• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki

fireheart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Güzek giden 6 aylık ilişkim var ve ben bu ilişkide kendim için şunu fark ettim ki ben sevgilerle yapılar ikili veya üçlü buluşmaları sevmiyorum. Yani sevgilim ve ben başka sevgililer vs. ortak tanıdığımız bir çok kişi bu teklifle geldi ama ben gerçekten istemediğimi fark ettim. hele zaten bazıları erkek arkadaşımı kuzenleri (tanımıyorum bile adam akıllı). erkek arkadaşım artık bu konuya takılmaya başlıyor gibi. bu sadece bende mi var?

Güzek giden 6 aylık ilişkim var ve ben bu ilişkide kendim için şunu fark ettim ki ben sevgilerle yapılar ikili veya üçlü buluşmaları sevmiyorum. Yani sevgilim ve ben başka sevgililer vs. ortak tanıdığımız bir çok kişi bu teklifle geldi ama ben gerçekten istemediğimi fark ettim. hele zaten bazıları erkek arkadaşımı kuzenleri (tanımıyorum bile adam akıllı). erkek arkadaşım artık bu konuya takılmaya başlıyor gibi. bu sadece bende mi var?
istemeyebilirsin cok doğal bir durum ama olacak aslında artık olmasi grup takılmalari çok sık olmasada denk geldikce yapabilirsin rahatsız olduğun insanlarla yapmazsin

Ben de çift halinde takılmayı pek sevmiyorum. Sevgilimle baş başa olmayı isterim her zaman. Pek sosyal birisi değilim. Sevgilim erkek arkadaşlarıyla, yakınlarıyla beni tanıştırabilir ama sevgilimin arkadaşının sevgilisiyle dörtlü olarak buluşmak bana göre değil. İnsan sevmiyorum.

Ben de çift halinde takılmayı pek sevmiyorum. Sevgilimle baş başa olmayı isterim her zaman. Pek sosyal birisi değilim. Sevgilim erkek arkadaşlarıyla, yakınlarıyla beni tanıştırabilir ama sevgilimin arkadaşının sevgilisiyle dörtlü olarak buluşmak bana göre değil. İnsan sevmiyorum

Ben de çift halinde takılmayı pek sevmiyorum. Sevgilimle baş başa olmayı isterim her zaman. Pek sosyal birisi değilim. Sevgilim erkek arkadaşlarıyla, yakınlarıyla beni tanıştırabilir ama sevgilimin arkadaşının sevgilisiyle dörtlü olarak buluşmak bana göre değil. İnsan sevmiyorum.
tam olarak böyle arkadaşlarıyla tanışırım falan ama dörtlü altılı dateler cidden sıkıyor beni

nerde çokluk orda b*kluk derim ben sürü halinde gezmenin benim için hiç bi anlamı yok bende sevmem

Back
X