- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
- Konu Sahibi Buffalosos
-
Ben ogrenciyken esim calisiyordu ve bana bakti desem yeri.
Sonra ben yillarca ondan fazla kazandim 2-3 kata ciktigi oldu. Oyle evlilik zamanlariydi zaten birikim falan yapmadik, artsaydi sorun olur muydu bilemem.
Sonra ben issiz kaldim tek bir maddi laf-elestiri isitmedim. Simdi calisiyorum ama esim benden fazla kazaniyor.
Bilemiyorum ki, kimin garantisi var ki, bugun sorun yoksa devam edersin, sorun yasarsan o gun yol ayrimina gelmissindir.
Maddi konularda cok hassasimdir, cabuk kirilirim.
Nasil bir kazik?
ben suan aileme ufak bir destek saglıyorum ve bunu yapmam gerekebilir ileride de
okuyan kardeslerim var maasımın ne oldugunu bilmez kendisi bu konuyu söyledim o konulara senin gelirine ben karısamam dedi
yakın cift arkadaslarımızın arasında para muhabbeti cok döner onları cok ayıplıyor bu konularda
benim cekincem su aslında suan bile tatile vs gitmek istiyorum bunun cognu benim karsılamam gerekir ve bunu teklif etmeye cekiniyorum biraz.. yanlıs anlar mı sıkıntı olur mu diye bilemiyorum arkadaslarım kız kardesim vs diyor ki kimde varsa o yapar diğeri de baska seyleri karsılar bütcesine göre herkes diyor ama kafam karısık..
Çoğunuz daha o kadar gençsiniz ki.Yaşadıkça öğreniyorsun.Sadece senin yaşadıkların değil
etrafında yaşananlar da öğretiyor.
Bana yarın öleceksin deseler inanırdım, eşin bunları yapacak, diyecek deseler inanmazdım.
Sadece ben değil kimse eşim için inanmazdı.
Öğrendiğim birşey var ki hayatta hiç kimseye , hiç birşeye dört elle sarılmayacaksın.
Gecim derdi zor geliyo galiba.Neden acaba?
Merhaba hanımlar
Bir süredir devam eden güzel bir beraberliğim var. İkimizinde kendimizce güzel mesleklerimiz var.
İlişkimiz ciddi bir boyuta gidiyor aileler ile tanısma evresine geçmek üzereyiz evlilik düsünüyoruz.
İkimizinde aile yapıları, gelirleri, kültürler vs benziyor o konuda sorunumuz yok sükür.
Yalnız söyle bir durum var ki benim maasım onun birkaç katı
mesleğimden dolayı hem düzenli net gelirim hemde onun dısında özel tasarım işleri ve ticaret isleri ile ugrasıyorum maasım değişse de yine ondan fazla kazanıyorum
bu zamana kadar bir sorunumuz olmadı
evlilik icinde esınden fazla maas alan hanımlar vardır aramızda nasıl yapıyorsunuz? ya da nasıl yapılmalı ev giderleri vs ortak alanda mı toplanmalı
Ya da mesela suan ben tatile vs gitmek istiyorum biraz cekiniyorum büyük bir kısmını benim halletmem gerekir ki asla gocunmam ilişkilerde sen ben kavramı ,kadın erkek kavramı olmamalı..
siz ne düsünüyorsunuz?
Sen o gurura fazla itibar etmeyok kesinlikle öyle bir insan değil benim maasımı bile tam anlamıyla bilmez kendisi
biraz gururlu o konuda
Simdi sormaz tabi ama evlenince maas gunu geldi mi maas yatti mi diye sormalar baslar bilmedigi kismi soylemeyin kendiniz için biriktirin evlenene kadar gerçek yuzlerini tamamen gostermezler en anlayisli en sevecen insan olurlar. Simdi bu tarz yazilanlara anlam veremeyebilirsiniz ama evlenince ne demek istedigimizi anlarsiniz evliligimizin ilk basindan beri borc odedik benim maasim daha fazla 3 senedir rahat rahat para bilr harcamadim ama kiymeti bilinmedi suan ucretsiz izindeyim dondugumde evin masrafina bile 1 tl bile vermeyeceğim. Kendim harcayip cocugumun gelecegi icin biriktirecegimMerhaba hanımlar
Bir süredir devam eden güzel bir beraberliğim var. İkimizinde kendimizce güzel mesleklerimiz var.
İlişkimiz ciddi bir boyuta gidiyor aileler ile tanısma evresine geçmek üzereyiz evlilik düsünüyoruz.
İkimizinde aile yapıları, gelirleri, kültürler vs benziyor o konuda sorunumuz yok sükür.
Yalnız söyle bir durum var ki benim maasım onun birkaç katı
mesleğimden dolayı hem düzenli net gelirim hemde onun dısında özel tasarım işleri ve ticaret isleri ile ugrasıyorum maasım değişse de yine ondan fazla kazanıyorum
bu zamana kadar bir sorunumuz olmadı
evlilik icinde esınden fazla maas alan hanımlar vardır aramızda nasıl yapıyorsunuz? ya da nasıl yapılmalı ev giderleri vs ortak alanda mı toplanmalı
Ya da mesela suan ben tatile vs gitmek istiyorum biraz cekiniyorum büyük bir kısmını benim halletmem gerekir ki asla gocunmam ilişkilerde sen ben kavramı ,kadın erkek kavramı olmamalı..
siz ne düsünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?