- 15 Nisan 2010
- 1.436
- 1.383
- 158
- Konu Sahibi birgunbelki
Benim kurduğum cümlede komik bir şey yok gülmenizi gerektirecek.Bence ilişkide cinsellik çok önemli. Özellikle uzun vadeli ilişkilerde olmazsa olmaz yani. Herhangi bir sağlık problemi olmaksızın uzun vadeli bir ilişkide sevgilim benimle cinsellik yaşamak istemese bundan rahatsızlık duyarım, hatta ayrılmaya kadar bile gidebilir iş. Seven beklemek zorunda değil.
Erkekler durmaz, beklemez diye düşünmek de yanlış bu sadece erkeğin hoşuna giden, erkeğin yaşamak istediği bir şey ya da erkeğe sunulan bir hediye değil ki?
"Şimdiden her şeyi yaşarsak evliliğe ne kalacak?" mantığına da ayrı bir güldüm. Evlilik sadece cinsellik yaşamak amaçlı yapılan bir şey değil kaldı ki cinselliği ne zaman yaşarsan yaşa bir süre sonra ilk zamanlardaki heyecanını zaten bulamayacaksın haliyle bir ömür sürmesi planlanan evliliğe limited edition gibi yaklaşıp ne kalacak diye düşünmek mantıksız.
Sizin düşünceniz böyle diye herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.
Ben sizin düşüncenizi garipsemeyip gülmüyorsam sizde benim düşünceme gülemezsiniz.
Bana göre her şey vakti zamanı gelince yaşanırsa daha anlamlıdır. Size göre değildir.
Saygılar.