- 2 Aralık 2023
- 15
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi yamurrmetner
-
korunmuş muydnuzBoşuna dememiş atalar, zenginin malı, fakirin dölü artar diye.Ben çok düşük ihtimalin olduğu bir ilişkide hamile kaldım. Şimdi beş aylık oldu bebişim. Çok şükür iyi ki olmuş.
Ilginc muhtemelen hapi almadiginiz gune denk gelmiştir.Ben ilk hamileligimde çok zorlandim 3yil ugrastim.Ikincide korunuyordum adete 10gun kala bir kez korunmadik nasil olsa birsey olmaz diye hemen hamile kalmiştim şok yaniEvet. Nasıl oldu anlamadım ya hapı atladım ya unuttuğum bir gün oldu aldım sandım bilemiyorum. En çok şaşırdığım da ertesi gün hapına rağmen hamile kalmak. Hamileliği öğrenince de acaba çocukta bir engel olacak mı diye detaylı ultrasona kadar öldüm öldüm dirildim..
Bende her önleme rağmen gelen minnoş kızımın bezelye parmaklarını öpüyorum şuan. Belki ileride istesem de olmayacak şuan plansız şekilde olması da bir nasip diyorum.Boşuna dememiş atalar, zenginin malı, fakirin dölü artar diye.Ben çok düşük ihtimalin olduğu bir ilişkide hamile kaldım. Şimdi beş aylık oldu bebişim. Çok şükür iyi ki olmuş.
Adetimin bittiği gündü. Yumurtlama açısından en verimsiz gün güya. + eşim geri çekilmişti. Ve o ay korunmadığım tek ilişkiydi. Ama ben olursa olsun, başım gözüm üstüne deyip Ella falan almadım. Oldu.korunmuş muydnuz
Benimki de kız.Bende her önleme rağmen gelen minnoş kızımın bezelye parmaklarını öpüyorum şuan. Belki ileride istesem de olmayacak şuan plansız şekilde olması da bir nasip diyorum.
Nasibe çok inanıyorum. Kendini paralasan, bir dünya para döksen olmuyor bazen, ama bazen hiç aklında bile yokken sürpriiizIlginc muhtemelen hapi almadiginiz gune denk gelmiştir.Ben ilk hamileligimde çok zorlandim 3yil ugrastim.Ikincide korunuyordum adete 10gun kala bir kez korunmadik nasil olsa birsey olmaz diye hemen hamile kalmiştim şok yani3 yil ugraş istemedigin zaman hemen olsun.
anladım teşekkürlerAdetimin bittiği gündü. Yumurtlama açısından en verimsiz gün güya. + eşim geri çekilmişti. Ve o ay korunmadığım tek ilişkiydi. Ama ben olursa olsun, başım gözüm üstüne deyip Ella falan almadım. Oldu.
Pardon da adam Wolverin de cükünden demirler mi çıkıyor ya da sizin vajinada diş mi var 2 3 git gelmede nasıl yırtılilabiliyor?bugun ilişkim oldu kondom yırtılmış bi kaç kez gel git yaptıktan sonra fark ettik hemen çıkarttım yıkadım yenisini taktık ve onda sorun olmadı boşalma yok ama sevgilim sperm olabilir dedi ella alamıyorum r
reglim biteli 4 gün oldu ovulasyon 2. gündeyim hamilelik ihtimali yüksekmidir
Ekstra inceymisPardon da adam Wolverin de cükünden demirler mi çıkıyor ya da sizin vajinada diş mi var 2 3 git gelmede nasıl yırtılilabiliyor?
Aynen benimkisi öyle olduNasibe çok inanıyorum. Kendini paralasan, bir dünya para döksen olmuyor bazen, ama bazen hiç aklında bile yokken sürpriiiz
kondom çok inceydi yırtılmış yani bilerek yırtacak halimiz yok yaPardon da adam Wolverin de cükünden demirler mi çıkıyor ya da sizin vajinada diş mi var 2 3 git gelmede nasıl yırtılilabiliyor?
evet onlardandıEkstra inceymis
Oluyor ben daha öncede duydum arkadaşımdam
Ya olur tabi de 2 3 git gel dediği toplasan 10 sn etmez ne ara yirtilsin?bi de direkt hardcore mu başlanır ayimiyiz ulan bizEkstra inceymis
Oluyor ben daha öncede duydum arkadaşımdam
Peki 4 gun önceki ella ne sebeple olmuştukondom çok inceydi yırtılmış yani bilerek yırtacak halimiz yok ya
öyle oldu yani bizde şaşırdık ama yapacak bir şey yok bilerek olmadı yani ilk defa ince kullandıkYa olur tabi de 2 3 git gel dediği toplasan 10 sn etmez ne ara yirtilsin?bi de direkt hardcore mu başlanır ayimiyiz ulan biz
4 gün önce ella falan olmadı reglim biteli 4 gün olduPeki 4 gun önceki ella ne sebeple olmuştu
Merhaba, ilişki başlamadan önce korunmaya başlamış mıydınız yoksa ilişki başladıktan bir süre sonra mı korundunuz? Kusura bakmayın, detay bir soru oldu ama şu an kendimde benzer şüpheler taşıdığım için içimi rahatlatma ihtiyacıyla soruyorumBende her önleme rağmen gelen minnoş kızımın bezelye parmaklarını öpüyorum şuan. Belki ileride istesem de olmayacak şuan plansız şekilde olması da bir nasip diyorum.
Merhaba, ilişki başlamadan önce korunmaya başlamış mıydınız yoksa ilişki başladıktan bir süre sonra mı korundunuz? Kusura bakmayın, detay bir soru oldu ama şu an kendimde benzer şüpheler taşıdığım için içimi rahatlatma ihtiyacıyla soruyorumBoşuna dememiş atalar, zenginin malı, fakirin dölü artar diye.Ben çok düşük ihtimalin olduğu bir ilişkide hamile kaldım. Şimdi beş aylık oldu bebişim. Çok şükür iyi ki olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?