- Konu Sahibi 777mutluluk
Sizin hiç caniniz çekmiyor mu? Ben 20 yaşından sonra dayanamamaya başlamıştım.bastırdığınız için mi böyle?Tam da dediğiniz gibi istiyorum,aramızda duygusal bir ilişki olsun ama içinde Cinsellik olmasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin hiç caniniz çekmiyor mu? Ben 20 yaşından sonra dayanamamaya başlamıştım.bastırdığınız için mi böyle?Tam da dediğiniz gibi istiyorum,aramızda duygusal bir ilişki olsun ama içinde Cinsellik olmasın.
Ben buna katılmıyorum. Eski eşimle evlenmeden önce cinsel şeyler yaşadık. Sadece ilişkiye girmedik. Yani insan sevdiği evlenmek istediği kadınla cinsellik yaşamak isteyebilir.Genelde bu tarz konular farklı yorumlar gelirdi, yorumlara biraz şaşırdım. Adamın sadece uyuyalım ama gerisi evlenince olur demesi zaten saçmalık ama öpüşmek istemesi de normal değil mi? Erkeğin sadece cinsellik için mi yoksa sevdiği için mi birlikte olduğunu nasıl anlayacağız biz? Kafamda deli sorular![]()
E tamam kızın hayat görüşü de bu şekilde oturmuş. Evlilik öncesi cinsellik istemiyor. Çok mu zor bunu anlamak?Yaşla alakası var.zamanla düsünceler çookk değişiyor.bambaşka biri oluyorsun.ben öyle oldum.kendi hayat görüşün oturuyor.ben şan ailemle.bambaşka hayat ve düşüncelerdeyim.bu da 21 yaşından sonra oldu bende.biraz da insanın kendi elinde.gerci değişmek istiyorum dememiş ki.karşı taraftan şikayetçi.
bence escobarı' ın cinsellik konusunda kendine biraz daha dürüst olması lazımE tamam kızın hayat görüşü de bu şekilde oturmuş. Evlilik öncesi cinsellik istemiyor. Çok mu zor bunu anlamak?
Böyle bakınca bende güldüm yaYerinde olsam bu adami birakmam. Böyle sabır görmedim. Ustelik de efendi bi insan. Baskasi olsa küfür eder yol verir. Sabır testi gibisin. Nerden gelir aklina sutyen dondan sonra cocuk esirgeme kurumu. Güldüm hakkını helal et.
Sevsin,evlenene kadar cinsellik istemesin.Evlendikten sonrada tabiki istesin,beni arzulasın.Çok mu gerçek dışı düşünce bu?bence escobarı' ın cinsellik konusunda kendine biraz daha dürüst olması lazım
seven adam kıyamaz, gerçekten seven adamın seksle işi olmaz demek başka bişi
evlenmeden önce cinsellik yaşamayı doğru bulmamak başka bişi
escobar aynı anda bu iki düşünceye sahip
iki düşünceden birini kabullenip ilişkilerini ona göre şekillendirmesi lazım
ama ben escobar' ın bu adamı arzulamamasına da çok hak veriyorum ya![]()
sürekli kız kız diye hitap eden birine bende aslaaa yükselemem
Tabiki istiyorum ama bunu sıradan biriyle yaşamak istemiyorum.Evlenmişsem demek ki o kişinin benim için tamamen doğru kişi olduğuna inanıp ona baya güvenmişim demektir.Bu durumda tabiki bende bir şeyler yaşamak isterim.Sizin hiç caniniz çekmiyor mu? Ben 20 yaşından sonra dayanamamaya başlamıştım.bastırdığınız için mi böyle?
Kendisi de sacmaladigini ama aynı ölçüde benimde sacmaladigimi söyledi.Bir daha cinselliğin konusunu açmayacağını söyledi.Annesi babasına da selam söyleyerek nasıl naif kibar olduğunuzu gösteriyorsunuz :)
ışık hızıyla uzaklaşmanızı dilerim
Hayret bişey yaa istemiyorsanız istemiyorsunuz ne bu ısrar yani!
Hala görüşüyor musunuz yani?Kendisi de sacmaladigini ama aynı ölçüde benimde sacmaladigimi söyledi.Bir daha cinselliğin konusunu açmayacağını söyledi.
Evet.Sevsin,evlenene kadar cinsellik istemesin.Evlendikten sonrada tabiki istesin,beni arzulasın.Çok mu gerçek dışı düşünce bu?
Kızım senin için herkes doğru kişi. Dünyanın en beş para etmez adamına doğru kişi muamelesi yaptın, evlilik hayalleri kurdun.Tabiki istiyorum ama bunu sıradan biriyle yaşamak istemiyorum.Evlenmişsem demek ki o kişinin benim için tamamen doğru kişi olduğuna inanıp ona baya güvenmişim demektir.Bu durumda tabiki bende bir şeyler yaşamak isterim.
Sevsin,evlenene kadar cinsellik istemesin.Evlendikten sonrada tabiki istesin,beni arzulasın.Çok mu gerçek dışı düşünce bu?
Tabiki istiyorum ama bunu sıradan biriyle yaşamak istemiyorum.Evlenmişsem demek ki o kişinin benim için tamamen doğru kişi olduğuna inanıp ona baya güvenmişim demektir.Bu durumda tabiki bende bir şeyler yaşamak isterim.
ayrılmadınız mı?Kendisi de sacmaladigini ama aynı ölçüde benimde sacmaladigimi söyledi.Bir daha cinselliğin konusunu açmayacağını söyledi.
Düğmesi mi var adamların, aç kapa aç kapa? Evlenmeden lafını bile etmeyen adamdan korkun, sonra hiç etmiyorlar.Sevsin,evlenene kadar cinsellik istemesin.Evlendikten sonrada tabiki istesin,beni arzulasın.Çok mu gerçek dışı düşünce bu?
gerçekleri hangi açıdan ele aldığına bağlıSevsin,evlenene kadar cinsellik istemesin.Evlendikten sonrada tabiki istesin,beni arzulasın.Çok mu gerçek dışı düşünce bu?
Adam evlenmeye ikna olursa 3 gün içinde de evlenir bence. Yeter ki evlenmeye ikna olacak adamı bulabilsin.gerçekleri hangi açıdan ele aldığına bağlı
burda kilit nokta " evlenene kadar " demiş olman
hoşlandığın insanla ne kadar süre içinde evlenmek istersin ?
örnek veriyorum 6 ay 1 sene içinde evleneceksen düşüncen gerçek dışı olmuyor pek
ama 2 sene 3 sene gibi sürelerin varsa bu gerçekdışı evet
yusuf gibi s.laklarla kim beraber oluyor kim bakıyor bunlara diyordumAdam evlenmeye ikna olursa 3 gün içinde de evlenir bence. Yeter ki evlenmeye ikna olacak adamı bulabilsin.