• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilişkide acelecilik

Benim ailem biraz baskın o yuzden istediğin zaman gorusemem sabredemeyebilirsin demiştim o da sabredicem demisti.. butun sosyal hesaplarina ailesine felan baktım bir iz bulamadim evli olmasina dair.. en dogrusunu allah bilir artik:)
Senin konuşman da hatalı bence bu şekilde Sonu hayır görünmüyor gibi

Merhaba herkese mutlu geceler diliyorum.. benim gibi olanlar var mı? Ilişkilerde biraz acele ediyorum hemen tanımak ya da güvenmek gibi.. Karşı tarafa birşey soylemiyorum yansitmamaya çalışıyorum ama elimde degil.. ilgisizlik ve güvensizlik beni sogutuyor.

Mesela iş görüşmesi icin gittigim adam bana duygularını açtı gorusmek istedigini soyledi başta kabul etmemistim ama sonra gorusmeye başladık.. o da daha once benim gibi evlilik yapmış cocugu annesindeymis (benim cocuk yok ) yanyana konuşurken samimi geldi dürüst gibi geldi.. sonra sosyal hesaplarına bakarken birsuru bayan eklemiş ve (erkekte hic sevmedigim) şortlu fotolarini atmış.. bunları gorunce acaba önüne gelenle konuşuyor mu diye düşündüm adam birde namazinda kuran ve dini kitaplar okuyormuş işyerinde de gordum birsuru kitapları var.. sizce görüşmeye devam etmeli miyim yoksa takipte mi kalayım?
Ha birde şunu dicem wp da cevrimici oluyor ya da durumlarima bakiyor ama yazmıyor beş altı saat arayla yazıyor.. niye aramiyorsun da diyemiyorum sizce sormalı mıyım nasıl davranmalıyım?

ülkede son dönemde yaptığı pislikleri örtmek isteyen dine sarılır olmuş. gerçek dindar öyle din gösterişiyle değil karakteriyle, güzel ahlakıyla kendini belli eder. öyle iş görüşmesine gelen kadına yazmak ne kadar ayıp?
onca zaman birini bulamamış da iş görüşmesinde gördüğü kadına mı kalmış yani?

iş gorusmesıne gıdıp kısmetle dönmek :D
gozunuzu seveyım bu adamdan uzak durun uzuleceksınız bellı kı

Acelecilik değil aslında sizin ki bende kendimin öyle oldugunu düşünürdüm, bu düşünceyi bize empoze eden karşımızda ki öküzler aslında adam öyle ilgisiz ki bir de zeytinyagı gibi öyle üste cıkıyolar ki insan hatayı kendin de buluyo ben cok aceleciyim zamana bırakayım diyosun ama isteyen duyguları yogun olan adam ilgisini arzularını cok net gösterip belirtiyo. O yüzden yanlış denizlerde yüzüyorsun.

ülkede son dönemde yaptığı pislikleri örtmek isteyen dine sarılır olmuş. gerçek dindar öyle din gösterişiyle değil karakteriyle, güzel ahlakıyla kendini belli eder. öyle iş görüşmesine gelen kadına yazmak ne kadar ayıp?
onca zaman birini bulamamış da iş görüşmesinde gördüğü kadına mı kalmış yani?
Gerçek niyetini bilemiyoruz tabiki dini de beni ilgilendirmiyor sadece başkası olsa guvenirdi belki ama ben cok fazla kurcaliyorum cok arastiriyorum

Kısmetle mi döndün:))
Yok hayır is bana uymadı haftasonları kursum var diye o da peki dedi başka iş bakarım yardımcı olmaya calisirim dedi so sekilde konuşmaya devam etmiştik
İlk kez o gün mü karşılaştın

Acelecilik değil aslında sizin ki bende kendimin öyle oldugunu düşünürdüm, bu düşünceyi bize empoze eden karşımızda ki öküzler aslında adam öyle ilgisiz ki bir de zeytinyagı gibi öyle üste cıkıyolar ki insan hatayı kendin de buluyo ben cok aceleciyim zamana bırakayım diyosun ama isteyen duyguları yogun olan adam ilgisini arzularını cok net gösterip belirtiyo. O yüzden yanlış denizlerde yüzüyorsun.
Bir kadın olarak bir insan olarak gerçekten birine azda olsa guvenebilmek istiyorum zaman geçtikçe insan yaninda birini arıyor ama doğru insanı tabiki..

Gerçek niyetini bilemiyoruz tabiki dini de beni ilgilendirmiyor sadece başkası olsa guvenirdi belki ama ben cok fazla kurcaliyorum cok arastiriyorum

demek istediğim böyle çok dindar görünen tiplerden mutlaka bir pislik çıkıyor hiç şaşmadı bu ama maalesef halen insanlar iki rekat namaz kılanı adeta peygamber zannediyor halbuki dinle karakterin zerre alakası yok. aksine ne dinsiz dine inanmayan kimseler bilirim ki melek gibidirler.

demek istediğim böyle çok dindar görünen tiplerden mutlaka bir pislik çıkıyor hiç şaşmadı bu ama maalesef halen insanlar iki rekat namaz kılanı adeta peygamber zannediyor halbuki dinle karakterin zerre alakası yok. aksine ne dinsiz dine inanmayan kimseler bilirim ki melek gibidirler.
Dediginiz gibi örnekte cok, tam tersi örnekte cok.. ben konuşmalarına ithafen yazdım yani aramizdaki muhabbet böyle gecti canım cicim senden hoşlandım tarzında değildi:)

Bir kadın olarak bir insan olarak gerçekten birine azda olsa guvenebilmek istiyorum zaman geçtikçe insan yaninda birini arıyor ama doğru insanı tabiki..
Ben cok arayış içine girdim dogru yanlıs nasıl kim olursa denedim ama fıa cıktı. Doğru erkek aslında ilk başta kendini belli ediyor. Tavırları ilgisiyle. Sana karşı ufacık mide bulandırıcı hareketini gördüğün an kaç. Aradı aramadı yazdı yazmadı ay storyime gördü felan bunlar cok yorucu.

Back
X