İlişkide güven problemi.. Yardımınıza ihtiyacım var.

Anopheles93

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
62
0
6
35
İstanbul

Merhabalar hanımlar..
Sizinle bir sorunumu paylaşmak istiyorum.Erkek arkadaşımla 1 sene 1.5 aydır beraberiz.Sanal olarak başlayan bu ilişkiyi gerçek hayata taşımak kolay olmadı.Ona bazı yalanlar söylemek zorunda kaldım.O buna rağmen beni bırakmadı ve ilişkimize devam ettik.Sonra aileme bu mevzuyu açmam ve onları ikna etmem kolay olmadı.Anlayacağınız zor yollardan geçerek oluşturduk bu ilişkiyi.Onu seviyorum, beni sevdiğini de biliyorum.
Fakat ben karakter olarak zor güvenen şüpheci biriyim.Bu yüzden ilişkimde çok sorun yaşıyorum.
Sanki başka kızlara yakın davranıyormuş ya da davranacakmış beni aldatacakmış gibi geliyor.Aslında bunu düşündüren birazda kendi kişiliği.
Kendisi cana yakın,konuşkan,esprili, sohbeti seven biri.Mağazacılık işi yaptığı içinde öyle olması gerekiyor.Ama sanki gereksiz yere de böyle davranıyormuş gibi geliyor.Ben bu yüzden şüphe duyuyorum. Aramızda birkaç kerede buna benzer bir şeyler yaşandığı için
şüphe duyuyorum.Ve korkuyorum.Ona güvenmek istiyorum.Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?Ne yapabilirim?Fikirlerinize çok ihtiyacım var..

açıkçası o sana güvenmese daha anlaşılır olur çünkü ta başta sen ona yalan söylemişsin

Bende çok şüpheci bir insanımdır. Sevgiline gereksiz yere kıskançlık yapıyorsan yapma derim. Ama haklıysan onunla konuş seni nelerin rahatsız ettiğini söyle. Eğer dediklerini yapmıyorsa o zaman ya onu olduğu gibi kabul edeceksin ya da yol vereceksin. Gereksiz yere kuruntu yapıyorsan da kendini değiştireceksin. Yoksa ilişki yürümez. Bir zaman sonra bozulur. Bende söylemesi.

güven meselesinden ziyade farklı mizaçlardasınız ve iyi bir şey değil sizin açınızdan

Sizi gerçekten seviyorsa bir problem yok bence birşeyleri kabullenmeyi ögrenin...
O kadar zorluktan yalandan sonra yanınızda duran adam iyi biridir heralde

önce sen ona yalanlar söyledin ve o hala sana güvenmeye devam ediyorsa yanındaysa seni seviyor demektir.bence bu kadar takıntılı olma.ama şunuda söliim sana kötü düşünürsen heran başına gelebilir ilişkiyi oluruna bırak sıkma kendi canını da onun canınıda...

Çok haklısın bende ondan korkuyorum zaten.Bozulmasını istemiyorum.Fakat bu insanlarla yakınlık, samimiyet kurmasından hoşlanmıyorum.Bu konuyu da ona defalarca açtım.İşin kötüsü birbirimize yakın değiliz.Sık görüşemiyoruz.Birazda bundan kaynaklanıyor.

Takıntılı olmamak elimde değil.Bu karakter yapısı yüzünden sorun yaşıyorum.Allah kimsenin başına böyle şeyler vermesin.

ylan söylediğin halde seni affetmis ve güveniyo sen nden güvenmiyosun Sonradan yapmaya başladığı bi iş değil anladığım kadarıyla konuşurken de o işi yapıyodu herald. Sen söylersin rahatsız olduğun yerleri bunu tavırla belirtmek niye ilişkiyi yıpratmaktan başka bişey değil ki ben de çok şüphecyim ama çok güvenirim sevgilime tavırlarından konuşmalarından belli ediyo insan.

Biraz abartıyo olabilir misin canım bu kıskançlık yüzünden o kadar emek verdiğiniz ilişkiniz zarar görmesin

Evet biraz fazla abartıyorum farkındayım canım ama kendimi alıkoyamıyorum.Belkide hata yapmaktan,onun benim için yanlış biri olmasında korkuyorum.Bilemiyorum.Tek bildiğim çok üzüldüğüm.

Yok uzun zamandır bu işlerde çalışıyor.Ben bildim bileli de böyle.Ama ilişki ciddiye bindikçe bu konular benim için daha önemli oldu.
İnsan belli eder elbette ama biz sık görüşemiyoruz.Belki birazda bu yüzden.

Siz ne yalanlar söylediniz ona çok merak ettim..
Mağazacılık işi yapanın ağızıda laf yapıyordur ewet bu doğru ama siz madem bu kadar şüphecisiniz konuşun onunla açık açık..
Ama sizin ona yalanlar söylediğinizi anladıktan sonra size nasıl güvendiyse, size karşı hiç yalan söylememiş birine güvensizlik yaşamanız bana çok saçma geldiii !!!!

Çok haklısın elbette.Ama durum bundan ibaret değil.Biz internet ortamında tanıştık.Yalan bunu üzerineydi.Ama bu konuyla bir alakası yok.Ağzı iyi laf yapıyor.Esprili,cana yakın.Ama bunun bir dozu var.Sanki ona uyulmuyormuş gibi geliyor.Sorun bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…