ilişkide cinselliğin önemi!

doğru soyluyorsun canım aslında mesela kendımden ornek veriyim 3senelik bi ilişkm var ben de biliyorum sevgilimin istediğini sonuçta her kadın anlar ve ben çok çok güveniyorum sevgilime ama yinede ne olursa olsun az da olsa bi ayrılma,bırakılma korkusu oluyor. sevgilimle böyle bişeyi bende yaşamak isterm ama. aması var işte :KK53: bi tek ben miyim boyle dusunen arkadaşlar? bi ben miyim yada bu kaadar korkak olan? :cry::cry::cry:

Benimde 3 yillik bi ilişkim var, bizde okul bitince evlenmeyi düşünüyoruz. ama ona ragmen böyle birsey soz konusu degil. ayrilmayacagimizi biliyorum ama gunun birinde ayrilmak istersem sirf bu yüzden ayrilamamaktan yada terk edilirsem kendimi kotu hissetmekten korkuyorum. Ayrica bundan da onemlisi; o guzel duyguyu kendi evimizde, ailemizden gizlemeden ve kimseden utanmadan yasamayi tercih ediyorum. :) herkesin kendi düşüncesi tabi bence acelesi yok :)

Karşınızdakinin isteği üzerine verecekseniz bu kararı, ilerde sizi ne derece etkileyeceğini düşünmelisiniz. (sağlık, sosyal hayat, psikolojik açıdan)

doğru soyluyorsun canım aslında mesela kendımden ornek veriyim 3senelik bi ilişkm var ben de biliyorum sevgilimin istediğini sonuçta her kadın anlar ve ben çok çok güveniyorum sevgilime ama yinede ne olursa olsun az da olsa bi ayrılma,bırakılma korkusu oluyor. sevgilimle böyle bişeyi bende yaşamak isterm ama. aması var işte :KK53: bi tek ben miyim boyle dusunen arkadaşlar? bi ben miyim yada bu kaadar korkak olan? :cry::cry::cry:
Ben de boyle dusunuyorum. Sevgilime hak veriyorum anliyorum ama benim de hep amam hep durduran bi tarafim var. Iliskim uzadikca da eksiklik halini aliyor bu. Daha ni degere biniyor

Yaaa arkadaslar cinsellik kafada baslayip kafada biter..maksat orgazm olmak deelmidir...orgazm olmanin bosalmanin kirk bin turlu yolu var ille de orayi bozdurmaya gerek yok..orasi bari evlilikten sorasina kalsin...haa sadece karsi taraf istedigi icin yapmak istiyosan da bence buyuk bi fedakarlik..evlenmeden de boyle bir fedakarliga gerek yok...

Ben de her zaman oyle düşünmüştüm. Ama ilişki uzadikca bu belirgin bi eksiklik halini aldi. Suan iliskiyi uzatmama durumumuz yok en az iki sene daha ciddi bi adim atamiyoruz. Bu da benim islerim yuzunden kaynakli oldugu icin sorun yaratan taraf benmisim gibi oluyor. Bazen ciddi düşündüğünü belli ediyor ama bu konuda attığımız bi adim yok sonuçta. Ama cinsel olarak isteklerinin arttiginin da farkindayim
O zaman yaşa kardesim
bedelini sen ödersin ama karsi taraf degil
bunu unutma

"Duvarların dili olsa" filmini izlemeni tavsiye ederim. Çiğdemlik çok haklı erkek her zaman kendini düşünür. Her zaman cezasını kadın çeker.

kadınların bir yönü cok ama cok tuhaf..bır genelleme yapayım sarılırım öpüşürüm dıyor 2 yıldır aynı yatakta uyuyoruz dıyor ama ılerı gıtmem..arkadasım o kadar yakın durduktan sonra ılerısıne ne kalmıs..hadı dıyelım ayrıldın bır sonrakıne sadece öpüştüm mü diceksın..
bir erkekte sadece o şeyı dusuncek kadar olmamalı..bunlar hep popüler kültür bastırılmıs duygular anam babam ne der korkusu..madem korkuyolar ortada kalmaya o zaman el tutmadan sarılmadan ılerı gıtmeyecek...
ne kadınlar var herseyı yasıyor sadece bekaretını koruyor ve sutten cıkma ak kaşıgım sanıyor...o da bı tuhaf yani...
konu sahıbı ustune alınma bırsey genelleme yapıyorum ben...

Ben de her zaman oyle düşünmüştüm. Ama ilişki uzadikca bu belirgin bi eksiklik halini aldi. Suan iliskiyi uzatmama durumumuz yok en az iki sene daha ciddi bi adim atamiyoruz. Bu da benim islerim yuzunden kaynakli oldugu icin sorun yaratan taraf benmisim gibi oluyor. Bazen ciddi düşündüğünü belli ediyor ama bu konuda attığımız bi adim yok sonuçta. Ama cinsel olarak isteklerinin arttiginin da farkindayim

1,5 yıl çokta uzun bir süre değil aslında. Kendini böyle şartlama ilişki uzamamış daha çok normal. Ayrıca ilişki uzayınca cinsellik olmak zorunda diye birşey yok. Erkek isterse sabreder.Uzun ilişkisi olan biri olarak söylüyorum bunu. Sende istediğini belli edersen adam duramaz ama bu konulara hiç girme ne yanındayken ne uzakta bahsini açma açtırma. Bence uzun ilişkilerde cinsellik bitirir ilişkiyi. Tekrar diyorum bencee. Çünkü bi kere verilen taviz süreklilik isteyecektir.

1,5 yıl çokta uzun bir süre değil aslında. Kendini böyle şartlama ilişki uzamamış daha çok normal. Ayrıca ilişki uzayınca cinsellik olmak zorunda diye birşey yok. Erkek isterse sabreder.Uzun ilişkisi olan biri olarak söylüyorum bunu. Sende istediğini belli edersen adam duramaz ama bu konulara hiç girme ne yanındayken ne uzakta bahsini açma açtırma. Bence uzun ilişkilerde cinsellik bitirir ilişkiyi. Tekrar diyorum bencee. Çünkü bi kere verilen taviz süreklilik isteyecektir.
bu birazda elini veren kolunu alamaz gibi bir sey galiba. Artik uzun zamanda olsa beni seviyosa beklemesi gerektigini dusunuyorum ben de. Ben hazir degilim cunku. Iliskim devam etsin diye böyle bir sey yapamam. sonucta sonunda ayrilik olursa uzulecek olan benim erkek degil.

bu birazda elini veren kolunu alamaz gibi bir sey galiba. Artik uzun zamanda olsa beni seviyosa beklemesi gerektigini dusunuyorum ben de. Ben hazir degilim cunku. Iliskim devam etsin diye böyle bir sey yapamam. sonucta sonunda ayrilik olursa uzulecek olan benim erkek degil.

Aynen öyle. Cinsel yakınlığınız için devam edecekse ilişki boşver bitsin. Ki öyle olacağını sanmıyorum. Sen kendi korkularını dile getirmişsin. Ondan böyle bir izlenim aldığından bahsetmemişsin ya da ben kaçırdım bilemiyorum. Sonra üzülen sen olursun kendini biliyorsun ki bunu yazmışsın. En doğru kararıda vermişsin zaten. Çok sevindim. Hakkınızda hayırlsı olur inş. Daha nice yıllara sağlam sağlam yürürsünüz umarım. :KK37:

Eski bir uyeyim epeydir yazmiyorum ama konulari takip ediyorum yahu dogru soyleyen kovuluyor burda

Zina yaa evlilik disi iliski zina tabiki inanmayan musluman olmayan ben istedigimi yaparim diyebilir ben evlilik disi bi iliski asla yasamam yasayani da kinamam gunahi boynuna ama soyle bir sorun var burda ben istedigimi yaparim istedigimle iliski yasarim sen de yasa diyenlere saygi duyulmasi gerekior aman dusunce ifade ozgurlugu oluyor ama gel gelelim ki evlenince ne yasiycam diyene ayri bir gulunuyor burda cok ilginc komik trajikomik hatta kendini aydin sananlar kendisi gibi dusunmeyenleri resmen asagiliyor cok grip

Eski bir uyeyim epeydir yazmiyorum ama konulari takip ediyorum yahu dogru soyleyen kovuluyor burda

Zina yaa evlilik disi iliski zina tabiki inanmayan musluman olmayan ben istedigimi yaparim diyebilir ben evlilik disi bi iliski asla yasamam yasayani da kinamam gunahi boynuna ama soyle bir sorun var burda ben istedigimi yaparim istedigimle iliski yasarim sen de yasa diyenlere saygi duyulmasi gerekior aman dusunce ifade ozgurlugu oluyor ama gel gelelim ki evlenince ne yasiycam diyene ayri bir gulunuyor burda cok ilginc komik trajikomik hatta kendini aydin sananlar kendisi gibi dusunmeyenleri resmen asagiliyor cok grip

Öncelikle "ben evlenince yaşayacağım" diyenlere değil "şimdiden birlikte olursak evlilikte ne yaşayacağız" diyenlere ayrı bir güldüğümü söyledim ikisini birbirine karıştırmayın. Ayrıca sizin sandığınız gibi bir aşağılama falan da yok ortada.

Şimdiden birlikte olursak evlilikte ne yaşayacağız anlamsız bir argüman evlilik sadece cinsellik yaşamak için imza atılan bir kurum değil ya da bunu evlilik dahilinde yaşasanız da bir süre sonra bir şeyleri tüketiyorsunuz, bir şeyler monotonlaşıyor yani bu mantıksız bir yaklaşım dedim. Burada ne dinle ilgili bir durum var ne de birini benim gibi düşünmüyor diye aşağılama var, anlamsız alınganlık göstermeyin. Sizin gibi düşünmeyenlere lafları cımbızla çekip sarmak için yer arayan sizsiniz asıl, mağdur edebiyatı yapmayın.

Öncelikle "ben evlenince yaşayacağım" diyenlere değil "şimdiden birlikte olursak evlilikte ne yaşayacağız" diyenlere ayrı bir güldüğümü söyledim ikisini birbirine karıştırmayın. Ayrıca sizin sandığınız gibi bir aşağılama falan da yok ortada.

Şimdiden birlikte olursak evlilikte ne yaşayacağız anlamsız bir argüman evlilik sadece cinsellik yaşamak için imza atılan bir kurum değil ya da bunu evlilik dahilinde yaşasanız da bir süre sonra bir şeyleri tüketiyorsunuz, bir şeyler monotonlaşıyor yani bu mantıksız bir yaklaşım dedim. Burada ne dinle ilgili bir durum var ne de birini benim gibi düşünmüyor diye aşağılama var, anlamsız alınganlık göstermeyin. Sizin gibi düşünmeyenlere lafları cımbızla çekip sarmak için yer arayan sizsiniz asıl, mağdur edebiyatı yapmayın.
Magdur mu

Evet, şu cümlelerden ayrımcılığa maruz kalıyormuşsunuz hatta aşağılanıyormuşsunuz gibi anlaşılıyor.

"ama soyle bir sorun var burda ben istedigimi yaparim istedigimle iliski yasarim sen de yasa diyenlere saygi duyulmasi gerekior aman dusunce ifade ozgurlugu oluyor ama gel gelelim ki evlenince ne yasiycam diyene ayri bir gulunuyor burda cok ilginc komik trajikomik hatta kendini aydin sananlar kendisi gibi dusunmeyenleri resmen asagiliyor cok grip"

Kadinin kendini korumasi taraftariyim.Gerek dini herek kulturel gerek maddi gerek manevi. Bu tarz durumlar her turlu zarar veriyor insana.
Erkek arkadasiniz bunu cok mu belli ediyor yoksa siz aman adam cok iyi benim jer istedigimi yapiyor mutluyum bende kendi mi cekip haksizlik ediyirum gibi gibi seyker dusunup kendi kafanizda kuruyor musunuz o.kismi anlamadim. Eger karsi taraf her zaman hissettiriyorsa bence iliskinizi gozden gecirin.seven insan ister bilmem ne laflarini kendinize bahane etmeyin. Ilerde ne olacagini bilemezsiniz.kaldiki bu vicdanen de ilerde rahatsizlik verir.

Erkekler hep daha fazlasını ister, sen izin verdikçe o bi adım daha atmak ister,yetmemeye başlar, taviz tavizi doğurur, o yüzden senin durmasını istediğin yeri bilmen önemli, kimse için tabularını yıkma :KK51:

Erkekler hep daha fazlasını ister, sen izin verdikçe o bi adım daha atmak ister,yetmemeye başlar, taviz tavizi doğurur, o yüzden senin durmasını istediğin yeri bilmen önemli, kimse için tabularını yıkma :KK51:
Evet erkekler hep daha fazlasini istiyo. Ne yazık ki bencil varlıklar

Back
X