ilişki sendromu

ysmngvrcn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
72
5
Merhaba. 20 yaşındayım ve benim şu anki en büyük sıkıntım bu . 10 aylık ilişkim dün gece bitti. Üzüntümden kahrolmuyorum ama kötüyüm. Gerçekten seviyorum ama yürümüyordu. Şöyle anlatiyim; erkek arkadaşımın parası yoktu bende ona gezmeyi teklif ettim zar zor benim ısmarlamamı kabul etti. Benim bişey ısmarlamam pek izin vermez gurur yapar normalde. Neyse sinemaya gittik yemek yedik daha masadan kalkmadan teşekkür etti ısmarladığım için bende gülerek aa ben mi ısmarlıyorum ne alaka ayy cüzdanım evde kalmış dedim ama gayet gülüyorum yani. Buna çok kırılmış. İlk başta alttan almayı denedim ama olmadı. Asıl kırılan benim dedim nasıl senine alay ettiğimi düşünürsün beni tanıyamamışsın falan dedim ama o şakayı yaparak onunla alay ettiğimi düşünüyor. Tabi bende kırıldım ve sinirim çabuk geçmiyor maalesef. Uzadı da uzadı. Dün gece bi arkadaşının profilinde içkili fotosunu gördüm içmişsin haberim yok dedim ben değil arkadaşım içti dedi ama bira senin önünde dedim ailesi içtiğini bilmiyo o yüzden benim önümde dedi. hmmm yani onu ordan çekmek aklına gelmedi senin önüne koydu öyle mi dedim bi anda patladı bana güvenmiyosun diye. Bağırdı çağırdı güvenmiyosun beni adam yerine koymuyosun diye olmuyosa zorlamayalım dedi. Gece mesaj attı pişman belli sinirle söyledi ama gurur yapıyo bunu söyleyemiyo. Çok seviyorum ama sürekli böyle kavgalar ediyoruz. Geri dönmesini hem çok istiyorum hem belki hayırlısı budur diyorum. Ama aramızda yüzük takmıştık abime anneme tüm akarabalrımıza anlatmıştık ilişkimizi, annesi bana hediye bile yolladı daha gecen gün :KK43: Nasıl atlatıcam bilmiyorum ağlayamıyorum ama yemek bile yiyemiyorum :KK43:

Para konusunda gurur yaptığını üzüldüğünü ezilerek büzülerek param yok dediğini bildiğin halde şaka dediğin o şey çok gereksiz olmuş bence, bende olsam kırılırım ki erkekler daha bi takıyo para konusunu

bide icmissin haberim yok demişsin, icazet mi alıyo içerken içip içip sağa sola saldırmıyosa iki tek atabilir arkadaşlarıyla ne var bunda

evet çünkü içki biraz sarsıyo içmesini istemiyorum içerken soruyo sormayı geçtim haber verilir yani

ya böyleydi ve ikimizde memnunduk ona karışmamı sorun etmiyorudu sakin sakin içmedim dese tamam diycektim zaten ama o bi anda parlayıp olmuyosa zorlamayalıma getirdi işi ki daha önce de ayrılık yaşamıştık 1 haftalık ondan sonra bi daha biterse başlamaz demiştik. Çok sinirli. Aslında o şakaya alınma sebbei de babasından para istemiş babası yollamamış onun sinirini benden çıkardı. Kiminle bi sorunu olsa benden çıkarırdı sinirini en yakınım sensin hep sanayansıyo derdi

Az biraz şaka kaka olmuş

Boyle bir şeyi yapmış olan hata sevgilin hakli bu durumda

Ayrıca daha aksam mesajlasmisiniz geri dönsün çok istiyorum diyorsun.

Daha gitmemiş ki dönsün

Hatanı anla ve oözrünü dilemelisin

o ayrılık sebebi değil ama o yüzden soğuktuk biraz üstüne inanıp inanmama olayını ekledi asıl sebep o. daha bana inanıyo musun demeden parladı bi anda olmuyosa zorlamayalım dedi olmadığına kanaat getirmişti demek ki

senin yaptığın hoş olmamış, gerçekten kırmıştır onu, bu konuda hassas olduğunu bilerek şaka bile olsa öyle takılmaman gerekirdi.

içki konusunda da fazla karışmışsınız sanki; arkadaşıyla buluşmuş birer bira söylemişler ve içilmiş bu arada da sana mesaj atıp veya seni arayıp izin almayı düşünmemiş olabilir.

ayrıca anladığım kadarıyla küs gibisiniz şu an sadece ayrılmamışsınız; özrünü dile veya alttan al konu kapansın barışın barışmak istiyorsan.

senin yaptığın hoş olmamış, gerçekten kırmıştır onu, bu konuda hassas olduğunu bilerek şaka bile olsa öyle takılmaman gerekirdi.

içki konusunda da fazla karışmışsınız sanki; arkadaşıyla buluşmuş birer bira söylemişler ve içilmiş bu arada da sana mesaj atıp veya seni arayıp izin almayı düşünmemiş olabilir.

ayrıca anladığım kadarıyla küs gibisiniz şu an sadece ayrılmamışsınız; özrünü dile veya alttan al konu kapansın barışın barışmak istiyorsan.
beyfendi çooktan sosyal medyadan sildiği kızları eklemeye başladı. sırf ben göriyim diye sabaha kdar içmeye akşama kadar uyumuya devam :KK70: falan yazıyo adam mutlu gibi şimdi ben buna ne diyim ay pişmanım desem ne adam yol aldı bile

Dur daha bunlar ilk günlerin biraz zaman geçsin barışırsınız dert etme!

Anam bana mı bitek garip gelmedi bu durum aralarındaki samimiyete güvenip aaa benmi ödüyorum diyebilir ki 10 aylık bir ilişki bazı şakaları kaldırabilir ne var ki bunda.Erkek arkadaşın biraz alınmış ama demekki para konusunda hassas ama bunun için de bitirilmez kızcağızın içinde kötü birşey olsa ben ısmarliyim demez yani..Haber vermeden içmeside bencede hoş değil en azından ben arkadaşımla içicem biraz haberin olsun diyebilir.Ama aslında buda büyütülecek bir şey değil içipte napıyor sanki,barışırsınız bi kaç güne

Bence arayıp özür dilemelisin. Gönlünü almalısın. Yaptığın şaka onun gururunun çok incitmiş belli ki ama bu durumu düzeltecek olan da sensin.

X