İlişki istemesi normal mi?

Ya bu bir kumar aslında.yani yaşamadan bilemezsin belki sadece cinsellik niyeti belki gerçekten hoşlanıyor bunları bilemeyiz burdan
Ama bu erkekler 1 sene de koşar 5 senede onun için hırs yapıyor bazıları umarım böyle bir tip değildir .
Ama hazır hissetmiyorsan sevildiğini hissetmiyorsan bence o işlere girme
Yarın yaşarasın o ilgili adam birden msjları azaltır telefonlar kapanmaya başlar sadece sevişmek için aranmaya başlarsın sanki görevinmiş gibi sen üzülürsün o yüzden ben biraz zaman geçmesi taraftarıyım ilişkiye girmeden önce .

Seks konuşulmaz, zamanı geldiğinde yaşanır. Tanıştığın gece yaşarsın ya da seneler sonra yaşarsın onu şartlar, karşılıklı istekler belirler. Ama ergenler gibi bel alti konuşmaya çalışması bence coook itici.bem olsam soğurdum direk.

Sürekli ikna etme çabası çok itici ya .
Ben olsam bu baskılara dayanamayıp ayrılırdım.
Akışına bırakıp beklesin yahu habire konusu acmak imasını yapmak nedir.

Kızlar kısa bir süredir hayatımda birisi var. Aslında geçen seneden beri tanıyorum ama az az konuşmuştuk hep. Benim aklımda başkası olduğu için istememiştim ilişkiye dönmesini. Ama şimdi şans verdim beğendim de. Konuşuyoruz 3-4 defa buluştuk. Fakat bir şeyler yaşamak istediğini, beni istediğini belirtiyor sürekli. Daha bunlar için erken diyorum, istiyorsak neden yaşamayalım, ben seninle değil kiminle konuşayım bunları. İçimden geçenleri söylemeyeyim mi vs diyor. Bunun dışında hareketleri güven veriyor. Sürekli görüşmek istiyor, ilgileniyor. Amacının başka olduğunu düşündürdüğünü söyledim. Öyle olsa neden bir senedir peşinde koşayım, vs diyor. Yani kafam çok karıştı kızlar. Böyle şeylere karşı değilim aslında ama daha çok tanımak güvenmek istiyorum bunu da söyledim, güven sorunum var dedim. Benim de güven sorunum var ama güvenmezsek nasıl devam edelim, irdelersek nasıl mutlu olalım diyor bu sefer. Sen de ben de istiyorsak neden bekleyelim diyor. Sizce söyledikleri mantıklı mı? Yoksa normal mi? Ne yapsam, çok arada kaldım. Dediğim gibi diğer hareketleri güven veriyor, çünkü az çok anlayabilen biriyim kandırıldığımı, öyle değil gibi. Ama size de bir danışayım dedim
Bence bu kadar erken istemesi beni şüphelendirdi. Bence kabul etme. Hem ne aceleniz var. Birbirinizi tanıyın. Birlikte vakit geçirip eğlenmeye bakın. Niye direk bunu dillendirmiş bence güvenme.

3-4 buluşmada birlikte olalım diyen adam mı güven veriyor? Yaa bu erkekler birliktelikten sonra kaçıyorlar net bu yani çokça okuduk burda hala neyin sorusunu soruyorsunuz? Istiyorsan yap sonra o kaçar gider sende dert yanarsın onu da okur yorumlarız bizim için problem değil..

3-4 buluşmada birlikte olalım diyen adam mı güven veriyor? Yaa bu erkekler birliktelikten sonra kaçıyorlar net bu yani çokça okuduk burda hala neyin sorusunu soruyorsunuz? Istiyorsan yap sonra o kaçar gider sende dert yanarsın onu da okur yorumlarız bizim için problem değil..
Kaçıp gitmesi sorun değil konu da açmam. Bende istemediğim sürece yaşamam zaten. Bu arada hallettim yukarıda yazdım bir önceki sayfada

Kızlar bayadır yazamadım kusura bakmayın. Konuştum kendisiyle bu kadar söylediği için soğuduğumu bitirmek istediğimi. Sende istediğini söylemiştin o yüzden bende söyledim rahatça dedi. Ben artık istemiyorum dedim istemediğim bir şeyi de yapmam. Bu sefer özür diledi. Tabiki de istemediğin bir şeyi yapma. Beni istemeyen biriyle bende olmam yapmayız hiç bir şey dedi. Ben sen de istediğin için rahatça konuştum dedi. Böyle şeyler konuşulmaz zamanı gelince yaşanır dedim. Tamam birdaha konuşmam bende nasıl istersen dedi ve hiç açmadı konuyu. Bakalım bundan sonra ne olacak?
Bu arada evet ben evlilik falan düşünmüyorum, beni ortada bırakır falan diye de korkmuyorum, sevişmekten de korkmuyorum. Niyetinin sadece yatak olmasından da korkmuyorum. Yine söylüyorum olabilir bunlar normal şeyler. Tek korktuğum bana yalan söylenip salak yerine koyulması. Bu yüzden açtım bu konuyu da. Çok teşekkürler yorumlarınız için
Sende maşallah evlilik düşünmüyorsun adamın kaçıp gitmesinden korkmuyorsun yataktan korkmuyorsun.. Eee ne bekliyorsun helva yapsana:halay:

Güven vermeyecek bir şey yapmadı. Haklı mı peki size göre? Yani isteyebilir mi ilişki
Senin kafan fazla karışık bu konularda. Yaşın kaç bilmiyorum ama biraz olgunlaşman lzım. Önemli olan onun ilişki isteyip istememesi değil senin ne istediğin. Kiminle ne yaşayıp ne yaşamayacağına, ne kadar ileri gidip gitmeyeceğine neyin seni rahatsız edip etmeyeceğine önce sen karar ver. Bazı şeyler karşındaki istiyor diye yaşanmaz. Bu sadece cinsel ilişki için değil her şey için geçerlidir.

Bi şeyleri yaşamak istiyorsan sonuçlarına da katlanabilecek güçte olman gerekir. Dik durabilecek bir kadınım. Sonrasında pişman olmam diyebiliyorsan gerçekten istiyorsan yaşa bunları. Fakat senin peşinden bir sene koşması güvenilir olduğu anlamına gelmez bunu da unutma. Bir ilişkide her zaman önce ben diyebilmek çok önemli.

B
Senin kafan fazla karışık bu konularda. Yaşın kaç bilmiyorum ama biraz olgunlaşman lzım. Önemli olan onun ilişki isteyip istememesi değil senin ne istediğin. Kiminle ne yaşayıp ne yaşamayacağına, ne kadar ileri gidip gitmeyeceğine neyin seni rahatsız edip etmeyeceğine önce sen karar ver. Bazı şeyler karşındaki istiyor diye yaşanmaz. Bu sadece cinsel ilişki için değil her şey için geçerlidir.

Bi şeyleri yaşamak istiyorsan sonuçlarına da katlanabilecek güçte olman gerekir. Dik durabilecek bir kadınım. Sonrasında pişman olmam diyebiliyorsan gerçekten istiyorsan yaşa bunları. Fakat senin peşinden bir sene koşması güvenilir olduğu anlamına gelmez bunu da unutma. Bir ilişkide her zaman önce ben diyebilmek çok önemli.
Bende yaşamak istiyorum. İstemesem yaşamam. Zaten konuştuk bunları hallettim ben niyetinin o olmasını da sorun etmiyorum. Sadece bir şeyler hissediyor gibi gösterip tek amacının o olmasından korkuyorum. Yaşım 23. Daha önce de yaşadım pişman olmam böyle bişeyden. Bu arada kendisiyle konuştum sürekli konuyu açtığın için artık istemiyorum ve istemediğim bir şeyi yapmam dedim. (daha önce istediğimi söylemiştim) Zaten istemiyorsan yapma, beni istemeyenle de zorla bişey yapacak biri değilim. Ben sende istiyorsun diye bu kadar açtım. Tamam sen ne zaman istersen o zaman yaparız dedi. Konuyu da açmadı tekrar.

Canım yaşın çok küçük bana göre. Ben de zamanında aşık oldum. Bir takım şeyler yaşadım belli sınırlarda. Ama yıllar geçip yaş da büyüyünce indçsan bazı şeylerden pişman oluyor. Karşına evlenmek isteyeceğini nasıl biri çıkacağını bilemezsin. O zaman pişmanlık duyabilirsin. Hatta birlikte olduğun kişilerle ileride eşin yanındayken olmadık yerlerde karşılaşma ihtimalin de her zaman var. Am sen aşık değilim bile demişsin. Aşık olmadan birlşktelik nasıl oluyor. O senin peşinden 1 sene koşmuş. Yazık boşa gitmesin koşturmaca sı da tatmin ediyim onu mu diyorsun. İyi düşünmelisin. Bu yaşlar bir daha gelmiyor.

B

Bende yaşamak istiyorum. İstemesem yaşamam. Zaten konuştuk bunları hallettim ben niyetinin o olmasını da sorun etmiyorum. Sadece bir şeyler hissediyor gibi gösterip tek amacının o olmasından korkuyorum. Yaşım 23. Daha önce de yaşadım pişman olmam böyle bişeyden. Bu arada kendisiyle konuştum sürekli konuyu açtığın için artık istemiyorum ve istemediğim bir şeyi yapmam dedim. (daha önce istediğimi söylemiştim) Zaten istemiyorsan yapma, beni istemeyenle de zorla bişey yapacak biri değilim. Ben sende istiyorsun diye bu kadar açtım. Tamam sen ne zaman istersen o zaman yaparız dedi. Konuyu da açmadı tekrar.
Yaşamak istiyorsan yaşa zaten ama ilk ilişkin olucağı için bu ilişki biterse üzülür müsün?
Çünkü çok yeni bir ilişki ve cinsel konular hemen açılmış yani adam yarın sıkıldım diyebilir biraz cinsellik odaklı yaşıyor ilişkilerini belli
Cinsellik tabiki ilişkide çok önemli.ten uyumu diye birşey var o olmayınca asla olmuyor yürümüyor ilişki .
Bekaret takıntın yoksa yaşa ama yarın beni kullandı vs diye düşünürsen hiç bulaşma
Bu kişisel birşey çünkü .23 yaşındasın aslında çok küçük değilsin bu yaşa kadar bakire kalmışsın bence senin için önemli birşey .ama bu çocuğu da kaybetmek istemiyorsun .
Hep ilişkilere bir gün bitebilir gözüyle bakmak lazım tabi umarım hiç ayrılmazsınız ama olumsuzu da düşünmek lazım..

Back
X