İlişkide Cinsellik

Şu an ben 41 yaşındayım.ama 4 aylık ilişkide cinseelligi doğru bulmuyorum.once bir güven oluşması o da 1 yıl en az sürer.eger 4 ayda bir erkek cinsellik istiyorsa bana değer vermediği için diye düşünürüm.opusmek olabilir.cok sorun değil.aslinda ben karşımdaki insanın cinsellik istemesine değil de beni kullanmak istemesine kizarim

İlişkide cinsellik kişilerin tercihi filan değil ilişkide cinsellik şarttır. Evlenmeden önce herkes sevgilisiyle yatmış olabilse ülkedeki sorunların yarısı zaten hiç var olmazlardi.

Sizin ihtiyacınız olabilir ama bazı insanların değil yönelimleri farklıdır istekleri azdır mesela. Aseksuel de olabilir değil mi? Yada belli inanç içersinde yaşayabilir bende insanları kendilerini baskılamasınlar isterim ve acayip görüşlerim esnektir aseksuel de değilim fakat yorumunuz çok saçma. Şartlandırmayın insanları anormal gibi gösterip kötü hissedenler olabilir.

Merhaba, umarım iyisinizdir.Benim 4 aydır bir sevgilim var.Başlangıçta iyi,efendi olarak tanıdığım biriydi.Bugün bana benimle çıplak uyumak istediğini söyledi,bende özellikle sordum külot ve sütyen olmadan mı diye.O da birbirimizi daha iyi hissedebilmek için çıplak uyumak istediğini söyledi.Daha önce öpüşmek istediği için tartışmıştık,bugün bunu teklif etmesi çok sinirimi bozdu ve ayrıldım.O da beni denemek için olur gibi yaptın,bana net ol tarzı bir şey yazıp benim numaramı sildi.Daha 4 ayda hemen konunun cinselliğe gelmesi benim için doğru kişi olmadığını düşünmeme neden oldu.Birlikte çıplak uyuyorsak birlikte de oluruz dedim,o ise evlenmeden birlikte olmayız dedi.Hiç inandırıcı gelmedi sözleri.Onun benim için doğru kişi olmadığını düşünüyorum.Sizce kim haklı ?Son konuşmamız bu şekilde oldu.
Ayrilmakla iyi etmişsin cnm.mikrop kaparsın bu tip erkeklerden hiçte gerek yok. Çıplak yatağa girersen ilişkide yaşar, soyundugun için istiyorsun sandım der seni suçlar sonrada. Soyunmuş kızı bulan hiçbir erkek affetmez. Öpüşür, eller tahrik eder bi bakmışsın olan olmuş. Uzak dur ondan . Sen masum ,temiz bir kızsın belli ki. Bu cocuk senin dengin değil

Back
X