Iliskide boy sorun mu

siyahsweat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
195
134
18
27
Sorum cok gereksiz gibi gelebilir ama fikrinizi merak ettim .Iliskide erkegin boyu sizce ne kadar onemli? Benim erkek arkadasim benimle ayni boyda. Hatta belki 1-2 cm kisa . . Disarda bilmiyorum digerlerini goruyorum azicik uzun olsaydi keske diyorum. Cok mu abartiyorum bu durumu. Ilerde alisir miyim..? Yoksa alismam da daha mi cok gozume batar? Ben hic topuklu giyemeyecek miyim...
Bu arada benim boyum 160 kizlar...
Bana karsi harika davraniyor tek sikayetim yok ama ilerde buna dayanamayip kalbini kirmaktan korkuyorum..

Bence sana gore sorun gibi gozukuyooor.. Bana gore de olurdu mesela heralde. Nitekim oyle biri olmustu konustugum. Daha sevgili olamamistik o benimle yollarini ayirmisti boyuna bakmadan ya ..:KK12: O aralar ben de ben hic topuklu giymycem mi yaa diye dusunuyordum..
Bu arada ben 160 bile degilim..

Bayan uzunsa biraz sorun olabilir

Eğer kafana yatmiyorsa iyi düşün derim
Ya evlendikten sonra boy konusuna takilirsan

Son düzenleme:
Boy veer kazım bende geliyorum şimdii gibi durumlarda önemli olabilir güvenip çok açılmayın:)
Ne kadan da fesatlar varmış konuda anacım öyle:KK45:

Huyu iyi olsun boyu sorun etme :))) Benimde arkadaşım eşinden uzun topuklu vs giyemiyor ama aralarında espri konusu sadece kırma kırılmaz böyle şeylerden zaten kıracaksan adamı allah vergisi yüzünden uğraşma ayrıl yani.

Sevgiliniz bu konuda kaprisli değilse topuklu da giyersiniz illa erkek uzun olacak diye bir kural yok ki. Bana çok saçma geliyor bu boy meselesi. Eğer sizin için sorun değilse, sevgiliniz için de sorun değilse kimsenin ne düşündüğüne bakmayın derim.

Sorum cok gereksiz gibi gelebilir ama fikrinizi merak ettim .Iliskide erkegin boyu sizce ne kadar onemli? Benim erkek arkadasim benimle ayni boyda. Hatta belki 1-2 cm kisa . . Disarda bilmiyorum digerlerini goruyorum azicik uzun olsaydi keske diyorum. Cok mu abartiyorum bu durumu. Ilerde alisir miyim..? Yoksa alismam da daha mi cok gozume batar? Ben hic topuklu giyemeyecek miyim...
Bu arada benim boyum 160 kizlar...
Aaah ah yarama tuz bastınız. 8,5 yıllık evliyiz biz. Aynen sizin bahsettiğiniz gibi boylarımız. Eşim benden bir kaç cm kısa. Başta çok kafama takmıştım ama eşim hiç kompleks yapmayınca ben de önemsememeye çalıştım. Ama içten içe “keşke o benden uzun olsaydı ya da ben ondan kısa olsaydım” diye düşündüğüm çok olmuştur. Düğünümde babet giydim, saçlarımı istediğim gibi bir topuz yaptıramadım daha uzun görünmemek için. İnsan bir buruk hissediyor yalan yok. Eşime belli etmedim bu duygularımı tabi. Halen de topuklu ayakkabılara bakarken içim gidiyor. Topuklu giydiği halde eşinin yanında hala kısa görünen kadınlara imrenerek bakıyorum. Ama onunla evlenmeseydim de aklım onda kalacaktı muhtemelen. Çok iyi anlaşıyorduk.
(Eşimle tanışmadan önceki ilişkimde uzun boylu bir öküzün beni ne kadar üzdüğünü, kendimi değersiz hissettirdiğini düşünüp düşünüp boy önemli değil demiştim hep kendime.)

Back
X