İlişkide Görülmemek

Hepsini öğrettim gel gösteriyim falan deyince gelmiyor öğrenirsem hep istersin gibi bişeyler söylüyor

Annem olmadığında arabaya koyup kendi ailesine götürüyor :/

Annem olmadığında arabaya koyup kendi ailesine götürüyor :/

15 dakika için yarım saat için götürecek hali yok. Ben ekmek alıp geleceğim, eczaneye gidip geleceğim diyeceksiniz bu kadar. O zamanla alışır. Yalnız kalsın çocukla. Sen bir mamasını bir iki kaşık yedir ben geliyorum diyin, bebelere göre masallar kitaplar var, bebekle yan yana bırakın al bunu olu oyala geleceğim diyeceksiniz.

Aslında bu iyi fikir, ben bunu bi uygulamaya başlayayım yarından. Belki konularımdan 1 i hiç değilse çözülür.

Öncelikle Allah yardımcın olsun adamı da ıslah etsin.
Adam sizin kuru isyanlarınıza alışmış. Ne yaparsa yapsın orda olacağınızı biliyor. Ayrıca düşüncesiz bir odunda insan eşine 2 yardım etmez mi? Rest çekin ya düzelsin yada boşanmakla tehdit edin hatta hatta dava kağıdı eline bir gelsin bak nasıl insan oluyor. Bu yaptıklarınızdan sonra hala düzelmiyorsada boşanın gitsin zaten bekar gibi her sorumluluk sizde pek birşey farketmez.

Boşanalım dedim, hatta babama boşanmak istediğimi söyledim falan bile dedim. Ya mesela dönüp de canım benden neden boşanmak istiyorsun demiyor, çıldırırsınn, argo tabirle s**lemiyor beni, ayyy yazınca bile sinir basıyor. Aynen kuru isyanlarıma alışmış. Ben sadece düzeltme yöntemi arıyorum çünkü bildiğim bütün tuşlara bastımm yenisi gelmiyor aklıma

Çözümü isyanlarınızın kuru olmaması. Herşeyi göze alıp gemileri yakmadan düzelmez bu babalık. Bitecekse de kendi çocuğunu umursamayan iş gibi gören adamla bitsin yani çok da tın!

Çift terapisine gitmeyi önerdiniz mi?
Adam bildiğin duvar gibi davranıyor yahu, can dayanmaz yani. Ne desen geri sekiyor, sıfır tepki.
"Boşanmak istiyorum" teklifine dönüp odada uyuması cidden s*klememek bu arada.

İngilizceniz varsa google'dan "weaponized incompetence" diye bi arama yapar mısınız, "silahlaştırılmış yetersizlik" diye çevirebilirim kısaca. Adam çocukla ilgili herşeyi "yok ben beceremiyorum" diye size yüklüyor. Size silah gibi kullanıyor kendi yetersizliklerini.

Bunu da denedim bi kaç kez, hatta şimdi de yaptığım bu, neden konuşmadığımı falan sormayıp her şey normal gibi devam ediyor. Bebek şu bu konuşurken buluyorum kendimi sonra.

Kesinlikle bu da var, ben bunu araştırmıştım daha önce ama çözüm yolunu anlatan bir bilgiye denk gelmedim, nasıl çözeceğiz. İşine geldi mi de inanılmaz beceriklidir. Ama kendi bile söylüyor yapmazsan beklemezler diye

Bu arada lohusalıkta defalarca önerdim bizim sorunumuz yok dedi. Gel terapi parasını yiyelim daha mutlu oluruz dedi

Beklemezler ama atar giderler bir gün.sen de öyle de bundan sonra.pişkinleşmiş, şımarmış iyice.indirmek lâzim yere.çocuğa da güveniyordur şimdi.bence evi bir süre terk edin neye uğradığını şaşırsın.bak bak o çok beğendiği aklıyla neler neler düşünmüş beyefendi.bir arkadaş daha yazmış bildiğin sessiz istismar bu.psikolojik şiddet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…