İlişki yaşayamıyorum 25 günlük evliyim

lowe35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2022
4
0
36
31
İlişki esnasında çok yanıyor vajinam ve acıyo gibi hissediyorum. Doktora gittim iki kez vajinismus olmadığımı söylediler ilişki esnasında ıkınma hareketi yap açılmadığını aynada göreceksin falan dendi ama ben cesaret ediyorum ama başarılı olamıyorum çok acıyor sanki ne yapmalıyım

İlişki esnasında çok yanıyor vajinam ve acıyo gibi hissediyorum. Doktora gittim iki kez vajinismus olmadığımı söylediler ilişki esnasında ıkınma hareketi yap açılmadığını aynada göreceksin falan dendi ama ben cesaret ediyorum ama başarılı olamıyorum çok acıyor sanki ne yapmalıyım
Kayganlastirici kullanmayı denediniz mi

Kayganlaştırıcı kullanacaksınız, mümkün mertebe kendinizi rahatlatacaksınız. Alkol alabiliyorsanız, bayağı gevşetiyor.

Evet ama kasılmama etki etmedi zaten ıslanma sorunu yaşamıyorum
Islanma sorunu yoksa acıması ilginç. Belki de istemeden kasıyorsunuz hala tedirgin oluyorsunuz. Ki yeni evli iseniz normal . Zamanla düzelir inşallah.

Kendinizi rahat birakmalisiniz. Bunu yapmadiginiz surece caniniz her seferinde acir isterseniz 10 yillik evli olun.

Aynı durum benim başıma da geldi ne yaptınız üstesinden geldiniz mi ?
Vajinismusla ilgili popüler konularda var onları takip edin yenenleri okuyun. Genelde kaslarla ilgili bi sorun , intermetten dilatör set alıp o kasları kullanmayı öğrenmelisiniz. Kegel egzersizleride vsr youtubede izleyin , bende vajinismustum ama kasmamsyı o şekilde öğrendim ve yendim

Vajinismusla ilgili popüler konularda var onları takip edin yenenleri okuyun. Genelde kaslarla ilgili bi sorun , intermetten dilatör set alıp o kasları kullanmayı öğrenmelisiniz. Kegel egzersizleride vsr youtubede izleyin , bende vajinismustum ama kasmamsyı o şekilde öğrendim ve yendim
Ne kadar sürede atlattınız benim canım çok yandığı için eşime izin cermiyorum ger gün ağlıyorum doktorlar da çok pahalı

Ne kadar sürede atlattınız benim canım çok yandığı için eşime izin cermiyorum ger gün ağlıyorum doktorlar da çok pahalı
Bende yeni evliyken bunu yasadim. Youtube da kegel egzersizleri var onu yaptim. Bide iliski sirasinda bebek yagi kullandik. Sonra alisiyorsin

Birliktelik sırasında mi canınız yanıyor.
Evet başı girdiği an sokmaya çalışırken çok canım acıyor bir türlü olmuyor aprarat almadım ama onu da içime sokamam diye düşünüyorum

Evet başı girdiği an sokmaya çalışırken çok canım acıyor bir türlü olmuyor aprarat almadım ama onu da içime sokamam diye düşünüyorum
Sizin isiniz kolay aparatla egzersiz sonunda çözersiniz . On yargıyla yaklaşmayın denemeden.

Kitaba gerek yok . Aparat isinizi gorur siz vajimus değilsiniz.. sadece cesaretiniz yok . 3 gunde halledersiniz
Doktor da vajinismus değilsin dedi ama
korkularım var ve kızlık zarın da bozulmamaış dedi ya şimdi o bozulurken çok canım yanacak hissi var

Nefes kegel egzersizleri var ilişki esnasında yapabilirsin. Kayganlastirici yada zeytinyağı öneririm.
Dilator seti alıp evde kendin çalışıp, sonra eşinle ilişki deneyebilirsin.

Back
X