ilişki sırasında kondom yırtılması

yamurrmetner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2023
15
2
1
22
bugun ilişkim oldu kondom yırtılmış bi kaç kez gel git yaptıktan sonra fark ettik hemen çıkarttım yıkadım yenisini taktık ve onda sorun olmadı boşalma yok ama sevgilim sperm olabilir dedi ella alamıyorum r
reglim biteli 4 gün oldu ovulasyon 2. gündeyim hamilelik ihtimali yüksekmidir

Son düzenleme:
Sevgiliniz alsin ilaç sonucta birlikte yapiyorsunuz istenmeyen hamilelik soz konusu ola bilir boyle şeyler yuzunden.
Regl yeni bittigi için birşey olmaz herhalde.

Sevgiliniz alsin ilaç sonucta birlikte yapiyorsunuz istenmeyen hamilelik soz konusu ola bilir boyle şeyler yuzunden.
Regl yeni bittigi için birşey olmaz
normalde alır ama ellayı 2 ay önce de kullandım ve şuan alabilecek yer yok zaten 24 saatteen sonrada etkisi kaybolacak zevk suyundan korkuyorum ihtimal yüksek mi

Valla korkutmak gibi olmasın ama ben bu şekilde hamile kaldım hemde 2 yöntemle korunurken.. İlk bebeğimdi zaten nasip dedik kabul ettik. Millet korunmadan o kadar dener tutmaz, bizdeki şansa bak. Ovülasyon takip etsem bu kadar olurdu ancak.

Ekleme: Ertesi gün hapı almıştım 15 dk içinde.

boşalma oldu mu kondom yırtıldıktan sonra yoksa olmadan çıktı mı

Korunuyorken hapda aldiniz hamilemi kaldiniz?

Birkaç kez git gelle prezervatif yırtılmaz, sizin fark etmeyeceğiniz kadar penetrasyon sürmüştür. Ben olsam riske atmam, ellaya para bulamayan bebek bezini anca 3 gün alabilir çünkü.

Korunuyorken hapda aldiniz hamilemi kaldiniz?
Evet. Nasıl oldu anlamadım ya hapı atladım ya unuttuğum bir gün oldu aldım sandım bilemiyorum. En çok şaşırdığım da ertesi gün hapına rağmen hamile kalmak. Hamileliği öğrenince de acaba çocukta bir engel olacak mı diye detaylı ultrasona kadar öldüm öldüm dirildim..

ikimizin durumu böyle zaten normalde alırız o yüzden gerildim ihtmal yüksek mi
Boşuna dememiş atalar, zenginin malı, fakirin dölü artar diye. Ben çok düşük ihtimalin olduğu bir ilişkide hamile kaldım. Şimdi beş aylık oldu bebişim. Çok şükür iyi ki olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…