İlişkide aldatma-aldatılma altında yatan gerçekler....

Sahte hesap açan biri sahtekardır güven bitmiştir neyin hesabını yapıyorsun? O daha bebek ,bir kaç fırın ekmek yemesi gerek başka kaliteli erkek yok sanırım,ona mı kaldın?

hasta kızım adam yaaa. onu ıyılestırmeye ugrasma sende ruh hastası olup cıkıcaksın. ıyıce paranoyak olucaksın. bence salla gıtsın. o adamdan hayır gelmez. ben okadar bılgılı, yakısıklı adamlardan korkarım. asla sadık olamazlar... işin içinde bi bit yeniği var kesin. adam ya ruh hastası, yada gecmısten gelen bı ozguven problem var. gercı bence o onceden kalma problemlerı onda bı hastalık dogurmus. adam kesin hasta yaaa. kesin!!!!
çift kişilikli desen degil, şizofren desen değil.. baska bi adı olmalı mutlaka. zaten bukadar rahat, geniş olması da gıcık etti beni.

Ya ama işte gerçekte bu ayrılık kararı vermek o kadar kolay olmuyor...Çünkü görünürde herhangi bir problem yok.Kendi annesine ve babasına bile beni hiçbir şekilde ezdirmiyor.Ayrıca geniş derken bana karşı geniş adam dışarıda Sanki cellat gibi yaa.Kim görse selam veriyor filan.Gayet sert oturup kalkmasını bilen ve hani derler ya akıl verebilecek bir yapıda.Sadece bana karşı rahat adam.Yani arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum hayatım diyorum ve bana dediği tek şey dikkat et ve para sıkıntın var mı... :2:

Daha önce başından ne geçti bilmiyorum çok fazla anlatan birisi değil.Ayrıca tuhaf ama geçen babası ziraat mühendisi erkek arkadaşımın emekli bir seminerde sırf erkek arkadaşımı çağırmışlardı babası da ısrar etti,Gidip seminere katıldı mesala.Kendisi de ayırıca iktisat mezunu.

:19:

sahte hesap açıp, sosyal biriyim havaları vermek ve kendi paylaşımlarını beğenmek çok sağlıklı ve zeki birinin yapacağı birşeymi acaba..
sanıyorum çok yogun psikolojik sorunları var yada ergenliğe yeni giren cocuk psikolojisini hala atamamış üzerinden...
kompleksleri çok fazla... birilerine bişeyleri ispat etmeye calısıyor.. hayat senin hayatın elbette... biz ne yazarsak yazalım o seni bi şekilde ikna edicek ... çunki ikna olmak istiyorun ..
sadece dikkat et diyorum...

bence erkek arkadaşın sırf seni denemek için yapmış ve ayrılmışsınız gerçkleri söylememiş bence o zaman ayrılma bahanesi olsun diyede yapmış olabilir.

Benim anlamadığım olay şu seni aldattığını düşündüğün biriyle niye tekrar iletişime girdin.Yarın öbür gün bu adam seni aldatsa gerçkten diecek ki bak geçen sefer döndü bu yine bana döner :24:

Yanlış ypmışsın bence seni isteyen adam 4 ay önce gerçkleri anlatır ve ayrılmanıza manii olurdu.Yada 4 aylık süre içerisinde sana dönerdi..

Yaptığı ne kadar saçma bişey ya :D
Düşündüm düşündüm bir mantığa sığdıramadımmm.
Yani 4 ay sonra mı açıklamak aklına gelmiş.
Bu kadar komik bir açıklama hiç duymadım.
İnanma yani.

sen ona deliler gibi aşıksın o da o da çok iyi bir oyuncu.. seni aptal aşık yapmış ve bununla hertürlü eyleniyor ve açıklama olarak ta ''senin geri geleceğini biliyodum'' resmen köşe kapmaca oynuyor seninle ve ayrılmanız bile çok koymamış ! baktı işler karışcak çok fazla kendini strese sokmamamk için sen sordun diye herşeyi açıklamış buna rağmen sen hala onunlasın !!.. adam kaçıyor sen kovalıyosun işin özü bu bana göre ..kendine iyi davran kendine saygı duy ve hemen uzaklaş şu ego patlaması yaşıyan adamdan::40:

Sırf içinde ki aşk sevgi ya da her neyse bu duygu yüzünden gururunu ayaklar altına değer mi sence?
Adamın sosyal çevresi yok. Evden çıkmayan vs birisi demişsin.
Facebook da insanlar hep paylaşımlarını birileri beğensin yorum yapsın isterler onu da kaale alan olmamış bu yola başvurmuş.
Kendisiyle mesajlaşmasına bir yorum yapamayacağım, anlam veremedim çünki...
İşin özü adam seni sevmiyor, senin sevginden emin nasıl olsa beni bırakamaz diye kendince oyun oynuyor.
Çok ciddi problemleri var gerçekten.
Eğer sende saflık edip onun peşinden koşmaya devam edersen böyle paranoyak olursun.
Ki olmak adına baya kademe atlamışsın.
Ha oldun ha olcaksın.
Bırak zeka seviyesi 0-3 yaş grubuna ait bu herifin...

NOT: Biz ne dersek diyelim sen bu adamla yoluna devam edeceksin.
O nedenle yaptığı saçmalıkları kabullenmen en mantıklısı.
Her manyak yaptığı saçmalıklara elbet bir kılıf bulur....

Pes yani.Benimde ilk aklıma gelen psikolojik sorunu olması.Şizofrenlikte değil garip birşey ya bu adam bu şekilde egosunu tatmin etmeye çalışıyor ya da senden ayrılmak için çabalamış ve başarmış.Bence kendine dikkat et bu adam pek güvenilir biri değil gibi gözüküyor.

Pes yani.Benimde ilk aklıma gelen psikolojik sorunu olması.Şizofrenlikte değil garip birşey ya bu adam bu şekilde egosunu tatmin etmeye çalışıyor ya da senden ayrılmak için çabalamış ve başarmış.Bence kendine dikkat et bu adam pek güvenilir biri değil gibi gözüküyor.

Tek kelimeyle KAFAYI YEMİŞ:)
Bence uzak dur......

Bunu cozmeye calisma bence, inan bana cozemezsin. Sonuc olarak ortada bir YALAN var ve bunu affetmemelisin. İnan bana benim de eski sevgilimle ilgili olaylarla ilgili cozemedigim bir ton sey var ve cevabini alamadigim... Soruyorum acikliyo tel kapatiyoruz baska sorular aklima geliyodu. Ben de bunun boyle gitmeyecegini anladim ve oylece biraktim her seyi. Bir kitapta okumustum, onu gundemimizden dusurmedigimiz surece dusunmeye devam edermisiz. Nasil gundemden dusurecegiz, artik ona ulasmayarak ve bize ulasmasini engelleyerek. Numarami degistirdim, face kapattim, ev telinin fisini cektim. Bi bir hafta kadar arkadaslarimla bu konuyu konustum, ama insan olmus bitmis ve devami gelmeyen bir seyi ne kadar daha anlatabilir ki. Bi sureden sonra bitti. Şimdi rahatim.

Ben erkek arkadaşımın bu basit numaralarını göreceğime beni aldatmasını tercih ederdim açıkçası. Seninle tamamen aynı dönemlerde, benzer sorunları yaşamışız. Kaç kere evime geldi, hatta bir tanesinde polis çağırdım göndermek için. Şikayetçi oldum. Yanlış anladığıma emin olunca affettim. Süründürdüm. Seven erkek öyle aylarca beklemez. Bence yaptığı tek şey bir şekilde hesapları hacklemek oldu. Ya da kızlarla hala görüşüyor, şifrelerini aldı. Elindekinden de olmak istemiyor. Bence kaç kurtul. Aylardır ayrısın, ölmemişsin flört de etmişsin bundan sonra mı canın acıyacak sanki.

Amacı seni kıskandırmak ozaman belli yani. Kusura bakma ama bu çocuk şizofren sanırım. Herkes sevgilisinin onu kıskanmasını ister ufakta olsa. Hatta arada sırada ufak espriler yapar kıskansın beni diye ama bu çok abartılı olmuş. Hastalık gibi birşey. Çok tuhaf..

hasta kızım adam yaaa. onu ıyılestırmeye ugrasma sende ruh hastası olup cıkıcaksın. ıyıce paranoyak olucaksın. bence salla gıtsın. o adamdan hayır gelmez. ben okadar bılgılı, yakısıklı adamlardan korkarım. asla sadık olamazlar... işin içinde bi bit yeniği var kesin. adam ya ruh hastası, yada gecmısten gelen bı ozguven problem var. gercı bence o onceden kalma problemlerı onda bı hastalık dogurmus. adam kesin hasta yaaa. kesin!!!!
çift kişilikli desen degil, şizofren desen değil.. baska bi adı olmalı mutlaka. zaten bukadar rahat, geniş olması da gıcık etti beni.

bu adamın yaptığı onun bilgilii yakışıklı olmasından mı kaynaklanıyo yani? :S öz güven değil bence baksana geri geleceğini biliyordum yani bunun açıklaması nedir ki?:S

Bir süre giremedim nete.Yorumlar için teşekkür ediyorum herkese.Erkek arkadaşımla uzunca bir görüşme yaptık.Şehir dışındaydı iş gereği döndüğünde konuşmamız lazım deyip buluşma ayarladım.

Önce konuyu açmadan herhangi bir sıkıntın var mı vs sorular sordum.Yok dedi tabi.Kullandığın herhangi bir ilaç var mı vs,hani yorgun ve bitkin görünüyorsun vs,tabi yine yok dedi..

Beni de afkanalr bastı resmen ve patlattım konuyu.Dedim böyle böyle.Senin bu yaptığın şeyin mantıklı bir açıklaması var mı filan dedim.
Daha konuştuğumuz gibi işle alakalı bir durum dedi.Peki neden benden sakladın işle alakalı olsa bana da söyleyebilirdin senin sırlarını ifşaa edecek birisi değilim ki ben filan dedim.Ben deşeledikce adam gömüldü gitti koltuğa.

Sonra bana tamam kabul ediyorum dışarıdan bakıldığında oldukça saçma bir davranış şekli.Aynı zaman da da karşı kişiye karşı yapılan bir saygısızlık gibi duruyor.Gerçekle alakası olmasa da yalan söylemiş bulundum bunun da farkındayım dedi.Sadece oluşan bir durumu toparlayamadım ve konu buralara kadar taşındı vs dedi.

Bende neden benimle paylaşmadın yani işle nasıl bir alakası var diye konuyu iyice deşelemeye başladım.Ayrıca burada ki yorumları okuyunca da karşımda sanki psikolojik sorunları olan birisi varmış gibi de tedirginlikle dinliyorum..

Basit bir oyun mu bu kide siz iş için böyle saçma sebepleri ya da yolları deniyorsunuz dedim.Yani sahte facebook hesabı açıp bu şekilde karşılıklı konuşmalar da neyin nesi dedim.Kaldı ki aslında karşılıklı konuşmalarda bir gerçeklik olduğunu düşünüyorum.

Bana bunun izahını daha net yapmak için vakit istediğini söyledi.Dün konuşmuştuk ve yarın pazar günü tatil olduğu için tekrar buluşup konuşacağız.Ben de yanıma kuzenimi alıp gideceğim konuşmaya....Yarın tekrar girip bana anlatacaklarını yazacağım buraya....:ssz:

Back
X