iliski hakkinda tecrubelilerden yardimm

NidaDisiaslan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
13
0
16
İstanbul
Merhaba oncelikle ben Nida buraya yeni kaydoldum. 17 yasindayim ve eminim ki burada benden cok cok buyuk bilgili tecrubeleri olan ablalarim var ve destek almak istiyorum sizden. :)) benim ilk iliskim bu ve ben uni sinavina hazirlaniyrum maalesef. Once size tanismamizi anlatayim twitter uzerinden Galatasaray sayesinde. Bi arkadasla tanismistik kiz 18 yasinda oldugunu soylemisi aramiz baya iyiydi sonra bununla baglarimiz koptu.. sevgilisi 20 yasindaymis iste tanismistik yardim ediyordum kavga ettiklerinde filan. Sonraaa bunlar ayrildi ve ben her gecen gun bir yalan ogrendim cocuk 23 kiz 14 yasindaymis... kizin hayati yalanmis anlattigi hersey. Sbra biz cocukla dosttuk yani dertlesirdik filan. Artik ne oldu nasil oldu hani ara oldu bilmiyorum ama ciktik. Hic yapmadigim birsey gittim hic tanimadigim biriyke bulustum.. kader heralde bilemiyorum. Sonra bu kiz bunun aklina girdi mesajl tavladi sonra mesajlari bana atti filan ben ayrildim tabiki sonra bu mal cok pisman oldu cok... affetiim... bende sevdigimi o zaman frkettim affetmez oladim. O kadar sey yasattiki bana. Yalan yalan yalan yalan!!! Seviyor eminin cok seviyor ama artik nasilsa yalan atmak ona o kadar normal geliyor ki basit basit seylere bile atiyor ama bende yalandan nefret eden briyim. O kadar ezildim ki hayatimda ilk defa biri beni eziyor. Normalde bana nidaya biri bunlai yapcak? Yasatmaz... ben boyle degildim tum duzenim psikolojim bozuldm. Birak dedi gideyim ded.birakmadi dunde yine yalan atti bununnu seven arkadasi var bu H denen kiz kanserim deyip bunu kandirmisti S denende ikisinin arkadasi. H ile ersey bittiyalani cikti ama S den kurtaramiyorum dunde dedim ona mi gideceksin yok dedi zorladim evet dedi yani zorlamasam yalan olcak gitxek haberim olmayacak... bende dedim senden nefret ediyorum git bitti filan. Dahada ne mesaj e bisey hani sz veriyo degisicem diyo istiyo ama yok bu 14 yasindaki kizda onun duzenini mahvtms. Ama bende depresan iciyorum sinav stresinden dolayi hasta oldum okula gotmiyorum dersanee gitmiyorum neler yasiyorum ve birde ustune bu beni bitirdi ben caliskan biriydim. Hala ders calismadigim haldebasariliyim ama yok yani cikardikhayatimdan simdi ders calisip su sinavi kazanmaliyim. Peki donerse ne yapayim. Ne yapmaliyim. Ilgisizliginden de boyle oldu biraz. Neymis erkek sevdigini disari gostermezmis filan. Su yasta yasadiim seylere bakin... fikrlerinizi bekliyorum...simdiden tesekkur ederim... :))

Çok bi fark yok öle aramızda ben de 19 olucam inşaallah .. Sana söyleyebileceğim tek şey sınavına çalış arkadaşım .. Çok klasik gelcek bu söz sana ama doğrusu bu.. Allah korusun sınavı kazanamazsan çok üzülürsün hem de hiç değmeyecek kişiler uğruna .. Sen hayatına yön vermeye bak ve bırak onları geride .. Allah kolaylık versin çalışmalarında da :)

Hayata çok erken başlamışsın.
Dur bakalım yaşın ilerlesin okulunu bitir.
Bunlara çok vaktin olacak ve kendi tecrübeni konuşturacaksın
Ama ' Zamanı Gelince '

erken yaşlarda hayatını etkileyecek ilişkiler yaşama,sonra çok pişman olursun,
hiç değmeyecek insanlara,haketmedikleri sevgiyi,zamanı,gözyaşını tüketme.
herkes aynı şeyi söylemiş ama bende söylicem: derslerine çalış tatlım,meslek sahibi ol, işte gerçek bu!!

kardesimden küçüksün canım o yüzden sana abla tavsiyesi sakın sınavını derslerini ihmal etme ınan bu hayatta hakkıyla alınmıs bir diplomadan daha fazla güvenebilecegin pek bisey yok kimler geliiir kimler gider hayatından daha cok gencsin

Yasamaman ugrasmamam gereken seyler bunlar. Cekecek cilem varmis resmen. Olsun ben yinede gec kalmadim 2 ayda herseyi degistirecek bir zekam var sukurle rolsun ki :)) cok tesekkur ederim hepinizeeee :)

Valla yazım tarzından dolayı yarısından sonrasını okumadım anladığım kadarıyla sen internetten bir kızla tanıştın. Kızın sevgilisi vardı kızla çocuk ayrılınca bu defa çocukla sen sevgili oldun. Sonra başka bi kız ya da bu eski kız senin sevgilini elinden aldı? Kısacası bu iş olmaz daha başından belli olmayacağı. Kanka ayağına konuşmuşsunuz sevgili olmuşsunuz, sevgilin başka kızlarla da kanka gibi konuşup seni bırakıp onlara gidebilir. Yapmadığı şey değilmiş zaten.

Yaşın böyle bi ilişki için çook erken canım.
Öncelikle önündeki sınavın öneminin farkındasın. Ne yazık ki sınavda bunları değil öğrenmenin yılları alacağı şeyleri soruyorlar.
Yerinde olsaydım eğer, tüm yalanlarını sürekli düşünüp kendimi soğutur ve yoluma bakardım..
Zira düzelsede bu saatten sonra olmaz..

Ah be güzel kardeşim şimdi ders çalış,bırak bunları.Çalış güzel bir bölüm kazan oku bitir.Hayata atıl.Temiz bi sayfan,elinde mesleğin olsun.Ondan sonra hayat senin.
Bu zamanlar bir daha eline geçmeyecek,degmeyecek insanlarla harcamak yerine bol bok sınava çalış

Son düzenleme:
Telefondan yazdigim icin evet biraz sıkıntıi olmus ama yanlis anlamissin :)
Kesinlikle haklisiniz zaten derslerime tekrardan yogunlastim eski Nida oldum iki uc gundur calisiyorum ustelik daha dun ayrildim derslerime etki etmemesi cok sevindirici. Benim basit insanlarla isim olmaz, tek bi goz yasima degmeyecek kadar basit insanlar..

Aman diyeyim, uzak dur o adamdan. Herseyi, butun yalanlarini bir kenara birak. 14 yasindaki bir cocuga yan gozle bakan koskoca adamdan kimseye yarar gelmez. Dersine odaklanmaya calis. Bu arada sinav stresiyle bunalman, gelecek kaygilarina dusmen cok dogal. Bunlari herkesin yasadigini dusun, belki biraz yarari olur.

Ama en onemlisi, kesinlikle o adamdan uzak dur. Benim sana tavsiyem de internetten buldugun insanlarla arkadaslik kurma kesinlikle. Insanlar internet uzerinden kendilerini cok yanlis tanitiyorlar. Cok uzulursun sonra.

Cok cok haklisiniz cok sagolun fikirleriniz icin :) topladim kendimi iyiyiiim

gerçekten daha yasın çok küçük ama yinede yasına göre az çok olgun düşüncelerin var yazdıklarına göre. öncelikle netten buluşup konuşman çok yanlış. Ve arkdasıının sevdiği aralarını düzeltmeye çalştığın insana asık olmanda yanlış .. O çocuk seni bu yüzden ciddiye almamıştır . Böyle bir ilişkinin sonu gelmz hem sen yıpranırsın hem derslerinden olur ve hayatını mahvedersin. Ufacık bir iletişime bile girme derim ben bu çocukla.

Erkek arkadaş meselelerini birsüre ertele ablacım.
Önceliği sınavına ver.
İyi bir bölümü kazan.Buna odaklan.
Daha çok ufaksın.Erkek arkadaş sonraları kendiliğinden olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…