- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
- Konu Sahibi Buffalosos
-
yok kesinlikle öyle bir insan değil benim maasımı bile tam anlamıyla bilmez kendisiEvlenince eşinize maas kartinizi vermeyin öncelikle.bence ortak olmali.
Dogrudur canim ama evlenince degisiyolar maalesef.para derdine dusüyolaryok kesinlikle öyle bir insan değil benim maasımı bile tam anlamıyla bilmez kendisi
biraz gururlu o konuda
ne güzel böyle olması en iyisi , o maasını size veriyor sizde hem ondan hem kendinizden tüm giderleri karsıladınız anladıgım kadarı ileBenim de gelirim esiminkinden fazlaydi , esim kendi isini yapiyor ne kazanirsa bana getirir verir , ben kendi hesabima yatiririm tum odemeleri ordan yaparim
Bizim aramizda hic benim param senin paran diye birsey olmadi , onun ihtiyaci olursa onun hesabina havale yaparim , hic sormaz bile neyi odedin , neye hatcadin diye , butcemiz ortaktir
Evet parasinin hepsini bana veriyor , ben kira faturalar , onun ve benim kredi kartlarim vs vs tum odemeleri yapiyorumne güzel böyle olması en iyisi , o maasını size veriyor sizde hem ondan hem kendinizden tüm giderleri karsıladınız anladıgım kadarı ile
kesinlikle öyle olmalı..Evet parasinin hepsini bana veriyor , ben kira faturalar , onun ve benim kredi kartlarim vs vs tum odemeleri yapiyorum
Bana gore evlilikte tek cuzdan olmali , o da kadinda olmali
Evet parasinin hepsini bana veriyor , ben kira faturalar , onun ve benim kredi kartlarim vs vs tum odemeleri yapiyorum
Bana gore evlilikte tek cuzdan olmali , o da kadinda olmali
tamamen kişilere baglı oldugunu düşünüyırum. Benim yengemde abimdeb fazla kazanıyo ama onlarda senin paran benim param olayı yok ikiside birbiribin parasından harcyo catır catır ve abimin sözü geçyo yengemde üste çıkmıyo hiçbir zaman çokta mutlularr. Sizdee paranızla üste cıkmaya calısmayıp hayat müşterektir anlayışıyla yaklaşursanız ne siz mutsuz olursunuz ne de eşiniz kişiye baglı durumMerhaba hanımlar
Bir süredir devam eden güzel bir beraberliğim var. İkimizinde kendimizce güzel mesleklerimiz var.
İlişkimiz ciddi bir boyuta gidiyor aileler ile tanısma evresine geçmek üzereyiz evlilik düsünüyoruz.
İkimizinde aile yapıları, gelirleri, kültürler vs benziyor o konuda sorunumuz yok sükür.
Yalnız söyle bir durum var ki benim maasım onun birkaç katı
mesleğimden dolayı hem düzenli net gelirim hemde onun dısında özel tasarım işleri ve ticaret isleri ile ugrasıyorum maasım değişse de yine ondan fazla kazanıyorum
bu zamana kadar bir sorunumuz olmadı
evlilik icinde esınden fazla maas alan hanımlar vardır aramızda nasıl yapıyorsunuz? ya da nasıl yapılmalı ev giderleri vs ortak alanda mı toplanmalı
Ya da mesela suan ben tatile vs gitmek istiyorum biraz cekiniyorum büyük bir kısmını benim halletmem gerekir ki asla gocunmam ilişkilerde sen ben kavramı ,kadın erkek kavramı olmamalı..
siz ne düsünüyorsunuz?
Valla aynı saflığı ben de yaptım.Bende hep öyle düşünürdüm.Taki 20 küsur sene sonra kazık yiyene kadar.
Şimdi pişmanım.
Bende hep öyle düşünürdüm.Taki 20 küsur sene sonra kazık yiyene kadar.
Şimdi pişmanım.
Bende hep öyle düşünürdüm.Taki 20 küsur sene sonra kazık yiyene kadar.
Şimdi pişmanım.
Neden acaba?Dogrudur canim ama evlenince degisiyolar maalesef.para derdine dusüyolar
Cunku tek kisinin masrafiyla ailenin masrafi bir degil yetistiremiyorlar. Hayat pahali.Neden acaba?
Ne kazigi? Esinizden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?