İlişki ne zaman ciddiye biner?

pinklady16

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
160
131
33
35
Bayanların gözünden bu cevabı çok merak ediyorum. Sizce bir erkeğin ilişki başladıktan sonra ilk birkaç ayda sizin arkadaşlarınızla tanışmak istememesi, hala başka kızların fotoğraflarını beğenip durması, size bir çiçek bilr almaması. Bunların hepsinin zamanla ilişki oturunca olacağını söylemesi normal midir? Yoksa sadece gönül eğlendirdiğini mi gösterir?

Konuya cevaben
Gönül eğlendiriyor mu bilmem ama arkadaşlarınla tanışmaması garip, ailenle tanışmak istemese erken bulsa falan anlarım da arkadaş yani ne var ki bunda
Sosyal medyada başka kız fotosu beğenmesi konusu sizin için ciddi problemse bu konuda çok sorun yaşarsınız bence çünkü kimine göre bunda bi sakınca yoktur mesela insanlar karşı cinsin fotosunu beğenebilir(ben yadırgamıyorum örneğin)
Çiçek ise içinden gelmeli, incelik gerektiren davranışların geneli için konuşuyorum sadece çiçek değil içinden gelmiyorsa zorla yaptıramazsın
Öte yandan ilk birkaç ayda kısıtlamaya girmiş olabilirsiniz o da boğulmuş hissetmiş olabilir

değil daha iyisini bulunca uçacak arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…