- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 28
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
bi erkek ilişkide ne ister ? karsısındaki insana nasıl baglanır sever ? erkege nasıl davranılmalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kopek gibi surundurulmek ister :)
Biz gibi sacini supurge etegini toz bezi yaparsan kiymet bilmezler :))
taktik süperKopek gibi surundurulmek ister :)
Biz gibi sacini supurge etegini toz bezi yaparsan kiymet bilmezler :))
Benim ne istediğim daha önemli.bi erkek ilişkide ne ister ? karsısındaki insana nasıl baglanır sever ? erkege nasıl davranılmalı
Sutyenli bacim bazi 30-40 yasindakilerin anlayamadiklarini yazmissin , tebrikler valla :)Yaşım küçük(21) ama bu konuda tecrübe sahibiyim maalesef..
Süründürülmek ister. Fazla değer, benlikten verilen ödül sevgi olarak değil nankörlük olarak geri dönüyor.
Başta canım cicim olunmalı, daha sonra kadın tarafı tutumunu sertleştirmeli. Yani güzel yönlerini ucundan tattırmalı, daha farklı yönlerini huylarını merak ettirip kendini geri çekmeli. Gözlemlerim ve flörtlerim sonucu bu sonucu çıkardım.
Tabi herkes aynı değil, benimki sadece tavsiye.![]()
Teşekkürler, sevindirik oldum şu anSutyenli bacim bazi 30-40 yasindakilerin anlayamadiklarini yazmissin , tebrikler valla :)
Peşinde koşturulmayı sever kötü davranılmayı kaçan kızı sever böyle ukala hırçın dikkat çeken kızları severler kısacası iyi niyet yoksunu saçma sapan düşünen kızlar peşine düşmeyi severbi erkek ilişkide ne ister ? karsısındaki insana nasıl baglanır sever ? erkege nasıl davranılmalı