Iliskide boy sorun mu

Bunu burada tartısacak kadar onemsediyseniz zaten siz de bu kısa boylu olmasından hoslanmıyorsunuzdur. Senin için en az ahlak kadar önemli bir konudur, kısa boylu istemezsin olabilir. Herkes de saygı duymalı.

Ama sen 1.60 ol, 190, adonisli adam iste. Bak o işte öyle olmuyor derim :) Kendin bir Jennifer Lawrence değilsen karşındakini de Brad Pitt gibi istemeyeceksin. Mantık doğrultusundaki kriterler, iyi bir ilişkiye de yardımcı olur.

Sigara icmemek benim icin en onemli kriterlerden biri, benden uzun olmasi da ... Yalniz bunu karsinizdakini asagilar sekilde yapmamalisiniz. Nitekim bazi fiziksel ozelliklerimizi secemiyoruz boy , goz rengi, burun yapisi vs vs... :deli:

Ornegin ; bir kadin 100 kilo olabilir ,bir erkek 160 hatta 155 cm boyunda olabilir , bir erkek kel ve gobekli de olabilir bunlar asla ve asla asagilanmayi gerektiren kriterler olamaz.

Iliskiye baslamazsiniz o ayri ama boy kriteri iliskiyi bitirmek icin yeterli bir sebep degil. :KK51:

Bunu burada tartısacak kadar onemsediyseniz zaten siz de bu kısa boylu olmasından hoslanmıyorsunuzdur. Senin için en az ahlak kadar önemli bir konudur, kısa boylu istemezsin olabilir. Herkes de saygı duymalı.

Ama sen 1.60 ol, 190, adonisli adam iste. Bak o işte öyle olmuyor derim :) Kendin bir Jennifer Lawrence değilsen karşındakini de Brad Pitt gibi istemeyeceksin. Mantık doğrultusundaki kriterler, iyi bir ilişkiye de yardımcı olur.
Guzel tespitler:) kendi tipine bakmadan karsidakine laf atmakta ne bilim:))

Boydan bagimsiz olarak soruyorum. Herkes boyu önemsemez, herkesin zevki farklidir ama karsi cinste hiç begenmedigin dış gorunus ozelliklerini bir düşün. Heh o dusundugun ozelliklere sahip ve hic begenmedigin biriyle sirf iyi biri diye evlenir miydin ya da evlendin mi?
Sonucta ilk tanismada önce dış gorunuşunu goruyorsun, içini sonra taniyabilirsin. Baştan isinamayinca sonra bana cok iyi davraniyor diye evlenip kari koca olayi yaşamakta zorlanirdim ben.

Ben de bu konulardaki duygusallığı anlamıyorum. İnsanların değiştiremeyeceği şeyler üzerine konuşmak ne kadar saçmaysa zevkler üzerine konuşmak da o kadar saçma. Kimse sırf iyi biri diye çekici bulmadığı biriyle olmak istemez.
"Boy benim için önemli değil" diyenler çok yüce gönüllü değil, önemseyen de şekilci değil. Sadece zevkler farklı.

valla bu zamanda boydan daha fazla dert edilecek konular var maleseff gerçekten seven sahip çıkan dürüst birisini bulmak çok zor .. Bende evleneceğim kişiyle aynı boydayım ayrıca o benden daha zayıf. Nişanımda topuklu giymedim spor ayakkabı tercih ettim zaten fark edilmedi haziranda evleniyoruz düğünümde de aynı şekilde spor ayakkabı giyeceğim sanırım topuklu sevmiyorum :KK48: bu arada nişanlım 1.71 ben 1.70'im çok mutluyum çok seviyorum mutluysan seviyorsan gerisi önemsiz sanırım çoğunlukta bu fikirde :KK200:

valla bu zamanda boydan daha fazla dert edilecek konular var maleseff gerçekten seven sahip çıkan dürüst birisini bulmak çok zor .. Bende evleneceğim kişiyle aynı boydayım ayrıca o benden daha zayıf. Nişanımda topuklu giymedim spor ayakkabı tercih ettim zaten fark edilmedi haziranda evleniyoruz düğünümde de aynı şekilde spor ayakkabı giyeceğim sanırım topuklu sevmiyorum :KK48: bu arada nişanlım 1.71 ben 1.70'im çok mutluyum çok seviyorum mutluysan seviyorsan gerisi önemsiz sanırım çoğunlukta bu fikirde :KK200:
Hakkiniz var ama biz de keske 170 olsaydik.. Erkekte 160 cm beni cok dusunduruyor.. Basta sorun etmedim her sey de cok hizli gelisti ama ozellikle konuma gelen yorumlardan sonra iyice cikmaza girdi is...

Seviyorsam herseyine ok diyorsam sorun etmem
Ama en ufak bir suphem varsa gelecege dair boyu da sorum ederdim sahsen

Benden kisa bir erkek istemezdim

Seviyorsam herseyine ok diyorsam sorun etmem
Ama en ufak bir suphem varsa gelecege dair boyu da sorum ederdim sahsen

Benden kisa bir erkek istemezdim
Tesekkur ederim yorumunuz icin benden uzun olan biriyle mutsuz olup hayati kacirmistim bir donem. Simdi onunla mutluyum ve bunun sona ermesini istemiyorum.. Boyu gozume batmadi bazi seyleri uzunca dusundukten sonra:)

Back
X