ılıskı hakkında soru ısaretlerı :(

rockxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
1.520
915
163
ılıskıde sohbet yok hersey sevıyorum ozledım kısır dongusu
ınsanlar ılıskılerınde ne konusur ..sureklı kusen bır erkek.
ama bı yandan da ılk defa sevdıgımı sevıldıgımı hıssettım suan kendımden emın degılım mutsuzum kusluklerı trıplerınden

bıtırmek ? guvenıyorum cok durust ıyı bırı .. bırını tanımak zaman alıyo ve bu dogru kısı mı gelecek kısı bu kadar guven verır mı benım ıcın guven onemlı cunku herkes gıbı.

ılıskımde o kadar gıtgellerdeyım kı dogru ne bılmıyorum ayrılsam uzulurum .. ayrılmasam kuslukler uzuyo ..

bu arada kıskanclıgı cevremı dagıttı ama cogu ılıskıde , baska bı erkek arkadasla kanka modunu kıskanabılır sızlere danısmak ıstedım

Kafaniz çok karışık sanırım ya da ben yoruldum anlamakta güçlük çektim. Ama bence ilişkinizi bir gözden geçirin sürekli kuserek ya da kiskancliklarla nereye kadar

Biz siyaset bile konuşuyoruz sevgilimle
Zaman geçmesi lazım birbirinize alışmanız ve ilişkinin oturması için. Başlarda küslükler tripler çok olur. İyice tanıyınca huylarını öğrendikçe bunlar da azalır. Kimse ilk başlarda çok rahat geçirmez ilişkiyi.

Erkek arkadaşın olgun değil bence, senin için doğru biri olduğunu düşünmüyorum, ilerde düzelir diye düşünme, düzelmez daha beter olur.
Bütün arkadaş çevreni sildirip kendine muhtaç bırakması mantıklı bir hareket değil, sen ona güveniyorsunda o aynı şekilde düşünmüyor sanki.

Ara verseniz bir sure?
birlikteyken bazen duygular anlasilmiyor,ara verince anliyorsun gercekten sevip sevmedigini.

tsk ederım hepınıze :)

SohbEt iletisim yokda sevildigini nasil hissettin bukadar bakisarak mi onu anlamadim uyumsuz insanlar genelde sohbet edecek konu bulamazlar cunku ortak bi konu gerekir iki kisininde ilgilendigi birsey olmali ve belli basli birbirlerinin hayatlarinin icinfe olup bazi aktiviteleri paylasip sohbet konusu olur dahada cok sayacak sey var aradaki iletisim uyum kuru sevgiden daha onemli bence

ılla kı konusulur yalnız bellı baslı konuların dısına cıkamamktan bahsetmıstım.sevgı kadar ıletısımde onemlı onclık sırası belırlemek yanlıs.fıkırlerıne saygı duyuyorum tabıkı

Surekli küsen erkek mi olur ya bence yol ver gitsin :/

Sohbet frekansını tutturmak önemli bir detay. Biz erkek arkadaşımla, birkaç dakikalığına konuşacağımız bir durumda bile konudan konuya geçerken bulabiliyoruz kendimizi. Ortak noktalar, ortak zevkler, ortak ilgi alanları da önemli tabii ama bir yandan da frekans konusu işte. Ben bunu yakalamanın kolay bir nokta olduğunu düşünmüyorum. Biz aklımıza gelen şeylerden bahsediyoruz o anda. Kafamızda belirlemiyoruz ne konuşalım diye. Bazen de "şunu anlatmalıyım" diye sakladığımız şeyler olabiliyor. Tek taraflı da olmuyor. Bir kişi muhabbeti seven, bir kişi de sevmeyen olursa yine tıkanır o sohbet.

Ben eski eşimde bunun eksikliğini çok yaşadım. Sevgili iken çok dikkat etmemiştim bu konuya ama evlenince iyice canımı sıktı. Bunalıma girmiştim resmen. Ama benim eski eş zaten hiç muhabbet edemeyen biriydi. Gittiğimiz yerlerde de sus pus. Şimdi ise bir ilişkide aradığım en önemli noktalardan biri haline geldi karşılıklı keyifli ve uzun sohbet edebilme olayı.

Şimdiki erkek arkadaşım, eski ilişkilerinde uzun telefon konuşmalarını sevmeyen biriymiş. Çünkü "muhabbet bir süre sonra, özledim-seviyorum'larla tıkanıyor" derdi. Ama biz şimdi saatlerce konuşabiliyoruz telefonda. Yani bu uyum karşılıklı olursa oluyor anca.

evt benımkıde konusmayı pek sevmez işte

İletişim olmadan sevdiğini nasıl anlıyorsun peki? Yanlış anlama eleştirmek için sormuyorum, gerçekten merak ediyorum.

Mesela ben konuşamadığım bir erkeği sevemem, ya da konuşmadan sevgimi gösteremem.

Seni çevrenden uzaklaştırması hoş değil. Çok pişman olursun sevgilin için arkadaşlarından uzaklaştığına.

ıletısım sevgı sozcuklerı ıletısım bızım ıcın
benle evlenmeyı dusunmesı

Yani bence sürekli konusulmamalı konusulduğunda da ortak noktalar konusulmalı diye düşünüyorum ki biz sanırım günde 10 dakika konusuruz toplamda 2 günde bir eve bırakır mesajlaşma zaten olmaz.. Ama kısıtlama yoktur mesela anlatcak şey birikir kısıtlama olduğunda hayatının merkezi olmuş oluyo ve o zaman paylaşım çok olsada konusucak şey çok olmuyo?

Iste hatanin başı iletisim demek romantik konusmalar yada sevgi sozcukleri evlilik hayalleri napiyosun nediyosunlar olamaz ha illa oldurunca olur ama boyle iletisim iliski yukarda eski esinden bahseden hanimefendininki gibi tikanir kalir benim annemle babamda aralarinda pek konuscak sey bulamazlar beelli bikac konu senelerdir ve hala annem sikayetlenir :) vs

Küsen ve kıskanç erkek=özgüveni düşük, olgunlaşmamış erkek
Nazlı kaprisli bir çocuk pışpışlayacaksan sana kalmış...

yaa anladım :)

Sevgi sözcükleri çok kuru değil midir senin için? Yani bir seni seviyorum yerine daha samimi daha özel şeyleri tercih etmez misin?

Evlenmeyi düşünmek kriter olmamalı bir ilişkide. Eğer buysa kriterin yanlış yoldasın. Evlenmeyi düşünüyor demek ki beni seviyor gibi bir mantık yürütmemelisin bence. Nice sevmeden evlenen, evlenmeden seven insanlar varken evlilik sevginin göstergesi olamaz, olmamalı.