- 11 Mart 2014
- 136
- 42
- 73
- 35
- Konu Sahibi kirmizi_beyaz
-
Canım korkma banada olurdu kasilmadan Dolayi kılcal damarlar catliyo hassas ya şimdi bi kaç gün olur geçerdi ilk zamanlar plesanta asagidaydi sonra yukarı çıktı şu an 11 aylik kızım var korkma senMerhaba kızlar 33 haftalık gebeyim Dr cinsel ilişkimize sınır getirmedi bugün birlikte olduktan sonra kahverengi lekelenmem oldu hastaneye gittik nst ye bağlandımkasılma falan yok diyr Dr stres yapma dedi nerdeyse 10 saat oldu ara ara lekelenme devam ediyor lütfen benim içşn dua edin ve başına buna benzer bi olay gelen oldu mu bu lekelenme ne kadar zamanda kesilir ?
çok teşekkür ederim ilk gebeliğim ve elimde olmadan korkuyorum içimi ferahlattın...Canım korkma banada olurdu kasilmadan Dolayi kılcal damarlar catliyo hassas ya şimdi bi kaç gün olur geçerdi ilk zamanlar plesanta asagidaydi sonra yukarı çıktı şu an 11 aylik kızım var korkma sen
Rica ederim canım benimde ilk çocuğum çok korkardim hemen internete sarilirdim sorardim ona buna kimse yasamamis bilmezdi hele 12 haftalikken biraz kanamam olmuştu aklım çıkmıştı tamam düştü demiştim meğer plesanta asagdaymis bende zorlamisim kendimi fiziksel olarak (rahmetli hasta annemi yikamistim)çok az ayrılmış plesanta etten milimlik ondan kanamis. Yani çok farklı sebepler olabiliyor hemen bişey olmuyo bebege onlar çok güçlü annesiS
çok teşekkür ederim ilk gebeliğim ve elimde olmadan korkuyorum içimi ferahlattın...
İnşallah canım benim oğlumda çok güçlü sanırım birazcık annesini korkutmak istediRica ederim canım benimde ilk çocuğum çok korkardim hemen internete sarilirdim sorardim ona buna kimse yasamamis bilmezdi hele 12 haftalikken biraz kanamam olmuştu aklım çıkmıştı tamam düştü demiştim meğer plesanta asagdaymis bende zorlamisim kendimi fiziksel olarak (rahmetli hasta annemi yikamistim)çok az ayrılmış plesanta etten milimlik ondan kanamis. Yani çok farklı sebepler olabiliyor hemen bişey olmuyo bebege onlar çok güçlü annesi
Merhaba kızlar 33 haftalık gebeyim Dr cinsel ilişkimize sınır getirmedi bugün birlikte olduktan sonra kahverengi lekelenmem oldu hastaneye gittik nst ye bağlandımkasılma falan yok diyr Dr stres yapma dedi nerdeyse 10 saat oldu ara ara lekelenme devam ediyor lütfen benim içşn dua edin ve başına buna benzer bi olay gelen oldu mu bu lekelenme ne kadar zamanda kesilir ?
bu büyük göbekle ne cesaret..ben her hamileliğimde 9 ay ara verdim..şimdimi bebek aklınıza geldi..anlamıyorum..
Canım senin lekelenme kaç günde bitti ayrıca teşekkür ederim içini rahatlatınız ...Merhaba canim ben de 33 haftadayim ve gecen hafta benim de koyu kirmizi lekelenmem oldu. Iliskiye girmemistim ben. Doktorumu aradim hemen nst ye gir gel dedi nst de aorun cikmadi alttan da bakti. Bebegin kafasi rahmime baski yaptigi icin oluyomus.
Senin de belki ondandir. Kahverengi lekelenmelerden korkma dedi. Yogun kanama olursa endiselenmek gerekir dedi. Tabi nst ye sokuyolar ne olursa olsun nstde de bisey yoksa korkmana hic gerek yok son aylarda oluyomus lekelenme sikma canini tatlim.
Ayrica bazi doktorlar atlayabilio sormasan soylemezler sen sor yine iliskiye ne zamandan sonra ara verelim artik diye.
Tatlim sadece bir kez oldu devam etmedi. Ama benim bildigin kirmiziydi. Yogun degildi sadece uc damla gibi bi akintiydi. Ama kahverengi olursa endiselenme dedi doktorum. Sana da endiselenme dediyse korkma bos yere ama hala devam ediyosa yine ara doktorunu icin rahatlasin.Canım senin lekelenme kaç günde bitti ayrıca teşekkür ederim içini rahatlatınız ...
bu büyük göbekle ne cesaret..ben her hamileliğimde 9 ay ara verdim..şimdimi bebek aklınıza geldi..anlamıyorum..
Simdi mi akliniza geldi ne demek.. sen kimsin ya?! .. 9 ay iliskiye girmemek kadar gerici bir duruncede olamaz ayrica.. kocan o kadar sure kim bilir kendini nasil avutmustur.bu büyük göbekle ne cesaret..ben her hamileliğimde 9 ay ara verdim..şimdimi bebek aklınıza geldi..anlamıyorum..
ayy duygularıma tercuman oldun kadına bak yaaaSimdi mi akliniza geldi ne demek.. sen kimsin ya?! .. 9 ay iliskiye girmemek kadar gerici bir duruncede olamaz ayrica.. kocan o kadar sure kim bilir kendini nasil avutmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?