İlİşkİ koçluğu

Ahha biliyorum hayatim , toplumdaki tum bireylerin esit oldugunu savunuyorum feministlik burda geliyor ama yaratilis olarak kadinin ustun varlik olduguna inaniyorum , benim icin bi -ist takisi var mi bilmiyorum hic arastirmak aklima gelmedi acikcasi :)

Kadının üstünlüğünü savunan bir görüş vardır eminim araştırmak lazım :) gerçi dur ya anaerkillik olabilir görüş ama anaerkillist filan var mı bilemem

Kadının üstünlüğünü savunan bir görüş vardır eminim araştırmak lazım :) gerçi dur ya anaerkillik olabilir görüş ama anaerkillist filan var mı bilemem
Ahha ya o mutlaka vardir ama kadin ustundur ama buna ragmrn esit haklar olmali diyrn bir gorus var midir bilemedim
Olmadi ben yapim bi milanizim

Ahha ya o mutlaka vardir ama kadin ustundur ama buna ragmrn esit haklar olmali diyrn bir gorus var midir bilemedim
Olmadi ben yapim bi milanizim
Bak o olur
Ama ben yine de erkek üstündür kadın üstündür diyemiyorum yaratılış özellikleri bakımından. Yani benim görüşüm hep şu yönde kadınlar daha zeki ve daha estetiktir :) şimdi ben kadın üstündür dersem erkekler güç gösterisine girip bizsiz perde asamıyor kavanoz kapağı açamıyorsunuz diyecekler o yüzden bu topa girmeye gerek yok ama az önceki tanımım belki kadınlar erkeklerden üstündür görüşüne girer :)

Valla brn hic kavanoz kapagi acabilrn ve perde asabilen erkek gormedim
Hepsini kendim yapiyorum , su yeryuzunde kadin oldugum icin yapamadagim hicbir sey yok ama erkeklerin yapamadigi tonlarca sey var :)

Valla brn hic kavanoz kapagi acabilrn ve perde asabilen erkek gormedim
Hepsini kendim yapiyorum , su yeryuzunde kadin oldugum icin yapamadagim hicbir sey yok ama erkeklerin yapamadigi tonlarca sey var :)
Senin çevrendeki erkekler de pek beceriksizmiş ama durum öyleyse kadınlar erkeklerden çok ama çok üstündür demelisin bence

Atasözü gibi söz diyemiycem ama
Pasif , ailesine veya başkasina haksizlarken laf diyemiyen , edilgen erkeklerle evlenmeyin kızlar. Kendinizi elin oğlunu evlatlık edinmiş halde bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…