İlişki ne sıklıkla olmalıdır?

Biz hafta içi 2 cumartesi 1 şeklinde ilerliyoruz planlamıyoruz spontane gelişiyor ama 2-3 arasında gidip geliyoruz.

neden olmuyor sizin ?
Bilmiyorum aylardır soruyorum cevap alamıyorum. Ben yaklaşırsam oluyor genelde. Arada onu da reddediyor ya da oldu bittiye geliyor. O en son ne zaman yaklaştı unuttum bile.

Bilmiyorum aylardır soruyorum cevap alamıyorum. Ben yaklaşırsam oluyor genelde. Arada onu da reddediyor ya da oldu bittiye geliyor. O en son ne zaman yaklaştı unuttum bile.
Biz kadınlar sorunu hep kendimizde ararız öyle olmadığı halde ama, acaba biraz özel özverili mi giyinseniz ?
bununla alakası olabilir mi ?

Biz kadınlar sorunu hep kendimizde ararız öyle olmadığı halde ama, acaba biraz özel özverili mi giyinseniz ?
bununla alakası olabilir mi ?
En son özel iç çamaşırları alıp denemek istedim. Aldım sonra şehir dışına gittim geldim. Çok merak etti onları. Neyse ben de romantik ortam oluşturayım öyle yapalım diye düşündüm mumları yakıyordum. Ne mumu ya bırak Allah aşkına deyip gömüldü telefonuna. Ben de kestim attım çamaşırları gözünün önünde

En son özel iç çamaşırları alıp denemek istedim. Aldım sonra şehir dışına gittim geldim. Çok merak etti onları. Neyse ben de romantik ortam oluşturayım öyle yapalım diye düşündüm mumları yakıyordum. Ne mumu ya bırak Allah aşkına deyip gömüldü telefonuna. Ben de kestim attım çamaşırları gözünün önünde
Üzüldüm,
demeye çekiniyorum ama başka biri olabilir mi hayatında ?

Eşimle aramız iyiyken (kavga etmediğimiz zamanlarda) haftada 2 kez cinsel beraberlik yaşardık. Onun isteği ile. Çok istekli ve hep yapmak istiyor. Ama benim canım istemiyor. Hiç ben ona demedim ilişki yasayalım. Hep o adım atar. Hastalık dönemimde hiç bulaşmaz.
1.5 yıllık resmi evliyiz. Cinsellikte benden hiç memnun değil. Bana sadık. Beni çok istiyor bebek de yok ama benim canım istemiyor.
Sizce anormal bir durum var mı?
Benim eşimi reddetmem doğru mu ?

Biraz kendinizi teşvik etmeye çalışın. Iliskide neyden hoşlanıyorsunuz onu bulmaya çalışın. Zoraki yapmayin hayal kurun öncesinde kendinizi heyecanlandirin süslenerek kendinizi teşvik edin eşinize öyle gidin. Her kadın cok istekli olmayabiliyor bu da biraz iliskiyi zorunluluk olarak veya tabu olarak görmekten kaynaklı. Kendinizi gevsetin. Zevk almaya çalışın

Ben eşimle iki üç hafta da bir ikişkiye giriyorum kendisinde isteksizlik var sigarayı çok fazla tüketiyor sürekli yorgun sürekli istedği anlarsa stres oluşup geri çekiliyor olsa bile iki haftada bir bir kere o da kendisi tatmin oluyor on aylık evliyiz ve evlendiğim günden beri böyle nişanlıyken çok saldırırsın kaçardım evlendik şimdi isteği yok üzülüyorum. Rüyalarımda saçma sapan insanlarla şeyler görüyorum yardım edim ne yapabilirim ilaç mı içirsem ? Çok saçma bir şey dedim dimi
ilişkiyi siz de başlatın, hep eşinizden beklemeyin,
ara ara kendinizi de tatmin edin,
bebim libidom da çok fazla, eşimle birlikte olsak dahi kendimi tatmin ediyorum,
yoksa benim de rüyama giriyor

Eşimle aramız iyiyken (kavga etmediğimiz zamanlarda) haftada 2 kez cinsel beraberlik yaşardık. Onun isteği ile. Çok istekli ve hep yapmak istiyor. Ama benim canım istemiyor. Hiç ben ona demedim ilişki yasayalım. Hep o adım atar. Hastalık dönemimde hiç bulaşmaz.
1.5 yıllık resmi evliyiz. Cinsellikte benden hiç memnun değil. Bana sadık. Beni çok istiyor bebek de yok ama benim canım istemiyor.
sexualhormon bakdir düsükdür belki

Bizim normal zamanda genelde haftada 1 olur. Ama şimdi çocuk istediğimiz için malum🤭 ama aylardır böyle uğraşmak benim için çok sıkıcı olmaya başladı artık😒

Bende de var o isteksizlik genelde eşim ister

Back
X