Iliskide cinsellik

Meralmeryemm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2020
357
76
18
28
Sevgilim benimle hep yakinlasmak istiyor çıktığımız ilk hafta evine davet etti diye ayrilmistim baristik yapmicam dedi defalarca yine çağırdı sende istiyorsun diyerek beni ikna etmeye çalışıyorum istesem tartisma çıkmazdı. Sürekli seni istiyorum diyordu bana iliskide sinir ne kadar olmali bende mi sorun var surekli terslersem uzaklaşır mi erkek yakinlasmak istiyordu hep ciddiyim de diyordu abisiyle falan tanistircakti. Sen cok abartiyosun insanim nr var bunda diyodu bana sevgini göstermiyorsun ondan boyle istiyorum demisti ilk zamanlar ne alakasi var ilk haftada nasil gösterebilirim ki. Kendimi kotu hissediyorum artık bende mi sorun sizce ilerdeki ilişkilerimde nasıl yol izlemeliyim. Bu ilişkimden ayrildim bu arada suan varmis gibi konusmus anlasilsin diye

Sevgilim benimle hep yakinlasmak istiyor çıktığımız ilk hafta evine davet etti diye ayrilmistim baristik yapmicam dedi defalarca yine çağırdı sende istiyorsun diyerek beni ikna etmeye çalışıyorum istesem tartisma çıkmazdı. Sürekli seni istiyorum diyordu bana iliskide sinir ne kadar olmali bende mi sorun var surekli terslersem uzaklaşır mi erkek yakinlasmak istiyordu hep ciddiyim de diyordu abisiyle falan tanistircakti. Sen cok abartiyosun insanim nr var bunda diyodu bana sevgini göstermiyorsun ondan boyle istiyorum demisti ilk zamanlar ne alakasi var ilk haftada nasil gösterebilirim ki. Yanımda rahat degilsin diyodu bazen çünkü hep istemedigim sekilde yaklasmaya calisiyodu. Kendimi kotu hissediyorum artık bende mi sorun sizce ilerdeki ilişkilerimde nasıl yol izlemeliyim. Bu ilişkimden ayrildim bu arada suan varmis gibi konusmus anlasilsin diye
Valla böyle insanlardan uzak durmak en güzeli ayrildigina ayrıca çok sevindim canım

İnşallah kaybetmemek için birlikte falan olmamışsındır.Birde başımıza bu sorun çıkar.
Önemli not:bu adam seni gerçekten sevse ilk haftadan türlü bahanelerle senden cinsellik talep etmez.Adamın aradığı belli ki tensel bişey.
duygularının esiri olup bu adam köle etme kendini

Önceki konunuda okudum. Kurtul bu adamdan. Okurken ben nefret ettim sen nasıl katlanıyosun. Adam çıkarcının teki.

Kişiye göre değişir benim için önemli birlikte olurum ama belli ki senin için değil

Ayrıca bu erkek ırkı kişisinin ciddiyeti yok ısrarı ve lafları onu gösteriyor tekmeyi bas şuna

Kesinlikle ayrıl ve arkana bakma . Seven insan üzmeye kıyamaz bu resmen yararlanma peşinde ..

İnşallah kaybetmemek için birlikte falan olmamışsındır.Birde başımıza bu sorun çıkar.
Önemli not:bu adam seni gerçekten sevse ilk haftadan türlü bahanelerle senden cinsellik talep etmez.Adamın aradığı belli ki tensel bişey.
duygularının esiri olup bu adam köle etme kendini
Bisey yasamadik canim

Kişiye göre değişir benim için önemli birlikte olurum ama belli ki senin için değil

Ayrıca bu erkek ırkı kişisinin ciddiyeti yok ısrarı ve lafları onu gösteriyor tekmeyi bas şuna
Önemli olan nedjr senin icin anlamadim olmasi gereken bir sey mi yani olmasi mi gerekiyor iliskide bunlar,

Ileriki zamanlarda illaki yakinlasma olur ama her defasinda fazlasi mi isteniyor bütün ilişkilerde böyle mi bence sinir da kalmalı sonuçta belli değil hicbisey

Ha şu var hadi hadi diye ısrar ediyor sana saygısı yoksa derdi brlli yol verceksin direk

Ileriki zamanlarda illaki yakinlasma olur ama her defasinda fazlasi mi isteniyor bütün ilişkilerde böyle mi bence sinir da kalmalı sonuçta belli değil hicbisey
Bı de insanlar tamam derse beraber mi olacaksın neden soruyorsun siz beraber oldunuz mu diye Burdakilere
Sorman gereken soru bu cocugun amacı ne?
Kı yazdık amacını

Back
X