Iliski sorunum..

Orkidemorkide

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
69
52
3
28
Benim bir iliski sorunum var arkadaslar ilk aylarda hersey gayet iyiydi ama sonra mesajlasma sıklıgımiz baya bir azaldi bazen günde sadec e gunaydin iyi geceler den fazla bisey yazmiyoruz. Eskisi gibi bulusmuyoruz cok cabaladim ama gelmedi 3 hafta ara girebiliyor ayni sehirde olmamiza ragmen artik cok nadir gel bulusalim diyor. Niye konusmuyorsun diyince sınavlardan dolayi filan diyor ama Ben bu durumdan cok sıkıldım ne yapacagimi bilmiyorum sevgili gibi degil arkadas gibi hissediyorum artik nedir bunun caresi

Üzerine gitme, zor biliyorum. ama malesef sen üzerine gittikçe o kendini bişey sanıp naza çekicek. Biraz geri dur, özlesin kıskansın kıymeti olan sen ol. Seviyorsa geçerli bu dediklerim

Tabi diğer bi ihtimal de sen uzaklaştıkça iyice soğuması. O zaman zaten orda farklı işler çevirdiğini yerini doldurduğunu anlamış olursun. Çünkü orda senin yerini doldurcak birisi olmasa zaten seninle ilgilenirdi

Ayrilalim diyememis ama bitirmis sanki.. Birkac gun arayip sormayin tepkisi ne olacak bakalim.

• Beğen
Reactions: KV_
Size karşı bir sey hissetmiyor ve kirmamak icin susuyor gibi bence yavaştan kendinizi çekmeye başlayın derim.

Arkadaşlara hiiiiccc katılmıyorum ..yavaş yavaş kendini çekmek nedir yahu :) birden çek ki eşekten düşmüşe dönsün ..adam ol sevmiyorsan sevmiyorum de yada ayrılmak istiyorsan ergen tiplerine girmeden direkt konuş ve çözüme ulaştır ..Ayy şu bazı erkek milletinden bi cacık olmaz ..

Noktayi ben koymaliyim ben bitirmeliyim gibi ego savaşına gerek yok bence bu şekilde kafaniza takip konu actiginiza gore siz seviyorsunuz. Kendisinden yalnizca dürüstlük istediğinizi söyleyin.Açık açık konuşun, tek derdi yalnızca sinavlar olmayabilir, size kendini açamıyor olabilir.
Kendinizi değersiz hissettiginizi ve iliski icin endişelendiginizi, yaşamak istediginiz iliskinin bu olmadigini ve kendisinin bu davranışlarının gecici bir sebeple olup olmadığını tekrar sorun.
Belki daha saglikli bir iletisim kurabilirseniz sorun çözülür.
Ayrilsaniz bile en azindan elimden geleni yaptım dersiniz, içiniz de rahat eder.

Kaçak dövüş..sen ayrildim desen adam rahatlayacak ve vicdani hür yoluna, hayatına bakacak

Art niyet aramamak istemiyorum aslinda, çocuğun gunahini almakta istemiyorum. Belki gerçekten'de sinav yorgunlugu vardir ustunde.

Siz supriz yapip ona gitseniz? Yüz yüze oturup konusmayi deneseniz ?

Kendinden sogutmaya calisiyor akli sira. Iyi bilirim bu durumlari. Iliski falan kalmamis ki ortada. Bence ayrilmak icin ilk adimi siz atin. O da hemen kabul ederse "uzgunum sana karsi bir sey hissetmiyorum" de. Bu laf cok zorlarina gidiyo

ben bu tip oyunlara gelemiyorum. şahsen aynı durumla karşılaşsam sevgilime "bir sıkıntı mı var,ilişkinin düzeni artık böyle mi?" derdim. açıkça konuşmak lazım. baktınız düzelmiyor o zaman ayrılırsınız. ama varsayımlar üzerine tekmeyi koymak bence acımasızca olur.

eğer seviyorsan, ben ilişkimizin düzelmesi için elimden geleni yapmaya hazırım ama sen kendine güvenmiyorsan sevginden şüphen varsa herkes kendi yoluna demelisin. ona göre akla kara belli olur :)

Benim bir iliski sorunum var arkadaslar ilk aylarda hersey gayet iyiydi ama sonra mesajlasma sıklıgımiz baya bir azaldi bazen günde sadec e gunaydin iyi geceler den fazla bisey yazmiyoruz. Eskisi gibi bulusmuyoruz cok cabaladim ama gelmedi 3 hafta ara girebiliyor ayni sehirde olmamiza ragmen artik cok nadir gel bulusalim diyor. Niye konusmuyorsun diyince sınavlardan dolayi filan diyor ama Ben bu durumdan cok sıkıldım ne yapacagimi bilmiyorum sevgili gibi degil arkadas gibi hissediyorum artik nedir bunun caresi
bitmiş canım 3 hafta sonragörüşmeye kabulenip gidersen yedek olarak kalırsın

Arkadaşlara hiiiiccc katılmıyorum ..yavaş yavaş kendini çekmek nedir yahu :) birden çek ki eşekten düşmüşe dönsün ..adam ol sevmiyorsan sevmiyorum de yada ayrılmak istiyorsan ergen tiplerine girmeden direkt konuş ve çözüme ulaştır ..Ayy şu bazı erkek milletinden bi cacık olmaz ..

katılıyorum arkadasa

Ortada tek sorun var oda sizin kabullenmeyisiniz. Bosversenize yahu neyi bekliyorsunuz ayrilmak icin ? Yeriniz de olsam o yazdiginda da yazmam , aradiginda da açmam . Siz de ona bu hissi yaşatin lutfen.

Back
X