Ohoo sen ayrılmazsın bu adamdan, o yüzden daha fazla senin için bir şey yazamayacağım. Bakıcı falan sana dışarıdan kolay geliyor da sorun çocuğa ders çalıştırmak, parka götürmek, bakmak değil psikolojik olarak çocukla arada bağ kurabilmek, çocuğun seni kabullenebilmesi, aynı evde vakit geçirebilmek. Sen daha bu adamın geçmişte eşi ile seviştiğini kabullenemiyorsun çocuk için sürekli iletişimde olacaklar, o zaman nasıl kabulleneceksin.
Ayrılmak istemiyorum, kopamıyorum ne demek ayrıca yahu?! Sanki göbek bağınız bir. Allah ailene sabır versin. Çocuğum bana böyle biri var evleneceğim diye gelecek var ya çağ dışı demem alırım elinden telefonu, 20 yaşında demem kendim getirir götürürüm okula üstüne psikolojik tedaviye götürürüm. Bu ayrı bir kafa çünkü.
Haa bu arada adamın ailesi tabi ki ayrılmanı istemez. Hiç evlenmemiş, saf, doktor olacak ve her şeyi kabullenmiş gelini kim istemez? Aile kurnaz..
Sevgilinize sordunuz mu peki, eski eşi ile neden boşanmışlar? Kesin eşinde sorun vardır ya da anlaşamıyorlardır haa

Hiç şaşmaz çünkü..
Evlenin kız ben vazgeçtim, sakın ayrılmayın. Başkalarına yazık olmaz en azından. Unutulur herşey. Sen evlen cidden. Takma geçmişi de.