- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Anlatmak istediğim şu ilişkiden itibaren bedenimde özellikle karın bölgemde acayip şeyler oldu, enteresan geldi paylaşmak istedim.Döllenmiş yumurta 14 gün sonra ancak rahime yerleşiyormuş....Deli gbi okudumBenim hicbir belirti olmamisti.yalniz anlamadigim sey iliski sonrasi karinda karincalanma olmasinin gebelik belirtisiyle ne ilgisi oldugu...yani birliktelik olali 15 dk olmus hoppppp bebek yerlesti karincalanmak suretiyle belirti mi verdi?su an hamile bile olsaniz anca dollenme olmustur daha rahme yerlesmemistir bile.belirti beklemeyin.umarim hamilesinizdir.cok istediginiz belli
İlişkiden sonraki karıncalanma nasıl bir belirti olabilir ki spermlerin yukarı doğru tırmanışını mi hissettiniz?Çılgın diyebilirsiniz ama dün akşam içim içime sığmadı arkadaşlar ve hastaneye gidip kanda beta hcg baktırdım ve 0.68 gibi bişi çıktı, şu an hamile değilim.adet günüm 13 ocak gibi(tam emin değilim), ilişki günleri 24,25,26,27,28 Ocak...Sanırım testi erken yaptırdım, bedenimi pek dinlemem, evhamlı değilim ama bedenimde garip şeyler oluyor.Ne gibi derseniz,karnımda sürekli bir hareket var, sanırım bağırsak hareketleri, kimi zaman baloncuklanma hissediyorum, ilişki sonrası bir 15-20 dakika bulunduğum yerden kalkmadım ve o ara aynı karnımda karıncalar yürüyormuş gibi bişiler oldu.BU ANLATTIKLARIM KESİNLİKLE PSİKOLOJİK DEĞİL, gerçekten hissettim.Onun dışında, sersem gibiyim, baş dönmesi değil ama sersemlik, bu normal dönemlerde de bazen olan bişiydi ama...
Aynı şeyleri hissedenler var mı, ilk çocuğum hemen olmuştu, o sebeple kendimin hamile olduğumu düşünüyorum, eğer gebelik çıkmazsa çok şaşırırım(testi 13 şubata doğru yenilicem), beklemek berbat bişi, heyecanlanıyorum, hatta ona beşik, bebek arabası bile baktım.Sizin gebelikte ilk hissettiğiniz belirti neydiarkadaşlar?
yaş gelmiş 35 e, herşey belirli ve monoton.sadece bu bebek olayına taktım, sanırım hayata bağlıyo beni, hayali bile.İns hamilesinizdir ama yıllarca bekleyip hamile kalamayanlar var onlar ne yapsın.biraz kendinize uğraşlar bulun.surekli bunu düşünmeyin.
komik gibi gelse de aklıma bu geldi, normal şartlarda hiç hissetmediğim bir histi.İlişkiden sonraki karıncalanma nasıl bir belirti olabilir ki spermlerin yukarı doğru tırmanışını mi hissettiniz?
evetBu ikinci bebekmi?/
hiç sanmıyorum, ne biçim psikolojiymiş, karnımda hareketler oluyor20.haftama kadar hiçbir şey hissetmedim :) siz hemen hissediyor olamazsınız değil mi? Psikolojik bunlar. Gebeliğin ilk belirtisi adet gecikmesidir.
Bağırsak hareketleridir ohiç sanmıyorum, ne biçim psikolojiymiş, karnımda hareketler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?