İlişki Kaygısı

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
Selam kızlar öyle büyük dertler var ki bu da dert mi diyeceksiniz belki ama gerçekten canımı sıkan bir durum oldugu için size açmak istedim . kızlar ben çok güzel bir kız değilim normal biriyim . bu aşamada önüme bir Sürü insan çıktı . bir türlü olmadı . kendimden şüphe etmeye başladım . biri çok iyi gidiyor bişey çıkıyor , biri sapık çıkıyor , biri adım atmıyor diğeri ciddi düşünmüyor , birini ben begenmiyorum derken ... Cevremdeki herkesin artık ilişkisi olmaya başladı ve bende bu sefer eksikliğini duymaya başladım . buluşuyoruz herkes birilerini anlatıyor , buluşmaya hazırlanıyorlar , güzel şeyler oluyor . bende bu duyguları özledim . begenmeyerek red ettiğim kişiler oldu tipini begensem bile ısınamadıgım için .sizce tanıdıkca sever miyim ? ilişkim olsun diye cok istemediğim adamlarla başlamak mantıklı mı ?

Son düzenleme:
ilişkim olsun diye cok istemediğim adamlarla başlamak mantıklı mı ?

hayır tabi ki.
kimse sizin oyuncağınız değil ki? siz de kimsenin oyuncağı değilsiniz. zmana bırakın. içinize sinen biri olsun. böyle saçmalamaya gerek yok 8 ay yalnız kaldım diye.

Mantıklı değil tabiiki ..
Sırf yanımda biri olsun diye biriyle takılmam hem onunda günahına girmem..
Sabret beklemede kal muhakkak seveceğin sevileceğin birisi çıkacak sabır et

iyi olana sahip olmak sabır istiyor evlenmek icin evlenilmez sevgilim var demek icin sevgili bulunmaz mutlaka birgun cıkıyor insanın karsısına ama ilk goruste ask bence cabuk yasanıp cabuk tukeniyorn oyuzden hemen asık olmuyorum diye de dert etme baktın adamın huyu suyu iyi gorunuyor begeneceginde bir tip ozaman tanı

Ben seni şuanda boşluğa düşmüş ve tutunacak bir dal arar vaziyette görüyorum. Bu psikolojiyle normal birini bulman mucize olur zaten... Bir ilişkin olmak zorunda değil. Bırak gönül işlerini kendine vakit ayır, kendini geliştir. Rabbim alnına birini mutlaka yazmıştır ve geleceği zaman bellidir. O geldiğinde onu zaten tanırsın. Zamana bırak... İçinin ısınmadığı yada aklının yatmadığı kimseyle birlikte olma.

Kendini güzel bulmadığını düşünen kızlar genelde şanslarını internette deniyorlar.

Karşınıza onlarca kişi çıktığını söyleyince de bu kimisi ciddiyetsiz, kimisi sapık çocukların netten bulunduğunu düşündüm.

Etrafınızdaki herkes buluştuğunu, görüştüğünü anlatıyor hatta sizin tabirinizle "güzel şeyler oluyor" da kim erkek arkadaşının ağzının koktuğunu , sorumsuz olduğunu , yan masadaki kızı kestiğini anlatır ki yani ilişki yaşamak öyle dizilerdeki gibi bütün gün kırlarda dolaşmak ya da lüks mekanlarda takılmak değil ki...

Bunu sizin gibi ilişkisi aldatılarak bitmiş ve eski sevgilisinin hala o kızla birlikte olduğundan haberdar olan biri daha iyi bilmeli, yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekirken siz sütten yanan ağzınıza kor ateşler sokmak dersindesiniz.

"Sırf ilişkim olsun diye istemediğim adamlarla başlamak mantıklı mı" diye sormanıza istinaden de ilişkiler ve hayat hakkında yeterince fikir sahibi olmadan sanal - reel fark etmeksizin erkeklerden uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Mantıklı değil tabiki de , 8 ay uzun bir süre değil bekleyin hazır olduğunuz da karşınıza iyi biri çıktığında olur zaten. Sırf sevgilin olsun diye kimsenin günahına girme.

Kadin erkek iliskilerinde dogru kisi cikacak diye bi kaide yok. Zaten insanlar yanlis insanla beraber ola ola, dogru insani sececektir.

Bu bi sans ya da imtihan istedigin gibi dusunebilirsin. Ne iliskim yok diye karalar bagla , ne de iliskim var kesin evlenicem diye bi dusunceye kapil.

Bazen bir seyi cok istemekte ters tepebiliyor. O yuzden biraz sabir...

Son derece saçma bi düşünce.8 ay sevgilisiz duramıyor musunuz? Ben 26 yaşındayım ve 6 aydır sevgilim var,yıllarca arkadaşlarımın ilişkilerini çok dinledim hiç de gocunmadım,ölmüş bitmişim ben o Zaman

Hayırlısı be gülüm bekle acele etme hakkında kim hayirliysa o çıksın karşına sadece biraz sabır ha diyince olmaz o işler

Yasinizi merak ettim. Ben 26 yasinda esimi tanidim ve evlendim ondan once de kimse olmadi hayatimda ama bunun da eksikligini hic hissetmedim. Ben bu tarz sirf biri olsun hayatimda diye biriyle cikanlari cok garipsiyorum. Kendilerine cok buyuk zarar verdiklerinin farkinda degiller psikolojik olarak.

canım herhalde terkedilmenin olduğu hissiyatlarla ya da çevrene özendiğin,aşkı özlediğin için çok aceleci davranmışsın bence bir müddet hayatına hiçkimseyi alma aşk aranınca gelmez emin ol o seni bulacaktır kafanı dinlemeye ne dersin?

Canim benimde yaklasik 2 sene kimse olmadı hayatımda ama şimdi bir ilişkim var. Muhakkak zamanı var ve zamanı geldiğinde olacak ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…