İlişki sonrası kasıkta sancı

bucebuse

Mutluluk yakın
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.028
704
323
Öncelikle bu konuyu nereye açacağımı bulamadım acil cevaba ihtiyacım var sol kasığıma sancı saplandı gitmiyor iki saati geçti canımı yakıyor malum karantina doktora falanda gidilmez geçer mi bu sebebini bilen var mı

Canım bunun bir çok sebebi var yaşınla orantılı bir çocuğu bildiklerimi yazim ben sırasıyla ..
1 - İdrar yolu enfeksiyonu en sık karşılaşılan ..
2 - Kistler
3 - Zorlama ve sert hareketler ..
4 - ( Gebelik )
Bunların hepsinde bu dediğin mevcut ama ateşinde varsa az biraz vücudunu dinlersen eğer çözümlerdin diye düşünüyorum tehlikeli bir şey değildir , buna ek devam eden şikayetlerin önemli aslında

Cinsellik bölümüne açmanız gerekiyordu. Benim regl olduğumda kan gelmeyince sol kasıkta ağrım oluyor. Acaba sizin de iliskinizi tam tamamlayamamış olma ihtimalinden ağrıyor olabilir mi ?

Canım bunun bir çok sebebi var yaşınla orantılı bir çocuğu bildiklerimi yazim ben sırasıyla ..
1 - İdrar yolu enfeksiyonu en sık karşılaşılan ..
2 - Kistler
3 - Zorlama ve sert hareketler ..
4 - ( Gebelik )
Bunların hepsinde bu dediğin mevcut ama ateşinde varsa az biraz vücudunu dinlersen eğer çözümlerdin diye düşünüyorum tehlikeli bir şey değildir , buna ek devam eden şikayetlerin önemli aslında

Ben güçlü ve uzun süren orgazmda da yaşandığını biliyorum .

Benim ki hızlı yapınca oluyordu arada olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…