İlişki sonrası hamilelik belirtileri

Aklıma şey geldi bunu okuyunca. Alışverişkolik diye bir kitap vardı orada ultrasona giren hamile kızcağız kimse yokken ultrason cihazını eline alıp bebeğin cinsiyetini kendince görmeye çalışıyordu, penis galiba bu aha da erkek falan diye sevinmişti. Aslında idrar kesesine bakıyormuş. Biraz sizin belirtiler de o hesap olmuş. :) Çok istiyorsunuz belli ki muhtemelen normal bir günde sallamayacağınız belirtileri hamilelik belirtilerine yorma meyilindesiniz. İnşallah hamile kalırsınız bir gün.

psikolojik değil demişsiniz ama baya baya psikolojik.. bu kadar erken hissetme imkansız.. insanlar psikolojik gebelik yaşıyor (yalancı hamilelik) karınları falan şişiyor, değil ki karıncalanma hissetme..

Ilk gebelik de değilmiş niye bu kadar heyecanlandiniz ? Spermlerin hareketi gözle bile görülemiyor siz baya baya hissetmişsiniz, maşallah

Kızlar bir şey sorucam 23 aralıkta ilişki yaşayan bir arkadaşım (evli) dijital testlerden yapmış +3 çıkmış. Kanda baktırdın mı diyorum hayır diyor. Hamileyim işte +3 çıktı diyip duruyor kanda teyit edilmesi gerekmez mi?? Allah korusun dış gebelik bir şeyse zehirler mehirler. 3. Aydan sonra özele gitmeye başlıycam diyor. Kız adına korkuyorum. Akıl verir misiniz??

3 haftalık oluyor yani gitmesi lazım şimdiden artık.Gerçi çok erken ama 3 aydan sonra gitmesi için de çok geç.

3 haftalık oluyor yani gitmesi lazım şimdiden artık.Gerçi çok erken ama 3 aydan sonra gitmesi için de çok geç.
Yani ben şöyle biliyorum idrar testi yapardın. Hadi içine sinmedi bi test daha. Kana gidersin. Değer çok düşükse bi 2 gün sonra daha gidersinki normal artıyor mu diye. 1-2 haftaya kalp atışına gidersin. Milletin rahatlığı bana dert oldu. Sağol kuzum. Söyleyim tekrarda 3 haftaya kadar gitsin

Normal testten tekrarlasın büyük ihtimal geç döllenme.Haftaya gitsin artışları görmek için 3 hafta geç

Bu kadar meraklıysa bir gitse ya.Erken öğrenmek de hiç iyi degil ama gitmemek de hiç dogru degil.3 ay öncesi çok tehlikeli zaten.
Kesinlikle katılıyorum bi idrar testi yapıp herkese yaymış. 3 haftalık tıbben gebe bile sayılmıyor. Kimyasal olabilir her şey olabilir. Garip bi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…