ilişki sırasında ne düşünürsünüz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar
ilişki sırasında farklı şeyler düşünmek normal mi?mesela yarın ne giysem ya da akşam şuraya mı gitsem gibi..yani ilişki sırasında illaki kafanızda seks mi olmalı...?

şakkıdıhosgeldin gokha hanim:lepi:

bu aralar ole yogunum ki sex mex nedir unutuyorum diyebilirimkaydirigubbakcemile3
ama hic dusunmedim desem dogrudur sadece cocuklar uyanir mi falan diye dusundum o kadar baska bi sey dusunmedim daha hihoyyyt

benim bazen aklıma saçmasapan şeyler geliyor, çok sinir bozucu bir şey. dikkatim dağılınca oluyor, sonra toparlanıyorum

O esnada aklıma başka birşey geldiği hiç olmadı...
O güzel büyüyü hiçbirşey bozamaz yarın ne pişirsem ne giysem diye düşünecek hal kalmıyo fallaaa:1closedeyes::hooray:

benim bazen aklıma saçmasapan şeyler geliyor, çok sinir bozucu bir şey. dikkatim dağılınca oluyor, sonra toparlanıyorum

Benimde aklıma saçma sapan şeyler geliyor valla:roflol::roflol:

Hem de konu ile alakası olmayan şeyler..Kafamdan günlük rutin işlerle ilgili planlar,komik bir anı,ne pişirsem falan..

Bu huyumdan nasıl kurtulucam bilmiyorum:sm_confused:

ya ben bekarım ama,
ilişkiye girersem herhalde şimdi ne yapacak ne dıyecek ne zaman bıtecek gibi şeyler düşünürdüm galıba..
yemek falan olurmuş ocagın altını kapattım falan dıye düşünürmüşüm ayyyyyy çok komık
ya ...
herif dur süprizzzzzbır sanıye ocagın altını kapatmışmıyım bır bakayım taşmasın cokacimcoookyemek sonra...dermişim ayy çok komık adamda benı taşıracan karı gel buraya dermiş...kaydirigubbakcemile

hiç bişe düşünmem.
o anın tadını çıkarmaktan başka..
daha fazla zevk almak,eşime daha fazla zevk vermek için kendimi olayın akışına bırakırım... :icecream:

hehe baslıgı gördum dedım gökçe mı bu naniknanik
hosgeldınnn :)))) böle garıp sorular bıı senın kafandan cıkıoo
ama super wala

eet öpüşürkene bıle cok sey dusunebılirım ben şunu napsam şurasından da öpsem mı hehehehe

öyle bi filmmi vardı fıkramıydı hatırlayamadım adam kadını havaya sokmaya çalışıyor öpüyo okşuyo falan kadın gözler tavanda. tavanın boyası kalkmış,duvarın rengi kararmış falan deyip adamında iştahını kaçırıyordu :)

ben taş düşürmemden dolayı bol bol su içerim.
o yüzden sık sık çişim gelir.
emininm o zamanda çişim gelir.
acaba yapsam mı yapmasam mı diye düşünürüm :roflol:

sıradaki pozisyonu düşünürüm herlde hehe:))

biraz daha dayan kocummmm diye düsünürüm herhalde:)

ben benim herüfle ufak ufak yiyişirken
bi gün evlencegimizi ve araba köşeleri yerine yatagımızda cagımızı düşünürüm kaydirigubbakcemile3

:lepi::lepi:

o an hiç bişey düşünmem anın tadını çıkarırım.daha dogrusu hiç dikkat etmedim ama bundan sonra aklıma bu yazı gelecektir dermişim.....

vay gökce, uzun zamandir görmüydum senin konularini.
döktürmüssün gene.:roflol:
sirada hangi soru var diye düsünüyom simdi:jeyyar:

nolacak bu memleketin hali die düşünmeyiz herlde :)))

Geçen hafta Aşk- ı Memnu'nun tekrarı başlayacaktı eşime cabuk ol dizi başlayacak demiştim eşimde manyakmısın sen burda aklın dizide demişti kaydirigubbakcemile3

bu sadece bendemi var acaba diyordum :roflol: demekki herkez ayniymis :roflol: ben ama cocuk uyanirmi acaba diye birde abuk subuk seyler aklima geliyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…