- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.339
- 823
- Konu Sahibi BuzluKahve
Sahte hesap açan biri sahtekardır güven bitmiştir neyin hesabını yapıyorsun? O daha bebek ,bir kaç fırın ekmek yemesi gerek başka kaliteli erkek yok sanırım,ona mı kaldın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hasta kızım adam yaaa. onu ıyılestırmeye ugrasma sende ruh hastası olup cıkıcaksın. ıyıce paranoyak olucaksın. bence salla gıtsın. o adamdan hayır gelmez. ben okadar bılgılı, yakısıklı adamlardan korkarım. asla sadık olamazlar... işin içinde bi bit yeniği var kesin. adam ya ruh hastası, yada gecmısten gelen bı ozguven problem var. gercı bence o onceden kalma problemlerı onda bı hastalık dogurmus. adam kesin hasta yaaa. kesin!!!!
çift kişilikli desen degil, şizofren desen değil.. baska bi adı olmalı mutlaka. zaten bukadar rahat, geniş olması da gıcık etti beni.
Pes yani.Benimde ilk aklıma gelen psikolojik sorunu olması.Şizofrenlikte değil garip birşey ya bu adam bu şekilde egosunu tatmin etmeye çalışıyor ya da senden ayrılmak için çabalamış ve başarmış.Bence kendine dikkat et bu adam pek güvenilir biri değil gibi gözüküyor.
hasta kızım adam yaaa. onu ıyılestırmeye ugrasma sende ruh hastası olup cıkıcaksın. ıyıce paranoyak olucaksın. bence salla gıtsın. o adamdan hayır gelmez. ben okadar bılgılı, yakısıklı adamlardan korkarım. asla sadık olamazlar... işin içinde bi bit yeniği var kesin. adam ya ruh hastası, yada gecmısten gelen bı ozguven problem var. gercı bence o onceden kalma problemlerı onda bı hastalık dogurmus. adam kesin hasta yaaa. kesin!!!!
çift kişilikli desen degil, şizofren desen değil.. baska bi adı olmalı mutlaka. zaten bukadar rahat, geniş olması da gıcık etti beni.