- Konu Sahibi NidaDisiaslan
-
Merhaba oncelikle ben Nida buraya yeni kaydoldum. 17 yasindayim ve eminim ki burada benden cok cok buyuk bilgili tecrubeleri olan ablalarim var ve destek almak istiyorum sizden. :)) benim ilk iliskim bu ve ben uni sinavina hazirlaniyrum maalesef. Once size tanismamizi anlatayim twitter uzerinden Galatasaray sayesinde. Bi arkadasla tanismistik kiz 18 yasinda oldugunu soylemisi aramiz baya iyiydi sonra bununla baglarimiz koptu.. sevgilisi 20 yasindaymis iste tanismistik yardim ediyordum kavga ettiklerinde filan. Sonraaa bunlar ayrildi ve ben her gecen gun bir yalan ogrendim cocuk 23 kiz 14 yasindaymis... kizin hayati yalanmis anlattigi hersey. Sbra biz cocukla dosttuk yani dertlesirdik filan. Artik ne oldu nasil oldu hani ara oldu bilmiyorum ama ciktik. Hic yapmadigim birsey gittim hic tanimadigim biriyke bulustum.. kader heralde bilemiyorum. Sonra bu kiz bunun aklina girdi mesajl tavladi sonra mesajlari bana atti filan ben ayrildim tabiki sonra bu mal cok pisman oldu cok... affetiim... bende sevdigimi o zaman frkettim affetmez oladim. O kadar sey yasattiki bana. Yalan yalan yalan yalan!!! Seviyor eminin cok seviyor ama artik nasilsa yalan atmak ona o kadar normal geliyor ki basit basit seylere bile atiyor ama bende yalandan nefret eden briyim. O kadar ezildim ki hayatimda ilk defa biri beni eziyor. Normalde bana nidaya biri bunlai yapcak? Yasatmaz... ben boyle degildim tum duzenim psikolojim bozuldm. Birak dedi gideyim ded.birakmadi dunde yine yalan atti bununnu seven arkadasi var bu H denen kiz kanserim deyip bunu kandirmisti S denende ikisinin arkadasi. H ile ersey bittiyalani cikti ama S den kurtaramiyorum dunde dedim ona mi gideceksin yok dedi zorladim evet dedi yani zorlamasam yalan olcak gitxek haberim olmayacak... bende dedim senden nefret ediyorum git bitti filan. Dahada ne mesaj e bisey hani sz veriyo degisicem diyo istiyo ama yok bu 14 yasindaki kizda onun duzenini mahvtms. Ama bende depresan iciyorum sinav stresinden dolayi hasta oldum okula gotmiyorum dersanee gitmiyorum neler yasiyorum ve birde ustune bu beni bitirdi ben caliskan biriydim. Hala ders calismadigim haldebasariliyim ama yok yani cikardikhayatimdan simdi ders calisip su sinavi kazanmaliyim. Peki donerse ne yapayim. Ne yapmaliyim. Ilgisizliginden de boyle oldu biraz. Neymis erkek sevdigini disari gostermezmis filan. Su yasta yasadiim seylere bakin... fikrlerinizi bekliyorum...simdiden tesekkur ederim... :))
Dogru olan calismak zaten herkes bunun farkindada ah bi basarabilseeeek :))) sen nasil bir karar verdin peki
Aman diyeyim, uzak dur o adamdan. Herseyi, butun yalanlarini bir kenara birak. 14 yasindaki bir cocuga yan gozle bakan koskoca adamdan kimseye yarar gelmez. Dersine odaklanmaya calis. Bu arada sinav stresiyle bunalman, gelecek kaygilarina dusmen cok dogal. Bunlari herkesin yasadigini dusun, belki biraz yarari olur.
Ama en onemlisi, kesinlikle o adamdan uzak dur. Benim sana tavsiyem de internetten buldugun insanlarla arkadaslik kurma kesinlikle. Insanlar internet uzerinden kendilerini cok yanlis tanitiyorlar. Cok uzulursun sonra.
merhaba oncelikle ben nida buraya yeni kaydoldum. 17 yasindayim ve eminim ki burada benden cok cok buyuk bilgili tecrubeleri olan ablalarim var ve destek almak istiyorum sizden. :)) benim ilk iliskim bu ve ben uni sinavina hazirlaniyrum maalesef. Once size tanismamizi anlatayim twitter uzerinden galatasaray sayesinde. Bi arkadasla tanismistik kiz 18 yasinda oldugunu soylemisi aramiz baya iyiydi sonra bununla baglarimiz koptu.. Sevgilisi 20 yasindaymis iste tanismistik yardim ediyordum kavga ettiklerinde filan. Sonraaa bunlar ayrildi ve ben her gecen gun bir yalan ogrendim cocuk 23 kiz 14 yasindaymis... Kizin hayati yalanmis anlattigi hersey. Sbra biz cocukla dosttuk yani dertlesirdik filan. Artik ne oldu nasil oldu hani ara oldu bilmiyorum ama ciktik. Hic yapmadigim birsey gittim hic tanimadigim biriyke bulustum.. Kader heralde bilemiyorum. Sonra bu kiz bunun aklina girdi mesajl tavladi sonra mesajlari bana atti filan ben ayrildim tabiki sonra bu mal cok pisman oldu cok... Affetiim... Bende sevdigimi o zaman frkettim affetmez oladim. O kadar sey yasattiki bana. Yalan yalan yalan yalan!!! Seviyor eminin cok seviyor ama artik nasilsa yalan atmak ona o kadar normal geliyor ki basit basit seylere bile atiyor ama bende yalandan nefret eden briyim. O kadar ezildim ki hayatimda ilk defa biri beni eziyor. Normalde bana nidaya biri bunlai yapcak? Yasatmaz... Ben boyle degildim tum duzenim psikolojim bozuldm. Birak dedi gideyim ded.birakmadi dunde yine yalan atti bununnu seven arkadasi var bu h denen kiz kanserim deyip bunu kandirmisti s denende ikisinin arkadasi. H ile ersey bittiyalani cikti ama s den kurtaramiyorum dunde dedim ona mi gideceksin yok dedi zorladim evet dedi yani zorlamasam yalan olcak gitxek haberim olmayacak... Bende dedim senden nefret ediyorum git bitti filan. Dahada ne mesaj e bisey hani sz veriyo degisicem diyo istiyo ama yok bu 14 yasindaki kizda onun duzenini mahvtms. Ama bende depresan iciyorum sinav stresinden dolayi hasta oldum okula gotmiyorum dersanee gitmiyorum neler yasiyorum ve birde ustune bu beni bitirdi ben caliskan biriydim. Hala ders calismadigim haldebasariliyim ama yok yani cikardikhayatimdan simdi ders calisip su sinavi kazanmaliyim. Peki donerse ne yapayim. Ne yapmaliyim. ılgisizliginden de boyle oldu biraz. Neymis erkek sevdigini disari gostermezmis filan. Su yasta yasadiim seylere bakin... Fikrlerinizi bekliyorum...simdiden tesekkur ederim... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?