İlişkide arabası olan kız olmayan erkek ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Erkek arkadaşım yeni mezun çalışıyo ama maddiyatı çok iyi değil zaten şuan evlilik düşünmüyoruz ilerisi için onunda askerlik iş gibi planları var her neyse
Benim babam ve abim araba sürmeyi bilmiyo abimle kredi çekip araba aldık
Ben sürmeyi biliyorum ama erkek arkadaşımla iyice öğrendim
Bizim araba gelmeden önce sevgilim babasının arabasını alırdı biyerlere giderdik bu arada çocukluk arkadaşım sayılır daha önce beni çok biyerden alıp eve bırakmışlıgı oldu arkadaşken. Malum pandemi var ve biz biyere gidemiyoruz çay demliyoruz bişeyler alıp arabada oturuyoruz 2 3 saat Dizi fln izliyoruz bazen
Ama sevgilim yaklaşık bir aydır hiç kendi babasının arabasını almıyo yani hep benim arabayla geziyoruz babamla aram kötü vermiyo fln diyo önceden de zor alırdı tabi ama rahatlamış gibi oldu biraz . Mesela buluşma planı yapıyoruz tamam ben evin önüne iniyorum diyo direk
Bu aslında baktıgınız zaman normal bişey ama ne biliyim içimde rahatsız olan bişey var gönül istiyoki bazen bi kadın olarak hadi seni şuraya götürüyüm hadi in ben geldim denilmesini belki ilerde çok şeyi sahibi olcak maddiyat da gelip geçici
Ama sanki ben ondan bi tık saha üstmüşüm gibi oluyo kafam karışık açıkcası sizce bu normal mi? Yoksa arabayı bi kaç gün babamın işi varmış diyip bi kaç buluşmada almasam da o mu almak zorunda kalsa sizce ?

konuyu çok yanlış anlayanlar olmuş . Problem sürekli benim arabamla gezmemiz değil , buluşma konusu açıldıgında tamam iniyorum ben diyo direk sanki benim görevimmiş onların evinde araba yokmuş gibi önceden alıyodu gayette kendiside kullanıyodu özel işleri için . Ve problem ben yemek ısmarlarım ama ertesi gün o kendiliğinden hadi bişeyler yiyelim demez . Ya da ben çay yaptım yanına yemelik bişeyler alalım demez . Geçen gün arabanın aynası düştü onla birlikteyken eve gittikten sonra noldu baban bişey dedimi yaptırdınız mı diye konuyu bile açmadı ? Okadar birlikte geziyoruz benzin bitcek oluyo benim paramın olmadıgı oluyo dur ben 20 lira benzin atıyım demez

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında çok önemsenmeyecek yüzeysel düşünürsen ama birazda kafa karıştırıcı bir durum. Belki durumu yok suan araba alamaz ama zaten durumu yoksa evlenmemeli de. Ne bileyim bende böyle kadını kullanan erkeklerden hiç haz etmem, oysaki kadında erkekte bir dedikleri halde 🙄

madem iciniz rahatlayacak öyle yapin madem. Belliki sevgiliniz babasina mahcup olmaktan daha cok cekniyor.

Kullanılmış mı oluyorum acaba işte bunun ayrımına varamıyorum
Neden çogu kadın prenses olurken ben kendi imkanlarımı sunuyorum yada bu normal bişey mi anlayamıyorum
Aslında çok önemsenmeyecek yüzeysel düşünürsen ama birazda kafa karıştırıcı bir durum. Belki durumu yok suan araba alamaz ama zaten durumu yoksa evlenmemeli de. Ne bileyim bende böyle kadını kullanan erkeklerden hiç haz etmem, oysaki kadında erkekte bir dedikleri halde 🙄

Şuan yapabilcek bişeyimiz yok ki heryer kapalı ev ortamı zaten yok

Adamin arabasi yok ve siz bunu bilerek iliskiye basladiniz. Babasi ister verir ister vermez cunku araba babaya ait. Sizde araba varsa siz arabayla gidin iste sorun bunun neresinde? Yok ben de biyerlere goturulmek istiyorum falan demissiniz o zaman arabasi olan bir sevgili sececektiniz.

iyi de arabanızı alana kadar o sunmuş imkanlarını. o zaman o da düşünmüş müdür kullanılıyorum diye ?
mesela sevgilim arabasını sattı, benimkiyle işe gitti geldi bir süre. işi benden sonra olduğu için beni bırakıp devam etti. hiç de imkanlarımı sunuyorum kullanılıyorum demedim.
ilişki zaten karşılıklı fedakarlıktır.

Neden çogu kadın prenses olurken ben kendi imkanlarımı sunuyorum yada bu normal bişey mi anlayamıyorum
Ben olsam söyle kendimi kullanılmış hissederdim , örneğin arabanın bir ton masrafı var sonuçta benzinde yakıyor , sizin geliriniz ne kadar bilmiyorum ama en azından depoyu doldururken yardım etmeli. Belki ben yanlış düşünüyorum ama tek taraflı fedakarlık biraz saçma geliyor.

Ne yaparak kullanıyor sence seni, kucucuk araba ıcınde senınle birlikte dızı izleyerek mı kullanıyor, termos cayını ıcerek mı kullanıyor?
O seni alirken sen onu kullanıyor muydun?

Erkek arkadaşım yeni mezun çalışıyo ama maddiyatı çok iyi değil zaten şuan evlilik düşünmüyoruz ilerisi için onunda askerlik iş gibi planları var her neyse
Benim babam ve abim araba sürmeyi bilmiyo abimle kredi çekip araba aldık
Ben sürmeyi biliyorum ama erkek arkadaşımla iyice öğrendim
Bizim araba gelmeden önce sevgilim babasının arabasını alırdı biyerlere giderdik bu arada çocukluk arkadaşım sayılır daha önce beni çok biyerden alıp eve bırakmışlıgı oldu arkadaşken. Malum pandemi var ve biz biyere gidemiyoruz çay demliyoruz bişeyler alıp arabada oturuyoruz 2 3 saat Dizi fln izliyoruz bazen
Ama sevgilim yaklaşık bir aydır hiç kendi babasının arabasını almıyo yani hep benim arabayla geziyoruz babamla aram kötü vermiyo fln diyo önceden de zor alırdı tabi ama rahatlamış gibi oldu biraz . Mesela buluşma planı yapıyoruz tamam ben evin önüne iniyorum diyo direk
Bu aslında baktıgınız zaman normal bişey ama ne biliyim içimde rahatsız olan bişey var gönül istiyoki bazen bi kadın olarak hadi seni şuraya götürüyüm hadi in ben geldim denilmesini belki ilerde çok şeyi sahibi olcak maddiyat da gelip geçici
Ama sanki ben ondan bi tık saha üstmüşüm gibi oluyo kafam karışık açıkcası sizce bu normal mi? Yoksa arabayı bi kaç gün babamın işi varmış diyip bi kaç buluşmada almasam da o mu almak zorunda kalsa sizce ?
Bence içinde rahatsız olan birşey yok direk sen rahatsızsın 😂 başka dertmi bulamadın kendine ya.

Ne yaparak kullanıyor sence seni, kucucuk araba ıcınde senınle birlikte dızı izleyerek mı kullanıyor, termos cayını ıcerek mı kullanıyor?
O seni alirken sen onu kullanıyor muydun?

allahım gene çok mantıklı bir soruyla geldi. sonra yangını neden seviyosun ?

Çoğu kadin prenses falan degil kim soyledi bu yalani tamamen koca parasi yiyen kadinlarin çok seye de sustuklarindan eminim. Hayat bu iyi gun kötü gün olayı da var.Calisan ve eşi işsiz kalan insanlar da var napsinlar mesela onlar?

Dese ki arabayla kendını baska ilceye bıraktırıyor sureklı bir nebze anlarım.
Bunu sahsen anlamadım😂

kızım ben ağır malım bu durumda. adam beni işe bırakıp oradan taaa maslağa gidiyordu. kaç bin km eklendi kim bilir arabaya ? dur inem de kontrol edem, arabamın değeri düşçek ayol.

kızım ben ağır malım bu durumda. adam beni işe bırakıp oradan taaa maslağa gidiyordu. kaç bin km eklendi kim bilir arabaya ? dur inem de kontrol edem, arabamın değeri düşçek ayol.
Duscek mı?
Dusmus bile ayol gecmıs olsun, km nı kullanmıs senin, bence ayrıl

Back
X