- 2 Aralık 2023
- 15
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi yamurrmetner
-
Sevgiliniz alsin ilaç sonucta birlikte yapiyorsunuz istenmeyen hamilelik soz konusu ola bilir boyle şeyler yuzunden.bugun ilişkim oldu kondom yırtılmış bi kaç kez gel git yaptıktan sonra fark ettik hemen çıkarttım yıkadım yenisini taktık ve onda sorun olmadı boşalma yok ama sevgilim sperm olabilir dedi ella alamıyorum maddi durumlardan reglim biteli 4 gün oldu ovulasyon 2. gündeyim hamilelik ihtimali yüksekmidir
haklı olabilirsiniz ama zaten yarın eczane bulamam da zaten o yüzden sordum keşke kızmadan cevap verseydinizilaca para yok bisi olursa kurtaja mi para var tovbe est
normalde alır ama ellayı 2 ay önce de kullandım ve şuan alabilecek yer yok zaten 24 saatteen sonrada etkisi kaybolacak zevk suyundan korkuyorum ihtimal yüksek miSevgiliniz alsin ilaç sonucta birlikte yapiyorsunuz istenmeyen hamilelik soz konusu ola bilir boyle şeyler yuzunden.
Regl yeni bittigi için birşey olmaz
Valla korkutmak gibi olmasın ama ben bu şekilde hamile kaldım hemde 2 yöntemle korunurken.. İlk bebeğimdi zaten nasip dedik kabul ettik. Millet korunmadan o kadar dener tutmaz, bizdeki şansa bak. Ovülasyon takip etsem bu kadar olurdu ancak.bugun ilişkim oldu kondom yırtılmış bi kaç kez gel git yaptıktan sonra fark ettik hemen çıkarttım yıkadım yenisini taktık ve onda sorun olmadı boşalma yok ama sevgilim sperm olabilir dedi ella alamıyorum maddi durumlardan reglim biteli 4 gün oldu ovulasyon 2. gündeyim hamilelik ihtimali yüksekmidir
boşalma oldu mu kondom yırtıldıktan sonra yoksa olmadan çıktı mıValla korkutmak gibi olmasın ama ben bu şekilde hamile kaldım hemde 2 yöntemle korunurken.. İlk bebeğimdi zaten nasip dedik kabul ettik. Millet korunmadan o kadar dener tutmaz, bizdeki şansa bak. Ovülasyon takip etsem bu kadar olurdu ancak.
nasil yer yok?Bence yuksek degilnormalde alır ama ellayı 2 ay önce de kullandım ve şuan alabilecek yer yok zaten 24 saatteen sonrada etkisi kaybolacak zevk suyundan korkuyorum ihtimal yüksek mi
Korunuyorken hapda aldiniz hamilemi kaldiniz?Valla korkutmak gibi olmasın ama ben bu şekilde hamile kaldım hemde 2 yöntemle korunurken.. İlk bebeğimdi zaten nasip dedik kabul ettik. Millet korunmadan o kadar dener tutmaz, bizdeki şansa bak. Ovülasyon takip etsem bu kadar olurdu ancak.
Ekleme: Ertesi gün hapı almıştım 15 dk içinde.
küçük bir yer ve nöbetçi eczanesi uzakta bayanasil yer yok?Bence yuksek degil
nobetci eczane var .boyle ihtimaller riske birakilmamalihaklı olabilirsiniz ama zaten yarın eczane bulamam da zaten o yüzden sordum keşke kızmadan cevap verseydiniz
Önceden al her ihtimal olmalı olasi birşeye karşiküçük bir yer ve nöbetçi eczanesi uzakta baya
Evet. Nasıl oldu anlamadım ya hapı atladım ya unuttuğum bir gün oldu aldım sandım bilemiyorum. En çok şaşırdığım da ertesi gün hapına rağmen hamile kalmak. Hamileliği öğrenince de acaba çocukta bir engel olacak mı diye detaylı ultrasona kadar öldüm öldüm dirildim..Korunuyorken hapda aldiniz hamilemi kaldiniz?
extra inceydi kondom ondan olduğunu düşündümBirkaç kez git gelle prezervatif yırtılmaz, sizin fark etmeyeceğiniz kadar penetrasyon sürmüştür. Ben olsam riske atmam, ellaya para bulamayan bebek bezini anca 3 gün alabilir çünkü.
Bu ne saçma bir gerekçe ya. Kürtaj ya da çocuk büyütmek daha mı ucuz?ella alamıyorum maddi durumlardan
normalde maddi olarak böyle değil sadece bi kaç günlük bir durum onun için yazmıştımBu ne saçma bir gerekçe ya. Kürtaj ya da çocuk büyütmek daha mı ucuz?
Sevgilinizden alın parasını? Ya da eşinizden?normalde maddi olarak böyle değil sadece bi kaç günlük bir durum onun için yazmıştım
ikimizin durumu böyle zaten normalde alırız o yüzden gerildim ihtmal yüksek miSevgilinizden alın parasını? Ya da eşinizden?
Boşuna dememiş atalar, zenginin malı, fakirin dölü artar diye.ikimizin durumu böyle zaten normalde alırız o yüzden gerildim ihtmal yüksek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?