Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle bu konuyu nereye açacağımı bulamadım acil cevaba ihtiyacım var sol kasığıma sancı saplandı gitmiyor iki saati geçti canımı yakıyor malum karantina doktora falanda gidilmez geçer mi bu sebebini bilen var mı
Öncelikle bu konuyu nereye açacağımı bulamadım acil cevaba ihtiyacım var sol kasığıma sancı saplandı gitmiyor iki saati geçti canımı yakıyor malum karantina doktora falanda gidilmez geçer mi bu sebebini bilen var mı
Canım bunun bir çok sebebi var yaşınla orantılı bir çocuğu bildiklerimi yazim ben sırasıyla ..
1 - İdrar yolu enfeksiyonu en sık karşılaşılan ..
2 - Kistler
3 - Zorlama ve sert hareketler ..
4 - ( Gebelik )
Bunların hepsinde bu dediğin mevcut ama ateşinde varsa az biraz vücudunu dinlersen eğer çözümlerdin diye düşünüyorum tehlikeli bir şey değildir , buna ek devam eden şikayetlerin önemli aslında
Cinsellik bölümüne açmanız gerekiyordu. Benim regl olduğumda kan gelmeyince sol kasıkta ağrım oluyor. Acaba sizin de iliskinizi tam tamamlayamamış olma ihtimalinden ağrıyor olabilir mi ?
Canım bunun bir çok sebebi var yaşınla orantılı bir çocuğu bildiklerimi yazim ben sırasıyla ..
1 - İdrar yolu enfeksiyonu en sık karşılaşılan ..
2 - Kistler
3 - Zorlama ve sert hareketler ..
4 - ( Gebelik )
Bunların hepsinde bu dediğin mevcut ama ateşinde varsa az biraz vücudunu dinlersen eğer çözümlerdin diye düşünüyorum tehlikeli bir şey değildir , buna ek devam eden şikayetlerin önemli aslında