- Konu Sahibi 1111010001
Buraya yazdıklarını ona söyleyebilirsin mesela. Bu içtenligin samimiyetin acik yurekliligin ve masumiyetinle onu kazanırsın bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkılmıyorlar ama bende özgüven eksikliği var ve benden sıkılacaklar gibime geliyorKarşımda ki kişiyi sıkıyorum derken,muhabbetinizden mi sıkılıyor ?
Özgüveninizi nasıl kazandınız?İnsanlara karşı iletişimin ne kadar mükemmel de olsa kimse acımıyor yine kırılan sen oluyorsun. Önceden bende senin gibiydim. Kimseyle konuşamaz muhabbet dahi edemezdim. Okumadığım kitaplar kalmamıştı. Şimdi özgüvenim gayet iyi yerinde ama kırılan incinen yine ben oluyorum. Ne kadar komikSana yüz vermeyene sende yüz verme. Beğenememiş mi koy ver gitsin. Şu hayatta en güzel şey yalnızlık emin ol. Çevrende ne kadar insan olursa sıkıntıların da o kadar büyür. Okuyorsan kendini geleceğine ver. Sevgili işleri boş işler. İlk üç ayı mükemmel geçer sonrası kavgalar tartışmalar falan ah
Söyledim. Sağolsun beni açmaya çalıştı ama hiç söylenmemesi gereken bir şey yaptı maalesef. Konusunu açacağım ve sizlerden fikir alacağım bugün.Buraya yazdıklarını ona söyleyebilirsin mesela. Bu içtenligin samimiyetin acik yurekliligin ve masumiyetinle onu kazanırsın bence.
Bende de güven problemi var. Birine hemen güvenemiyorum.Öf sıkılan.kendi acsin.muhabbeti ayrica sen muhabbet kusumusun surekli konusacaksin ?birak karsinsakide kendini tanitmaya tanismaya hevesli olsun ,genel insan iliskileri icin yaziyorum ne merak ediyorsan ozele girmeden sor varsa bir sıkıntisi dinle ne bileyim o an ne aklina geliyorsa sor amacin tanimak olsun sahsen ben konuskanimdir fakat gozlemledigim ciddi guven problemi var insanlarda cogu kiside onyargilidir yeni tanistiklarina ,onun icin amac tanimak olsun yoksa bos muhabbet kafa sisirmekten baska ise yaramaz
Teşekkür ederim ama özgüvenim o kadar düşük ki panik havam var sürekli.Kendini çok sıkma cool ol. Karşındaki de senin gibi bir Allah kulu abartmaya gerek yok. Aklından bunları geçir rahatlarsın
Muazzam bir ozellik tadini cikar biz hemen guveniyoruz da iyi mi yapiyoruz kuzumBende de güven problemi var. Birine hemen güvenemiyorum.
Mesaj atmak istiyorum ama profilinize erişemiyorum. Rica etsem bana dönüş yapabilir misiniz?Bana da yazabilir, mesaj atabilirsiniz daima yardımcı olurum.
İyi ki de güvenmiyorum. Çok saçma bir şey oldu. Yani benim için saçma. Bugün konusunu açıcam.Muazzam bir ozellik tadini cikar biz hemen guveniyoruz da iyi mi yapiyoruz kuzum
Kafa olarak kendinizi rahatlatmaniz onemli. Belki kafaniza uygun arkadaş bulamadiginiz ortamlarda kalamiyorsunuzdur ki ben boyle biriyim. Ya da muhabbetleriniz bir yerden sonra tikaniyordur. Bol kitap okuyun kisisel gelisim kitaplarina agirlik verin. Genel kültürünüzü genis yelpazede tutun ki sohbet edecek seyleriniz olabilsin. Bir ortamda sizi neyin bunalttigini bir kenara yazin. Bakalim hangi sonuclara varacaksiniz. Ayriyeten eger seviyorsaniz hayat cok kısa onun gelmesini beklemeden siz de adim atabilirsiniz. Kendiniz yuzunden kaybettiginizi söylüyorsunuz. Sonucta bitecekse de böyle biter. Belki de karsi taraf sizden bekliyordur o adımı. Bence hatalı olan adim atmali.Merhaba Akıllı Kadınlar,
Ben genel olarak insanlarla ilişki kurmada sıkıntı yaşıyorum. Aslında sohbeti ilk başlatan ben oluyorum ama devamını getiremiyorum ve sıkılıyorum, ortamdan usul usul kaçıyorum. Önceden dert etmezdim bu durumu ama aynı şey erkeklerle iletişim kurduğumda daha fazla oluyor (çocuklukta olan sorunlardan kaynaklı) maalesef. Artık dert eder oldum. Çünkü birinden acayip hoşlandım ve karşılıklıydı da hislerim ancak ben yapamadım farklı nedenlerden dolayı. Kalbim ilk defa acıdı.
SORUNUM: ben flört etmeyi bilmiyorum. Hayatımda hiç flört deneyimim olmadı. Hemcinsim ya da karşı cinsim olsun fark etmiyor, konuşurken sıkılan birisiyken flört etmeyi nasıl öğreneceğim kiflört dediğiniz şey noluyor? Flörtten ne kadar süre sonra sevgililik olur?
Ben ilk defa birisinden hoşlandım ama kendime güvenemediğim için onu kaybettim sanırım. İnşallah iletişime tekrar geçer benimle.
Özgüven eksikliği bende de var.Kendini yetersiz görme korkusu var.Kaygılı bağlanma dedikleri durum var sanırım bizde.Sıkılmıyorlar ama bende özgüven eksikliği var ve benden sıkılacaklar gibime geliyor
Çok teşekkür ederim. Ben adım attım ama garip bir şey oldu. Şimdi konusunu açtım. Bakar mısınız konuya?Kafa olarak kendinizi rahatlatmaniz onemli. Belki kafaniza uygun arkadaş bulamadiginiz ortamlarda kalamiyorsunuzdur ki ben boyle biriyim. Ya da muhabbetleriniz bir yerden sonra tikaniyordur. Bol kitap okuyun kisisel gelisim kitaplarina agirlik verin. Genel kültürünüzü genis yelpazede tutun ki sohbet edecek seyleriniz olabilsin. Bir ortamda sizi neyin bunalttigini bir kenara yazin. Bakalim hangi sonuclara varacaksiniz. Ayriyeten eger seviyorsaniz hayat cok kısa onun gelmesini beklemeden siz de adim atabilirsiniz. Kendiniz yuzunden kaybettiginizi söylüyorsunuz. Sonucta bitecekse de böyle biter. Belki de karsi taraf sizden bekliyordur o adımı. Bence hatalı olan adim atmali.
Aynen öyle yaÖzgüven eksikliği bende de var.Kendini yetersiz görme korkusu var.Kaygılı bağlanma dedikleri durum var sanırım bizde.
Duvariniz kapali oldugu icin actiginizbkonuyu goremedimÇok teşekkür ederim. Ben adım attım ama garip bir şey oldu. Şimdi konusunu açtım. Bakar mısınız konuya?
Valla ben maddi durumumu düzeltince terapiye başlayacağım,kişisel gelişim kitapları okuyorum.Çaba sarf ediyorum ama bu durumumun çocukluktan gelen bir durum olduğunu ve düzeltmenin çok zor olduğunu da biliyorum maalesefAynen öyle yae ne yapacağız biz böyle...
Kusuruma bakmayın lütfen farkında değilim. Erkeğün bekaret sorması konu başlığımDuvariniz kapali oldugu icin actiginizbkonuyu goremedim
Güvenemiyorum ki. Sıkıntı bu işteKendine güven ve gerisini zamana bırak