Ilişki sırasında üstteyken hamile kalanlar varmı arkadaşlar.....

eioiea

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
91
5
6
35
İstanbul
Kızlar ben bu ay iki kere korunmasız ilişkiye girdim hamilelik için uygun günlerde hamile kalır mıyım merak ediyorum acaba üstteyken hamile kalanlar oldumu hiç...:1:

Altta üste hiç farketmez yeterki ortam hazır olsun hamıle kalmaya,yumurtlama günlerine denk gelmesi olasılığı yükseltıyo tabı % 50 şansın var.

Evet canim bennn :)) kızıma tek korunmasiz iliski sonucu kalmıştım hemde üstteyken :)) üstelik hicbirsekilde beklemedim hemen wc gidip yikadim. Onun geleceği varsa her halukarda gelir

Var canım benn:) kizima tek korunmasiz ilski ile kalmistim üstelik üstteyken vede hic beklememistim direk wc gidip yikamistim. Onun geleceği varsa her sekilde gelir :) buna inanıyorum

Var canım benn:) kizima tek korunmasiz ilski ile kalmistim üstelik üstteyken vede hic beklememistim direk wc gidip yikamistim. Onun geleceği varsa her sekilde gelir :) buna inanıyorum
çok iyiymiş yaa inşallah benimde olur bakalım :) birde üstte oluna kız oluyomuş genelde öyle diyolar gerçekten hep...

çok iyiymiş yaa inşallah benimde olur bakalım :) birde üstte oluna kız oluyomuş genelde öyle diyolar gerçekten hep...

bende öyle biliyorum :) ama gebelik için en uygun pozisyon altta olanmış bi araştır istersen :) rabbim gönlüne göre versin

bende öyle biliyorum :) ama gebelik için en uygun pozisyon altta olanmış bi araştır istersen :) rabbim gönlüne göre versin

Evet canim bennn :)) kızıma tek korunmasiz iliski sonucu kalmıştım hemde üstteyken :)) üstelik hicbirsekilde beklemedim hemen wc gidip yikadim. Onun geleceği varsa her halukarda gelir
Ya canım benimde aynı korunmadan ben ustteyken oldu kalkınca cogu cıktı içimden bilmiyorum kaldı mı dus aldım hemen hamile kalır mıyım acaba? Senin nasıl olmuştu baya eski bir konu ama

Ya canım benimde aynı korunmadan ben ustteyken oldu kalkınca cogu cıktı içimden bilmiyorum kaldı mı dus aldım hemen hamile kalır mıyım acaba? Senin nasıl olmuştu baya eski bir konu ama
Merhaba hamilelik icin ust pozisyon tercih edilmedigi yazılır esim o sekilde yapabldigi icin booyle yapyoruz ama benim aklimda sorun isareti oluuyordu bosalma sonrasi ben arkaya dogru kendimi itiyorum bacaklarimi kaldirip ters donuyorum hemeen yikanmiyorum simdiye kadar nasip olmadi Allah dilerse bir meni bile yetiyor.ben sadece ona guveniyorrum

oldumu olur cunku biz planlamadıgımız için denemiyorduk ve ben her seferinde yıkardım ve idrarımıda mıutlaka yapardım. ama olmuş 😬yani olacağı varsa oluyo

Kızlar bayadır yazan olmamış ama ben de bu konuşan muzdaribim eşim diğer pozisyonda bosalma sorunu yaşadığı icin bu şekilde deniyoruz ama bu şekilde de olmayacağı yazıyor her yerde oluyor mu gerçekten ihtimal var mı

Kızlar bayadır yazan olmamış ama ben de bu konuşan muzdaribim eşim diğer pozisyonda bosalma sorunu yaşadığı icin bu şekilde deniyoruz ama bu şekilde de olmayacağı yazıyor her yerde oluyor mu gerçekten ihtimal var mı
Bende aynı durumdayım şuan düşünmuyoruz ancak olursa da Allah buyuk . Adetime 5gun kala kan vermeyi dusunuyorum bakalim hayirlisi 🙄 sizde yazarsaniz sevinirim 💥

Ben bu pozisyon ile hamile kaldım sanırım. Yani hiç alta geçmedim.
Tam tersi spermler daha çabuk ulaşıyor üstte olduğunuz pozisyonda.

Ben cokta dikkat ettim ancak supriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim . 2 ay korunmasiz bu sekilde olmustu 2. Ayimda hamileyim yani olacaksa herturlu oluyor suan 8 haftalik cinsiyetnde cok merak ediyorum🙈

Back
X