Haklısınız , benim çevremde daha çok fedakar orta seviye grup var , kadınlar çok iyi niyetle yaklaşıyorlar , belki ondandır erkeklere kızgınlığım oyüzden bu bir hata bile olsa iyi niyete zulümle karşılık veren erkeklere tahammül edemiyorum
Yine nerden baktiginiz ile ilgili , kadinlar gercekten iyi niyetli mi yaklasiyor yoksa ne olursa olsun , nasil biri olursa olsun ben bununla evleniyim diye mi yaklasiyor?
Ben burada nisanlisini 10 yasindaki yegeninden kiskanan kadinlar gordum , kocasini annesi optu diye sacini basini yolanlar gordum , kendi ailesiyle yasayip ( evet kadinin ailesi karikocanin evinde yasiyor) kocasi senede 10 gunluk tatilde kendi ana babasina gitmek istiyor diye kiyamet koparanlar gordum
"Degisir sandim evlenince degismedi" diyen yuzlerce kadinin hikayesi var bu sayfalarda
Pek cok kadinin iliskiye iyi niyetle basladigini dusunmiyorum acikcasi
Bir iliskiye mutlu olmak icin baslanir , sevmek , sevilmek , huzur bulmak , guzel seyler yasamak icin baslanir , iliskinin gidisatina gore evlilige evrilir ya da ayrilinir
Ama bizim toplumda daha cikmaya basladiklari ilk gun kadinlar kafalarinda gelinliklerini hayal edip , ev dizmeye basliyorlar
Adamin kotu taraflarini goz ardi ediyorlar , kendilerini degersizlestiriyorlar vs vs , sayfalarca yazilir bunlar
Bir de dugun zamani tantanasi var ki apayri mevzu , onu isterim bunu isterim , kaynanam bohcama don koymamis, bilmem kac bilezik almadilar vs vs
Kendisini satan kadin projesi bi bize bi de hintlilere has sanirim
Lafin oze , bizim toplumda bu kadar sikintili iliskinin sebebi sadece erkekler degil , kadinlar duzgun olsa zaten erkeklerin hoduklugu azalir cunku onlar esas yonetilen , bizlerden daha zayif canlilar, erkekleri de bu hale getiren yine kadinlar , anneleri , sevgilileri , karilari vs vs