- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
Sen sen olbi erkek ilişkide ne ister ? karsısındaki insana nasıl baglanır sever ? erkege nasıl davranılmalı
Kalıyorsa sever
Gıdıyorsa yararlanmaz en azından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen sen olbi erkek ilişkide ne ister ? karsısındaki insana nasıl baglanır sever ? erkege nasıl davranılmalı
Sen sen ol
Kalıyorsa sever
kalınca yararlanmıyor mu?
şu kendimizi erkeğe ödül diye sunma saçmalığından vazgeçemedik gitti. yararlanmak ne ya?
aynı mantıkla bizde erkekten yararlanıyoruz değil mi?
Sen sen ol
Kalıyorsa sever
bi erkek ilişkide ne ister ? karsısındaki insana nasıl baglanır sever ? erkege nasıl davranılmalı
Bır kadın bunu soruyorsa yararlanıyordur erkek
Valla su erkeğe yatağa nasıl atarım dıyen bır hanımla tanışmadım daha
Gece gece sana bırsey anlatacak modda degılımben tanıştım. hem de sandığınızdan çok daha fazlalar.
derdin sekse, bunu erkeğe sunulan ödül kafasında oldukça daha çok sorun yaşarız.
soruyla yararlanma ne alaka onu da anlamadım.
Öyle bir şey yok ya, erkeği kendine bağlamaya çalışanlar hep işin sonunda maymun olur... Tam senin gibi bir kadın arayan bir erkek vardır, gelir seni bulur ve bağlanır. Kafasındaki kadın sensindir çünkü. Fiziği öyle olsun istiyordur, gülüşü tam istediği gibidir ne bileyim sessiz anlayış huzur veren istiyordur, yada hayali çok hareketli renkli hayat dolu bi kadındır. Sen o değilsen olmaz yani. Kimsenin kafasındaki kriteri değiştiremezsin bu senin elinde değil...bi erkek ilişkide ne ister ? karsısındaki insana nasıl baglanır sever ? erkege nasıl davranılmalı
Konu sahıbı nasıl aşık ederım dıyoErkek ne ister?
Hmmmm...
Sessiz kadın ister,sorgulayan (erkegi),aklını kullanan kadından hoşlanan cinsini pek görmedim.
Itaat ister.Koşulsuz sartsız itaat.
Hanım hanımcık ol ister.
Ailesine saygı duy ister.
Çok karışma ister.
Pek ilgi bekleme ister.
Ilginle de boğma ister.
Anlayış ister.
Hem gözüne hem gönlüne hitap et ister.
Ister oğlu ister...
Gece gece sana bırsey anlatacak modda degılım
Yarın cuma lıste mıste yapacam bulaşma bana tersım pıstır
Yaran mı varda gocundun
Konu sahıbımısın ne oluyor
neden erkeği düşünerek ilişkiye başlanır ki? ben onun ne istediğini düşüneceğime o benim ne istediğimi düşünsün. zaten bayanlar ilgi alaka görünce kendiliğinden karşılığını verir. ben hiç erkek ne ister diye düşünenlerden olmadım.bi erkek ilişkide ne ister ? karsısındaki insana nasıl baglanır sever ? erkege nasıl davranılmalı
Konu sahıbı nasıl aşık ederım dıyo
Kalite çok önemli ınantersin pismişş göbeğini erit önce gelmiş buralarda saçmalıyorsun..
banane senin listenden haddini bil senin tersin pisse benim de elim armut toplamıyor?
asıl senin yaran var ki hemen yararlanmadan bahsettin. ne yaşadıysan...
neden erkeği düşünerek ilişkiye başlanır ki? ben onun ne istediğini düşüneceğime o benim ne istediğimi düşünsün. zaten bayanlar ilgi alaka görünce kendiliğinden karşılığını verir. ben hiç erkek ne ister diye düşünenlerden olmadım.
Kalite çok önemli ınan
Evde kalmışlığımı ıstemıyom dıye ort bas etmıyom
Gobegım sana mı dokundu