İlişkide aldatma-aldatılma altında yatan gerçekler....

BuzluKahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
16
0
36
İzmir
iyi günler arkdaşlar...

2011 Mayıs ayında başlayan bir ilişkim vardı.Erkek arkadaşım sürekli telefonla konuşan ve çok fazla kız arkadaşı olan birisiydi.Defalarca telefonda bir kızla konuştuğunu yakalamıştım.Ve facebook hesabında da sürekli konuştuğu ya da ona mesaj atan kızlar vardı.

Bunun üzerine ara-ara tartışmalarımız olurdu.2011 ağustos ayı gibi bu sorunlar iyice gün yüzüne çıktı ve artık benim için çekilmez bir hal almaya başlamıştı.Ailem ve yakın çevremde sürekli erkek arkadaşımın bu tutumu sebebiyle onun beni aldattığı yönünde söylemlerde bulundu.Bende tabi artık ciddi bir kanı oluşmaya başlamıştı.Benim ona yetmediğimi,onu sevdiğim halde onun başkalarına gidiyor olması düşüncesi ilişkinin sonunu getirdi.Onu kıskanıyordum.Erkek arkadaşım kuzenlerimde dahil bir çok kişi tarafından yakışıklı ve çekici birisi olarak görülüyordu.

Özellikle annem bu adamdan sana koca olmaz kızım ilerde aldatır seni gibi sürekli doldurmuştu beni.Zaten bu konulara aklı başında yaklaşan kimse olmaz ki.

Eylül ayının başlarında ayrıldık.Aradan 4 ay gibi süre geçti ve ben onu unutamamıştım.Halen daha sevdiğimin farkına vardım.Onunla bir şekilde konuştum tabi halen daha sinirliydim ve beni aldattığı inancını taşıyordum...

Ama şimdi bir gerçekle karşı karşıyayım.

Erkek arkadaşımın facebookunda ekli olan ve konuştuğu kızlar sahte hesaplarmış.O hesapları bizzat kendisi açmış.Kız fotoğrafları ve diğer herşeyin sahte olduğunu gördüm.O hesapların şifrelerini verdi bana kendim girip baktım ve cidden hesaplar sahteydi.

Ayrıca telefonda görüştüğü kişi ise ailecek görüşmedikleri amcasının kızı yani kuzeniymiş.Bunu da ispatladı bana...

Çok şaşkınım ve acayip derece de şaşırdım.Beni aldatmamıştı aslında.Bana neden bunları daha önceden söylemediğini niye bu şekilde rol yapıp aldatmadığı halde aldatıyormuş imajı verdiğini sorduğum da bana net bir yanıt veremedi.

Halen daha saklı kalmış birşeyler var ama henüz anlatmadı.

Şimdi ne yapacağıma dair en ufak bir düşüncem yok.Yeniden görüşmeye başladık.O süre içerisinde beni aldattı diye ben bir çok kez flörtsel girişimlerde bulundum.Ama hala daha anlamıyorum bir erkek aldatmadığı halde neden aldatıyormuş imajı çizer...

Bana nedenini henüz açıklamadı.İş gereği gibi şeyler söyledi....

Kendisi ankara da bir hukuk bürosuna bağlı çalışıyor.Avukatlar vs işleri oluyor....

Bende sorumu burada sizlere sormak istedim.Sizce bu şekilde yapması yanlışmıydı ve neden böyle birşey yaptı.

Aynı durumla siz karşılaşsanız nasıl bir tepki verirdiniz ve bundan sonra ki yaklaşımınız nasıl olurdu ????:26:

Btün hesapların şifresini verdi mi?Ayrıca dikkat ettin mi konuştğu msjlarını yakaladığın hesaplar mıydı onlar?

ne yani bir sürü sahte face acip kendi kendinemi mesajlasmis:44:
neden böyle birsey yapma geregi duymus,
birilerine hava atma amaclimi acaba...:26:

arkadaşlar mesajlar ağustos ayında atılmış mesajlar.Yani hemen hemen hepsi duruyor.Tüm hesapların şifresini verdi girdim kendim baktım.Resimler her şey duruyordu.özellikle tarihlere baktım acaba yine oyun mu çeviriyor diye ama benim o kızlara attığım hakaret mesajları bile tam tarihinde kayıtlı duruyordu.Görünce şaşırdım kaldım bende.Zaten benden sonra da mesajlar kesilmiş.Hesaba giren çıkan olmamış gibi.Eylül ayında bitiyor mesajlar...

Anlamış değilim işte.Bende düşündüm acaba beni kıskandırmak için böyle bir olaya mı kalkıştı diye de neden bunu yarılıp aradan 4 ay geçtikten sonra benim ona tekrar dönmem sonucunda açıkladı....Bilmiyorum işte.

Sonuçta bana yalan söyledi ama yalanın böylesine şaşırdım kaldım... :5:

bu ne yaa cok sasırdım bı yasıma daha gırdm dıyebılırım yanı. canım aklıma tek bırsey geldı cıft kısılıklı olabılırmı erkek arkadasın? cıft kısılıklı olanlar kendılerını hıc bellı etmezler ama anlamamısta olabılırsın yani :S aklıma baska hıcbırsey gelmıyor ınan..

bu ne yaa cok sasırdım bı yasıma daha gırdm dıyebılırım yanı. canım aklıma tek bırsey geldı cıft kısılıklı olabılırmı erkek arkadasın? cıft kısılıklı olanlar kendılerını hıc bellı etmezler ama anlamamısta olabılırsın yani :S aklıma baska hıcbırsey gelmıyor ınan..

ya aslında bende acaba ne bileyim şizofreni filan gibi bir durum mu diye düşünmedim değil ama aslında öyle birisi gibi de durmuyor...Canım normal sıradan efendi ama çok ama çok zeki birisi işte erkek arkadaşım.Yani yorum yapamayacağı ya da bilmediği konu yok gibi geliyor bana.kadınsal konularda bile çok bilgili ben utanıyorum bazenn bunları nerden biliyor diye...Anlamıyorum bende.Şimdi iş icabı uzakta benden.Ama gelecek ve gelince tekrar açacam bu konuyu ona....

ya aslında bende acaba ne bileyim şizofreni filan gibi bir durum mu diye düşünmedim değil ama aslında öyle birisi gibi de durmuyor...Canım normal sıradan efendi ama çok ama çok zeki birisi işte erkek arkadaşım.Yani yorum yapamayacağı ya da bilmediği konu yok gibi geliyor bana.kadınsal konularda bile çok bilgili ben utanıyorum bazenn bunları nerden biliyor diye...Anlamıyorum bende.Şimdi iş icabı uzakta benden.Ama gelecek ve gelince tekrar açacam bu konuyu ona....

aç canım cunku normal degıl ben olsam korkarım. bu kendıne mektup yazmak gıbı bırsey. yaparmısın bunu ptt den yollarmısın baskasıymıs gıbı.? nıye yapasın kı :S... ama cok skaın konusmalısın bence. dedıgım gıbı cıft kısılıkler kendılerını cok ıyı gızlerlermıs. bıraz arastırma yap bence bu konu hakkında. ozur dılerım erkek arkadasına boyle konustugum ıcın ama. gercekten normaql degıl!!!

acaba facede sayfa falan açtıda bir sürü sahte hesap açıp kendi sayfasınımı beğendi..

aklıma gelen en iyimser şey bu..

bende şaşırdım :18:

Sildigi mesajlarda olmasin sakin,
Eminmisin butun profillerin durduguna.
Belki sadece bir kisi ile kiristiriyodu,
o kisiye ait mesajlarida kisiyide sildi.
Yalandan bir kac profil yapip konustu felan,
Simdide sutten cikmis ak kasik gibi geziyor olabilir.
Bence bu isin icinde bir bit yenigi var.
Kimse kendi kendine konusamaz faceden 2 bilgisayar olmadan,
surekli bi ordan yaz bir burdan.
Belkide o kizlardan sifreleride istemis olabilir seni ikna etmek icin..
Bilemedim valla, cok sacma geldi.

acaba facede sayfa falan açtıda bir sürü sahte hesap açıp kendi sayfasınımı beğendi..

aklıma gelen en iyimser şey bu..

bende şaşırdım :18:

ya kızlar arkadasa yardımcı olurmusunuz lutfen. bence cok onemlı bır konu bu.. ben aklıma gelen ıhtımalı soyledım fakat mantık yurutemıyorum. allah korusun herkesın basına gelebılır yanı..

Cok karma karisik bir hal almis iliskiniz yani huzur mu tepmiste erkek arkadasini boyle birsey yapma isteyi dogmus???

Cok anlamsiz ve karsi taraf icin aslinda cok rencide edici bir durum affedersin ama senine kendine gore bir gururun cevren vs var...!!!

Belki askindan olsem gecmisteki aldatilma ihtimalini kabul edebilirdim affederdim belki ama suan ki yaptigi seyi kaldiramazdim...

Yinede sen bilirsin

Bana gerçekten çok tuhaf geldi ama sanki bu işin içinde bi iş var gibi...
İyice araştırmalısın sonra ona göre davran...

işiyle ilgilidir belki de... yada diğer arkadaşların dediği gibi kişilk bölünmesi yaşıyor olabilir benim ev arkadaşımın sevgilisi de böyleydi ..

Bir erkek neden aldatıyor imajı çizer?? kız ondan ayrılsın diye..mesajların sen gittikten sonra kesilmesi bu durumun olabilirliğini artıyor..
başka bir ihtimal o konuştuğu kızların adreslerini hacklemiş olabilir..
şizofren biri olsa yaptığı şeyleri kabul eder mi,ben yaptım der mi,derse zaten değildir..

ayrıca madem kuzeniyle konuşuyordu bunu neden o zaman sana söylemedi?? dönmek için neden dört ay bekledi ??

Son düzenleme:
vallahi durum çok karışık hiç bir fikrim yok canım bir insan niye böyle birşey yapar anlam veremedim :31:

Bir erkek neden aldatıyor imajı çizer?? kız ondan ayrılsın diye..mesajların sen gittikten sonra kesilmesi bu durumun olabilirliğini artıyor..
başka bir ihtimal o konuştuğu kızların adreslerini hacklemiş olabilir..
şizofren biri olsa yaptığı şeyleri kabul eder mi,ben yaptım der mi,derse zaten değildir..

ayrıca madem kuzeniyle konuşuyordu bunu neden o zaman sana söylemedi?? dönmek için neden dört ay bekledi ??

bunun cevabı bence çok açık demek ki o süre zarfında bayağıı üzülmüş ilgsinide çekememiş sevdiğinden emin olamamış hala içinde bişeyler varmı yok mu bilmemiş. acaba böyle olsa sevgimi anlarmı filan gibisinden bişey erkeklerin çoğu yapıyor.ki oyalnızlık dönemlerinde. içten sevgiyse sevgisini gösterememiş bastırmışsa zorunda kalmışsa yapar canı yanmış demek ki süt çocuğu daha önce kmse yakmamış bu denli canını. kusura bakma süt çocuğu yazdm ama açıkllama bu.

Bu hemcinslerim ne kadar saf oluyor arkadaş ya :(
Kandırılıyorsun , hemde çok kötü kekeleniyorsun
Aklın varsa bu adamdan uzak dur
Kendin için

Yorumlar için teşekkürederim arkadaşlar dün gece açmıştım konuyu,şimdi vaktim oldu girmek için.

Şunu netleştirmek istiyorum arkadaşlar 4 ay aradan sonra ben kendisiyle yeniden iletişime geçtim.Ortak arkadaşımız vasıtasıyla.Hatta çok ama çok bekledim geri döner mi diye ama dönmedi.Sonra konuşmaya başladık ve yeniden beraberiz.Ben şimdi ilk işim olarak bu çift kişilikli olma durumunu araştırıyorum...

Bu aldatma meselesi açıldığında kendisi gayet sakin ben sana bir şey verecem girip kendin bak istersen dedi.Tamam dedim bende.

Eline bir kağıt kalem aldı ve birden msn adresi ile şifreleri yazdı.Zaten şifreler hep aynıydı.

Bunlar ne dedim o da internete erişme şansın olduğunda girip bakarmısın dedi.

Eve gider gitmez internetten tek tek tüm hesaplara giriş yaptım.Ve çok şaşırdım.Öncelikle resimler beğeniler vs gibi şeylerin hepsi duruyor.Mesaj kutusunda kendi facebook hesabından atılmış karşılıklı mesajlar var.Ve birden fazla kız ile konuşulmuş.Hadi birisini geçtim diğeri kim derken çıkıp diğer hesaba giriyorum ve bu kez o kızın hesabı karşıma çıkıyor.Tekrardan o hesapta mesaj kutusunda mesajlar filan var.Ve ben 5 ay önce filan bu kızlara mesaj atmıştım ilişkim olduğunu ve ne yapmaya çalıştıkları konusunda.Cevap gelmemişti hiçbir şekilde.Baktım benim o kızlara attığı mesajlarda tam tarihinde kayıtlı duruyor...

Çözemedim ben olayı ve en yakın arkadaşı aynı zamanda yeniden beraber olmamız için yardımcı olan ortak erkek arkadaşımıza gittim.Konudan tam bahsetmeden herhangi birisi ile ilişkisi var mı diye ağzını aradım.O da bana Erkek arkadaşımın bu tarz konularla ilgilenmediğini söyledi.Sen yanlış anlıyorsun o seni aldatacak herhangi bir şey yapmaz dedi.Konuştuğu kızların isimlerini sordum o da şaşırdı ben öyle birilerini tanımıyorum inan ki dedi ve ben yine net bir şey öğrenemedim.

Kuzen meselesine gelince ben neden sürekli telefonda konuştuğunu ve o kızın olduğunu sordum tabi ki.O da telefonla birisini aradı.Ekranda ki numarayı gösterdi bu numaradan mı bahsediyorsun dedi numaraya o numaraydı.Bende evet bu numara dedim.Aldım telefonu ve karşı taraftan bir kız sesi geldi.Konuştuk uzun uzun ve kendisi erkek arkdaşımın kuzeniymiş hatta ikimizi birlikte evine davet etti.Hatta telefonu bu kez yengesi aldı ve beni tanımak istediğini filan söyledi buyrun gelin dedi.

Ben yine şaşırdım.Yani net olarak bir kızla konuştuğunu,ya da baş başa bir yerlerde görmedim hiç.Aksi olacak gibi sürekli de evde oturan birisi.Gündüz dışarı filan da çıkmıyor.Hatta benim beraber olabileceğini düşündüğüm bir kaç kız vardı onları da aradım kızlarda resmen şaşkın vaziyette ne diyorsun sen moduna girdiler.

Neden bu şekilde yapma gereği duydun tamam aladatmıyordun hayatında birisi yoktu ama neden böyle saçma sapan bir yalan söyleme gereği duydun dedim.Sonuçta eğer ben yeniden konuşmak istemeseydim Seninle asla ve asla bir araya gelemezdik ve ilişkimiz böyle saçma sapan bir neden üzerine bitecekti dedim...

Adam gayet sakin bir ses tonuyla bana geri geleceğini biliyordum dedi.

Beynimden aşağı buz gibi su döküldü resmen.Nasıl filan dedim sonra konuşalım bu konuları dedi ve kapattı.Anlamıyorum yani işle ilgi olsa ve bir kızla görüşmek zorunda kalsa anlarım ama neden sahte bir kız profili yaratılır ki ve çevreye aldatıyormuş hissi verilir.

:19:

hasta kızım adam yaaa. onu ıyılestırmeye ugrasma sende ruh hastası olup cıkıcaksın. ıyıce paranoyak olucaksın. bence salla gıtsın. o adamdan hayır gelmez. ben okadar bılgılı, yakısıklı adamlardan korkarım. asla sadık olamazlar... işin içinde bi bit yeniği var kesin. adam ya ruh hastası, yada gecmısten gelen bı ozguven problem var. gercı bence o onceden kalma problemlerı onda bı hastalık dogurmus. adam kesin hasta yaaa. kesin!!!!
çift kişilikli desen degil, şizofren desen değil.. baska bi adı olmalı mutlaka. zaten bukadar rahat, geniş olması da gıcık etti beni.

Back
X