- 2 Mart 2020
- 408
- 121
- 53
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
temas egzeması gibi bir şey olabilir. ben de kendimi kaşısam hemen kaşıdığım yerler kabarıyor, bazı kazakların sütyenlerin etiketleri bile etkiliyor.Merhaba ilişki yaşadıktan sonra kabarıyorum mesela esim göğsümü isirsa veya eliyle belimi tutsa ilişki sonrası o yerler kabarıyor kaşınmaya başlıyorum kollarım kaşınıyor ilişki yasamasak bile gunluk kolumu isirsa bile kabarıyor başına gelen var mı acaba
Alerjiniz mi var eşinizeMerhaba ilişki yaşadıktan sonra kabarıyorum mesela esim göğsümü isirsa veya eliyle belimi tutsa ilişki sonrası o yerler kabarıyor kaşınmaya başlıyorum kollarım kaşınıyor ilişki yasamasak bile gunluk kolumu isirsa bile kabarıyor başına gelen var mı acaba
Eşimle dalgasını yapiyoruz bizde bazen öyle düşündüm bir araAlerjiniz mi var eşinize
Ilk defa duydum ve arastirdim tanısı uyuyor gerçekten cildiye gitmem gerekiyor alerji testine , evet evet bazı kıyafetlerde etkiliyortemas egzeması gibi bir şey olabilir. ben de kendimi kaşısam hemen kaşıdığım yerler kabarıyor, bazı kazakların sütyenlerin etiketleri bile etkiliyor.
Yok canım değil ama sen olabilirsin belkiEşiniz kuduz mu?![]()
Prezervatif hiç kullanmadik evlendigimizden beri ama sperm alerjiside düşündüm evlenmeden once böyle birşey yoktu çünküPrezervatif kullanıyorsanız lateks alerjisi gibi bişey olabilir mi acaba? Aklıma bu geldi yalnızca, yoksa çok enteresan. Bazı kadınların sperme de alerjisi olduğunu duymuştum o da çok garip gelmişti
Kırıldım.Yok canım değil ama sen olabilirsin belki
Bir de korunarak deneyin o halde sperm alerjisi olup olmadığını böyle anlayabilirsiniz ancakPrezervatif hiç kullanmadik evlendigimizden beri ama sperm alerjiside düşündüm evlenmeden once böyle birşey yoktu çünkü
Kalbim çıt gözyaşım pıtKıyamam kızgül geç
![]()
Hanım efendi konu sahibinin konusundan gider misiniz?Kalbim çıt gözyaşım pıt![]()
Kovuldum bir de...Hanım efendi konu sahibinin konusundan gider misiniz?
Bende kırıldımKırıldım.![]()
Ama ısırıyo diyince tutuamadım yani kendimi. Kusura bakmayın.Bende kırıldım
benimde ayni problemim vardı biri dokunsa tüm vücudumda kaşıntı ve kabariklik oluşuyordu dr psikolojik demişti evlendikten 2 yıl sonra kendiliğinden geçtiMerhaba ilişki yaşadıktan sonra kabarıyorum mesela esim göğsümü isirsa veya eliyle belimi tutsa ilişki sonrası o yerler kabarıyor kaşınmaya başlıyorum kollarım kaşınıyor ilişki yasamasak bile gunluk kolumu isirsa bile kabarıyor başına gelen var mı acaba