İlişki Koçu

birkucukkartanesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
3
0
1
26
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır sadece okumakla yetinirsin şimdi bişey danışmam gerekti.. İlişki koçu baldan hiç seans alanınız var mı ben 3 kez aldım ama güvenemiyorum da onun verdiği umut ve kendi umutsuzluğum arasında Araf çizgisindeyim resmen..

Seans almadım ama takipçisiyim çok güzel nokta atışları var beğeniyorum yönlendirmeleri profosyönelce gibi.
Merak ettim seansları nasıl oluyo yüzyüze mi?

Seans almadım ama takipçisiyim çok güzel nokta atışları var beğeniyorum yönlendirmeleri profosyönelce gibi.
Merak ettim seansları nasıl oluyo yüzyüze mi?

Ben de öyle düşünüp seans alıyordum sesli seans yani sen yaşadıklarını anlatıyorsun sana ses kaydederek cevap atıyor bende kitabı da var ancak sikayetvar sitesinde şöyle bir şikayete rastladım;

İliskikocubal.com hesapli sahistan yaklasik 10 'dan fazla seans aldım. Her seferinde oldu olacak sabir et tarzi yorumlarda bulundu. Kendisine olmayacaksa da soyle ben uzulmem dedim defalarca ama hep olacagini soyledi. Adam sozlendi hala bitecek dedi soz atacak dedi e adam evleniyor simdi? Ogrenci halimle her defasında inanip aldigim onca seans helal olmasin.

Sik
sorun tam olarak nedir ?

Benim bir karşılıksız platonik ne derlerse işte öyle bir aşkım var ve kendisinden 3 kere seans aldım gelecek sana karşı ilgisi var falan dedi 2 yılda 3 kere seans aldım ama kimsenin gelip gittiği yok hayır tam umudu keseceğim deryanın seansı geliyor aklıma yine umutlanıyorum.

Ha bir de Sikayetvar da şöyle bir şikayete rastladım ;

"İliskikocubal.com hesapli sahistan yaklasik 10 'dan fazla seans aldım. Her seferinde oldu olacak sabir et tarzi yorumlarda bulundu. Kendisine olmayacaksa da soyle ben uzulmem dedim defalarca ama hep olacagini soyledi. Adam sozlendi hala bitecek dedi soz atacak dedi e adam evleniyor simdi? Ogrenci halimle her defasında inanip aldigim onca seans helal olmasin."

Ben de öyle düşünüp seans alıyordum sesli seans yani sen yaşadıklarını anlatıyorsun sana ses kaydederek cevap atıyor bende kitabı da var ancak sikayetvar sitesinde şöyle bir şikayete rastladım;

İliskikocubal.com hesapli sahistan yaklasik 10 'dan fazla seans aldım. Her seferinde oldu olacak sabir et tarzi yorumlarda bulundu. Kendisine olmayacaksa da soyle ben uzulmem dedim defalarca ama hep olacagini soyledi. Adam sozlendi hala bitecek dedi soz atacak dedi e adam evleniyor simdi? Ogrenci halimle her defasında inanip aldigim onca seans helal olmasin.
Aa seans dediğiniz de bu mu yani ?
Çok saçma. Nerden bilcek dönüp dönmeyeceğini gelip gelmeyeceğini sevip sevmediğini ?
İlişkilerle ve hayatla ilgili güzel taktikleri var ben bunun için takip ediyorum. Belki sorunlu bi ilişkiyi düzeltmek içinde danışılabilinir kendisine ama bu kadar işte.
Fazlasını bilemez. Bunun için seans almakta saçma.
O parasına bakar. Bunlar için seans veremem bilemem demez tabi. Kendini düşünüyo. İnsanlar akıllı olup olur olmadık şeyler için para saçmasın.

Falcı gibi birşey
Ben bunların hiç birine inanmıyorum
Bir kadın var sürekli çıkıyor tv ye
Aşk tılsımı mı ne hadi dedim yapayım eski sevgilim için bi yaptım ters tepti adam sildi beni :KK70:
Ben ters tepiyor arkadaş kırk yılda bir birşey yapayım dedim oda olmadı.o gün bugün bıraktım bu işleri .tövbe ettim.aman hem para kaybı .para tuzağı bunlar

Ben analizlerine ve hissiyatına güveniyorum niyeyse. Bilmiyorum belki de enerjimiz tuttu.

Bende almayı düşünüyordum bir ara. Ama öyle ki iç sesimizi dinlesek zaten olanı biteni anlamış olacağız ama o kadar yoğun bir görmeme içindeyiz ki , zaten bunları düşündüren kişiler doğru kişi olmadığı konusunda

Back
X