Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altta üste hiç farketmez yeterki ortam hazır olsun hamıle kalmaya,yumurtlama günlerine denk gelmesi olasılığı yükseltıyo tabı % 50 şansın var.
çok iyiymiş yaa inşallah benimde olur bakalım :) birde üstte oluna kız oluyomuş genelde öyle diyolar gerçekten hep...Var canım benn:) kizima tek korunmasiz ilski ile kalmistim üstelik üstteyken vede hic beklememistim direk wc gidip yikamistim. Onun geleceği varsa her sekilde gelir :) buna inanıyorum
çok iyiymiş yaa inşallah benimde olur bakalım :) birde üstte oluna kız oluyomuş genelde öyle diyolar gerçekten hep...
çok iyiymiş yaa inşallah benimde olur bakalım :) birde üstte oluna kız oluyomuş genelde öyle diyolar gerçekten hep...
Ya canım benimde aynı korunmadan ben ustteyken oldu kalkınca cogu cıktı içimden bilmiyorum kaldı mı dus aldım hemen hamile kalır mıyım acaba? Senin nasıl olmuştu baya eski bir konu amaEvet canim bennn :)) kızıma tek korunmasiz iliski sonucu kalmıştım hemde üstteyken :)) üstelik hicbirsekilde beklemedim hemen wc gidip yikadim. Onun geleceği varsa her halukarda gelir
Merhaba hamilelik icin ust pozisyon tercih edilmedigi yazılır esim o sekilde yapabldigi icin booyle yapyoruz ama benim aklimda sorun isareti oluuyordu bosalma sonrasi ben arkaya dogru kendimi itiyorum bacaklarimi kaldirip ters donuyorum hemeen yikanmiyorum simdiye kadar nasip olmadi Allah dilerse bir meni bile yetiyor.ben sadece ona guveniyorrumYa canım benimde aynı korunmadan ben ustteyken oldu kalkınca cogu cıktı içimden bilmiyorum kaldı mı dus aldım hemen hamile kalır mıyım acaba? Senin nasıl olmuştu baya eski bir konu ama
oldumu olur cunku biz planlamadıgımız için denemiyorduk ve ben her seferinde yıkardım ve idrarımıda mıutlaka yapardım. ama olmuşYa canım benimde aynı korunmadan ben ustteyken oldu kalkınca cogu cıktı içimden bilmiyorum kaldı mı dus aldım hemen hamile kalır mıyım acaba? Senin nasıl olmuştu baya eski bir konu ama
Bende aynı durumdayım şuan düşünmuyoruz ancak olursa da Allah buyuk . Adetime 5gun kala kan vermeyi dusunuyorum bakalim hayirlisiKızlar bayadır yazan olmamış ama ben de bu konuşan muzdaribim eşim diğer pozisyonda bosalma sorunu yaşadığı icin bu şekilde deniyoruz ama bu şekilde de olmayacağı yazıyor her yerde oluyor mu gerçekten ihtimal var mı
Cinsiyet belli oldu mu merak ettimBen bu pozisyon ile hamile kaldım sanırım. Yani hiç alta geçmedim.
Tam tersi spermler daha çabuk ulaşıyor üstte olduğunuz pozisyonda.
Merhaba evet kızCinsiyet belli oldu mu merak ettim
Bu pozisyon da hamile kalanlar yazabilir miiiii![]()