Bir süre giremedim nete.Yorumlar için teşekkür ediyorum herkese.Erkek arkadaşımla uzunca bir görüşme yaptık.Şehir dışındaydı iş gereği döndüğünde konuşmamız lazım deyip buluşma ayarladım.
Önce konuyu açmadan herhangi bir sıkıntın var mı vs sorular sordum.Yok dedi tabi.Kullandığın herhangi bir ilaç var mı vs,hani yorgun ve bitkin görünüyorsun vs,tabi yine yok dedi..
Beni de afkanalr bastı resmen ve patlattım konuyu.Dedim böyle böyle.Senin bu yaptığın şeyin mantıklı bir açıklaması var mı filan dedim.
Daha konuştuğumuz gibi işle alakalı bir durum dedi.Peki neden benden sakladın işle alakalı olsa bana da söyleyebilirdin senin sırlarını ifşaa edecek birisi değilim ki ben filan dedim.Ben deşeledikce adam gömüldü gitti koltuğa.
Sonra bana tamam kabul ediyorum dışarıdan bakıldığında oldukça saçma bir davranış şekli.Aynı zaman da da karşı kişiye karşı yapılan bir saygısızlık gibi duruyor.Gerçekle alakası olmasa da yalan söylemiş bulundum bunun da farkındayım dedi.Sadece oluşan bir durumu toparlayamadım ve konu buralara kadar taşındı vs dedi.
Bende neden benimle paylaşmadın yani işle nasıl bir alakası var diye konuyu iyice deşelemeye başladım.Ayrıca burada ki yorumları okuyunca da karşımda sanki psikolojik sorunları olan birisi varmış gibi de tedirginlikle dinliyorum..
Basit bir oyun mu bu kide siz iş için böyle saçma sebepleri ya da yolları deniyorsunuz dedim.Yani sahte facebook hesabı açıp bu şekilde karşılıklı konuşmalar da neyin nesi dedim.Kaldı ki aslında karşılıklı konuşmalarda bir gerçeklik olduğunu düşünüyorum.
Bana bunun izahını daha net yapmak için vakit istediğini söyledi.Dün konuşmuştuk ve yarın pazar günü tatil olduğu için tekrar buluşup konuşacağız.Ben de yanıma kuzenimi alıp gideceğim konuşmaya....Yarın tekrar girip bana anlatacaklarını yazacağım buraya....