Kesinlikle bende din ile karakterin bir ilgisi olmadığını dusunenlerdenim.. hatta inanç konusunda ona gore zayif oldugum icin guzel bir sekilde birşeyler öğretmeye çalıştı soru cevaplarimiz oldu.. ama yinede nebileyim kuruntu mu yaptım guven konusunda bilemedim..Is gorusmesinde size yazan herkese yazar. Bu isler namazla niyazla dinle alakali degil daha gecen gun haberlerde evli cocuklu bir imam camide kadinla basilmis. Guvenmek icin cok acele etmeyin.
Kesinlikle bende din ile karakterin bir ilgisi olmadığını dusunenlerdenim.. hatta inanç konusunda ona gore zayif oldugum icin guzel bir sekilde birşeyler öğretmeye çalıştı soru cevaplarimiz oldu.. ama yinede nebileyim kuruntu mu yaptım guven konusunda bilemedim..
Sık sık gorusemeyecegimizi soyledim sabrederim diyor.. kararsızım ama saglam adımlar atmaya calisiyorumArkadasında dediği gibi bu işler namazla dinle Kuran la olmuyor malesef
Bi süre izlemede kal hemen atlama cok yazma bakalım gercekten istiyorsa o kovalasın biraz
Ne için sabrediyor seni tanımıyor bile neyin fedakarlığı bence bu adam evli bile olabilirSık sık gorusemeyecegimizi soyledim sabrederim diyor.. kararsızım ama saglam adımlar atmaya calisiyorum
Kısmetle mi döndün:))Nasıl yani iş görüşmesinden kısmetle mi döndün iş ne oldu onu merak ettim ayrıca inançları doğrultusunda yaptıkları insanlığının tek göstergesi değil bu ülke ne imamlar gördü hiç o konuya girme zaten yasak dini konular
Genelde o yazıyor zaten aynen:)Yani bana güvenilir gelmedi beklemede kalın kendi yazsın arasın
Yok cv birakmadim direkt is görüşmesine gittim orda konuştuk. Kisa bir sohbetti o gün duygularini acmadi aradan birkac gun gectikten sonra soylemeye basladiKendi hayatinizi dogrunuzu en iyi siz bilirsiniz ama ben olsam bu adama hic guvenmem is gorusmesinde duygularini aciyor demek ki cv nize asik olmus onceden bilemedim.
Çok yazma çok daraltma soruların yüzeysel olsun instagram vs neyse sosyal medyasınada cok takılma senden öncesi seni ilgilendirmez sana davranıslarını iyi incele ki kalbin kırılmasın :)Sık sık gorusemeyecegimizi soyledim sabrederim diyor.. kararsızım ama saglam adımlar atmaya calisiyorum
5 6 saat arayla normal mi? Aslında yazacağına yüzyüze görüşelim demesi daha normal olurGenelde o yazıyor zaten aynen:)
Benim ailem biraz baskın o yuzden istediğin zaman gorusemem sabredemeyebilirsin demiştim o da sabredicem demisti.. butun sosyal hesaplarina ailesine felan baktım bir iz bulamadim evli olmasina dair.. en dogrusunu allah bilir artik:)Ne için sabrediyor seni tanımıyor bile neyin fedakarlığı bence bu adam evli bile olabilir
Yok cv birakmadim direkt is görüşmesine gittim orda konuştuk. Kisa bir sohbetti o gün duygularini acmadi aradan birkac gun gectikten sonra soylemeye basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?