Iliskide cinsellik

Heh super.
Gıtsın kendi gibi bırını bulsun sende kendin gibi bul. Sen eger istersen olursun beraber boyle baskıyla sacmalıkla degıl
Beraber oldum diyenlere kac sene de oldu evlendın mi gibiler sorular soruyorsun
Evlendik bırıncı ayda oldu dese ne yapacaksın onu soruyorum
Birsey yapmicam merak ettim. Sanirim böyle şeyler akisina birakmak lazım. Zaten zorlayınca olmaz. Iliskide duygusal bag öncelik mi olmadı o gibi konular ikinci planda olmali diye düşünüyorum

Bence cinsellik tabu değildir. Yasanabilir. Ama erkek arkadasinizin sizi zorlaması çok kötü. Hayır dediginiz halde ısrarcı olması sen de istiyorsun demeler. İtici kurtul gitsin seni sevmiyor

Herseyin bi zamani ve siniri var ama bence her istediklerini yaparsan ilişkiden hayir gelmiyor mesafe gerek

bazı insanlar tanıştıkları gece beraber olup senelerce sevgili de kalabiliyor. yani bunun matematiği yok. insanın içinden ne geliyorsa o.
zaten irrite oluyorsunuz belli, bunun üzerine beraber olmak önce insanın kendine hakaret. ayrıca bu sözlerden rahatsızsanız neden ayrılmayıp eziyet ediyorsunuz kendinize?

İlişkide aşna fişne,oynasma,cinsellik ilişkiye renk katar, ama İLİŞKİDE
Ben bu yazıya okuyunca ortada bir ilişki görmedim taciz gordum. Açıkçası tüylerim urperdi.
Sizin istemediğiniz bir şeyi -kendi ilkel dürtüleri icin sizi manipüle edip,taciz edip zorla onay vermenizi istiyor. Siz istemediğiniz halde size dokunuyor... Buna müsade etmeyin. Bunun adı cinsellik de değil. Bunun adı taciz

Seninle cinsellik icin birlikte olan bir adama deger verip bir de burda bize mi soruyorsun. Bunu anlayamadin mi sahiden? Kendine saygin olsun

Diger postundan hareketle bukadar net konuştum kusura bakma. Kendine değer ver biraz adam mi kalmadi

Biraz geç kalmış olabilirim ama adil yıldırım diye youtube de bir ilişki uzmanı var bu konuyla ilgili çok güzel yorumlarını dinledim. Söylediği şeyi özetleyecek olursak ilk 1 2 ay asla cinselliği önermiyor ve karşı taraf ısrarla bunu isterse kuralına sahip çık ve istemediğini belirt eğer bunu kabul etmez sorun çıkarırsa o "sırtlan"dır acilen bırakmalısın amacı senden faydalanmaktır diyor. Youtube da adil yıldırım diye bulabilirsin videolarını

İlk hafta eve halay çekmeye davet etmedi sanırım.
Böyle erkeklerden uzak duruun. birşey ilerleyen dönemde yaşanırsa yaşanır, emek yok aşk yok gidilmiş bir yol yok..
Ayı resmen ya..:KK20:

Back
X