ilişkim olsun diye cok istemediğim adamlarla başlamak mantıklı mı ?
Ben seni şuanda boşluğa düşmüş ve tutunacak bir dal arar vaziyette görüyorum. Bu psikolojiyle normal birini bulman mucize olur zaten... Bir ilişkin olmak zorunda değil. Bırak gönül işlerini kendine vakit ayır, kendini geliştir. Rabbim alnına birini mutlaka yazmıştır ve geleceği zaman bellidir. O geldiğinde onu zaten tanırsın. Zamana bırak... İçinin ısınmadığı yada aklının yatmadığı kimseyle birlikte olma.Selam kızlar öyle büyük dertler var ki bu da dert mi diyeceksiniz belki ama gerçekten canımı sıkan bir durum oldugu için size açmak istedim . 8 ay kadar önce 3 yıllık ilişkim bitti . aldatılarak terkedildim ve ilişkileri hala devam ediyor . herneyse bir şekilde kendimi toparladım . kızlar ben çok güzel bir kız değilim normal biriyim . bu aşamada önüme 10 a yakın insan çıktı . bir türlü olmadı . kendimden şüphe etmeye başladım . biri çok iyi gidiyor bişey çıkıyor , biri sapık çıkıyor , biri adım atmıyor diğeri ciddi düşünmüyor , birini ben begenmiyorum derken ... Cevremdeki herkesin artık ilişkisi olmaya başladı ve bende bu sefer eksikliğini duymaya başladım . buluşuyoruz herkes birilerini anlatıyor , buluşmaya hazırlanıyorlar , güzel şeyler oluyor . bende bu duyguları özledim . begenmeyerek red ettiğim kişiler oldu tipini begensem bile ısınamadıgım için .sizce tanıdıkca sever miyim ? ilişkim olsun diye cok istemediğim adamlarla başlamak mantıklı mı ?
kızlar ben çok güzel bir kız değilim normal biriyim . bu aşamada önüme 10 a yakın insan çıktı . bir türlü olmadı . kendimden şüphe etmeye başladım . biri çok iyi gidiyor bişey çıkıyor , biri sapık çıkıyor , biri adım atmıyor diğeri ciddi düşünmüyor , birini ben begenmiyorum derken ...
ilişkim olsun diye cok istemediğim adamlarla başlamak mantıklı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?