İlişki

Bazensusmakiyidir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
77
29
3
28
Arkadaşlar ben vajinumus hastasıydım gittim tedavimi oldum ve her şekilde o aparatlar sayesinde de tedavimi tamamladım ama eşimle yine ilişki kuramıyoruz oda bana suç buluyor anlamadım ben bir bayan olarak ne yapmalıyım o istediği halde bana yanaşmıyor yapamıyorsun felan diyor ben napim anlamadım

Arkadaşlar ben vajinumus hastasıydım gittim tedavimi oldum ve her şekilde o aparatlar sayesinde de tedavimi tamamladım ama eşimle yine ilişki kuramıyoruz oda bana suç buluyor anlamadım ben bir bayan olarak ne yapmalıyım o istediği halde bana yanaşmıyor yapamıyorsun felan diyor ben napim anlamadım
Ne yapmanızı bekliyor ki,amuda kalkıp ters parandemi atmanızımı istiyor.

Siz tedavi olmuşsunuz galiba o beceremiyor artik🙊
Tedavimi tamamladım demiş ama tedavi sonrası bir tık olmamış anladığım kadarıyla. Somut olarak tedavi bitmiş ama somut olarak birliktelik hala yok, denemeden de nasıl olacak... çift olarak tedavi alınmalı bence sadece kadın değil adam da bu problemi yaşayan eşine nasıl yaklaşması gerektiği konusunda bir doktor tavsiyesi alması gerekiyor

Ereksiyon oluyor mu? Oraya mi goremiyor ?
Yumuşak kalıyorsa girmiyordur. Konu sahibi için acı olacak ama çok kalitesiz bir erkek profili anlatıyor bize.neden evlenmişler anlamadım.aynı evin içinde kendinizi zor tutmanız gerekir evliliğe gidecek kadar iyi olan bir ilişkide.yanaşmıyor hem de sinirli. Bu nasıl yeni evli 🙄

Uğraşmak istemiyordur. Sonuçta bekarlık alışkanlığında herhangi bir zahmet ve çaba yok.
Bilmiyorum ama insan zorlar biraz midesi kalkıyormuş yine aynı olurmuş diyorum kimse çaba harcamadan yorulmadan bu işi yapmıyor sonuçta ilk başlarda yanılıyormuyum hep doktora giden benim kendisi gitmedi hiç onda birşey yokmuş kalkıyormuş afedersiniz sorun bendeymiş

Yumuşak kalıyorsa girmiyordur. Konu sahibi için acı olacak ama çok kalitesiz bir erkek profili anlatıyor bize.neden evlenmişler anlamadım.aynı evin içinde kendinizi zor tutmanız gerekir evliliğe gidecek kadar iyi olan bir ilişkide.yanaşmıyor hem de sinirli. Bu nasıl yeni evli 🙄
Sosyal bi yaşantımız da yok hep aynı şeyleri yaşıyoruz Buda beni yoruyor artık o sadece ilişki düşünüyor o iş olur sa şunu yaparız bunu yaparız hayatımız o işe bağlı oldu resme

Bilmiyorum ama insan zorlar biraz midesi kalkıyormuş yine aynı olurmuş diyorum kimse çaba harcamadan yorulmadan bu işi yapmıyor sonuçta ilk başlarda yanılıyormuyum hep doktora giden benim kendisi gitmedi hiç onda birşey yokmuş kalkıyormuş afedersiniz sorun bendeymiş
Midesi mi kalkıyormuş. Kalkması gereken yeri yanlış anlamış olabilir mi :KK70:
Bence sizlik bi durum kalmamış hanfendi adamda sorun.

Midesimi kalkıyormuş neye bağlamış öyle.
Bir zahmet çaba göstersin eşinizde,hazıra konmak istiyor resmen.

Back
X