- 10 Şubat 2022
- 77
- 29
- 3
- 28
- Konu Sahibi Bazensusmakiyidir
-
Ne yapmanızı bekliyor ki,amuda kalkıp ters parandemi atmanızımı istiyor.Arkadaşlar ben vajinumus hastasıydım gittim tedavimi oldum ve her şekilde o aparatlar sayesinde de tedavimi tamamladım ama eşimle yine ilişki kuramıyoruz oda bana suç buluyor anlamadım ben bir bayan olarak ne yapmalıyım o istediği halde bana yanaşmıyor yapamıyorsun felan diyor ben napim anlamadım
Tamam yapalım diyorum mesela sen beceremiyorsun hastasın felan diyor anlamadım ki ayrılcam böyle giderse sen beceremiyorsun belki diyince de ne alaka diyorNe yapmanızı bekliyor ki,amuda kalkıp ters parandemi atmanızımı istiyor.
Böyle düşünen kocayada yani,madem öyle yardımcı olsun o zaman sizede.Tamam yapalım diyorum mesela sen beceremiyorsun hastasın felan diyor anlamadım ki ayrılcam böyle giderse sen beceremiyorsun belki diyince de ne alaka diyor
Bence en iyi yorumSiz tedavi olmuşsunuz galiba o beceremiyor artik
Tedavimi tamamladım demiş ama tedavi sonrası bir tık olmamış anladığım kadarıyla. Somut olarak tedavi bitmiş ama somut olarak birliktelik hala yok, denemeden de nasıl olacak... çift olarak tedavi alınmalı bence sadece kadın değil adam da bu problemi yaşayan eşine nasıl yaklaşması gerektiği konusunda bir doktor tavsiyesi alması gerekiyorSiz tedavi olmuşsunuz galiba o beceremiyor artik
Yumuşak kalıyorsa girmiyordur. Konu sahibi için acı olacak ama çok kalitesiz bir erkek profili anlatıyor bize.neden evlenmişler anlamadım.aynı evin içinde kendinizi zor tutmanız gerekir evliliğe gidecek kadar iyi olan bir ilişkide.yanaşmıyor hem de sinirli. Bu nasıl yeni evliEreksiyon oluyor mu? Oraya mi goremiyor ?
Bilmiyorum ama insan zorlar biraz midesi kalkıyormuş yine aynı olurmuş diyorum kimse çaba harcamadan yorulmadan bu işi yapmıyor sonuçta ilk başlarda yanılıyormuyum hep doktora giden benim kendisi gitmedi hiç onda birşey yokmuş kalkıyormuş afedersiniz sorun bendeymişUğraşmak istemiyordur. Sonuçta bekarlık alışkanlığında herhangi bir zahmet ve çaba yok.
Sosyal bi yaşantımız da yok hep aynı şeyleri yaşıyoruz Buda beni yoruyor artık o sadece ilişki düşünüyor o iş olur sa şunu yaparız bunu yaparız hayatımız o işe bağlı oldu resmeYumuşak kalıyorsa girmiyordur. Konu sahibi için acı olacak ama çok kalitesiz bir erkek profili anlatıyor bize.neden evlenmişler anlamadım.aynı evin içinde kendinizi zor tutmanız gerekir evliliğe gidecek kadar iyi olan bir ilişkide.yanaşmıyor hem de sinirli. Bu nasıl yeni evli
Bunu ona demek istemiyorum zaten desemde bende sorun oluyor yani ben napmam gerektiğini anlamıyorumSiz tedavi olmuşsunuz galiba o beceremiyor artik
Kasılma yok afedersiniz en büyük aparatı bile yaptım ama ben kendime suç bulmaktan yoruldum onun bişeyler yapması gerekmezmi ben ne kadar çekinsemdeYine kasılıyor musunuz ilişki sırasında bu yüzden mi olmuyor
Midesi mi kalkıyormuş. Kalkması gereken yeri yanlış anlamış olabilir miBilmiyorum ama insan zorlar biraz midesi kalkıyormuş yine aynı olurmuş diyorum kimse çaba harcamadan yorulmadan bu işi yapmıyor sonuçta ilk başlarda yanılıyormuyum hep doktora giden benim kendisi gitmedi hiç onda birşey yokmuş kalkıyormuş afedersiniz sorun bendeymiş
Erotik film izlemeyi denediniz mi hiç?Kasılma yok afedersiniz en büyük aparatı bile yaptım ama ben kendime suç bulmaktan yoruldum onun bişeyler yapması gerekmezmi ben ne kadar çekinsemde
Evet denedikErotik film izlemeyi denediniz mi hiç?
Midesimi kalkıyormuş neye bağlamış öyle.Bilmiyorum ama insan zorlar biraz midesi kalkıyormuş yine aynı olurmuş diyorum kimse çaba harcamadan yorulmadan bu işi yapmıyor sonuçta ilk başlarda yanılıyormuyum hep doktora giden benim kendisi gitmedi hiç onda birşey yokmuş kalkıyormuş afedersiniz sorun bendeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?