İlişkide Hediye

groenline

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
874
1.119
113
merhaba herkese
bu konuyu üyeliğimi bilen bir arkadaşım için açıyorum. kendisinin hesabı yok ve merak ettiği bir konu (dert sayılmaz pek). sizin düşüncenizi merak ediyor. kendisinden x diye bahsedecegim.
x'in 1 yıllık ilişkisi var. ikisi de öğrenci. özel günlerinde erkek arkadaşının pek fazla önemsemedigini görmüş ama ona bu konuyla alakalı rahatsızlığını söylememiş. x özel günlere önem veriyor ve bir çiçek bekliyor açıkçası. daha önceden ufak tefek hediyeler almış sevgilisi ancak çiçek almamış örneğin. x bu konudan biraz muzdarip. hediye ayrı çiçek ayrı diyor. ama sevgilisine istediğini söyleyemiyor. istemek zor geliyormuş. durum bu hanımlar. x'e ne demek istersiniz, nasıl konusup ne diyebilir bu konuyla ilgili.
ben kendi görüşümü söyledim. mutlu giden bir iliskide bunlari dert etmemek lazım bence ama bir de sizin fikrinizi merak ettik :)

Sirf foto çekip instaya veya birilerine gostermek için istemiyorsa o cicegi ben de bisey bilmiyorum yoksa niye insan illa cicek diye tuttursun biseye de yaramiyor. Ne kullaniliyor ne hatira kaliyor. 🙄 Hediye aliyormuş işte, cicegin nesi ayri?

Özel gun kutlmayan biri degilim buarada, ozel gunleri önemserim ve 6 senedir eşim de asla atlamaz özel gunleri cicekte almistir ama bir anlik bakiyorsun sonra kenarda solup duruyor. Evi de doldursa çöp oluyor o cicekler. Normal hediye aliyorsa sirf cicek icin soylenmeye gerek var mi bilemedim.

ben doğum günü hariç (o da yine çok bir şey beklemem) özel denilen günlere asla önem atfetmem. normal zamanda sevgi, saygı, düşüncelilik varsa bi çiçek olmasa, bi hediye olmasa kimse ölmez..
hediye öylesine alındığında benim için daha kıymetlidir, öyle bi akla geldiğinde.
böyle özel gün safsataları kapitalizm oyunu :eğlence::eğlence::eğlence:

Saçma geldi bana..
Sevgilisine çiçek al dese ve ona bu şekilde çiçek alınsa daha mı mutlu olcak bi anlamı olmaz ki.. Üstelik hediye de alınıyormuş.. Mutluysa pek takılmasın bnce..

Sirf foto çekip instaya veya birilerine gostermek için istemiyorsa o cicegi ben de bisey bilmiyorum yoksa niye insan illa cicek diye tuttursun biseye de yaramiyor. Ne kullaniliyor ne hatira kaliyor. 🙄 Hediye aliyormuş işte, cicegin nesi ayri?

Özel gun kutlmayan biri degilim buarada, ozel gunleri önemserim ve 6 senedir eşim de asla atlamaz özel gunleri cicekte almistir ama bir anlik bakiyorsun sonra kenarda solup duruyor. Evi de doldursa çöp oluyor o cicekler. Normal hediye aliyorsa sirf cicek icin soylenmeye gerek var mi bilemedim.
bu kadar heveslenmesinin sebebi daha once cicek almamasi oldugunu soyluyor. bence de söylemek pek hos olmaz haklisiniz

Saçma geldi bana..
Sevgilisine çiçek al dese ve ona bu şekilde çiçek alınsa daha mı mutlu olcak bi anlamı olmaz ki.. Üstelik hediye de alınıyormuş.. Mutluysa pek takılmasın bnce..
evet soyleyip alinmasinin bir anlami yok ama bu konuya takiliyor birazcik 😅

ben doğum günü hariç (o da yine çok bir şey beklemem) özel denilen günlere asla önem atfetmem. normal zamanda sevgi, saygı, düşüncelilik varsa bi çiçek olmasa, bi hediye olmasa kimse ölmez..
hediye öylesine alındığında benim için daha kıymetlidir, öyle bi akla geldiğinde.
böyle özel gün safsataları kapitalizm oyunu :eğlence::eğlence::eğlence:
bu mesaji gostereyim bundan sonra o kadar takilmaz belki 😄

Kendisi bi buket çıçek yaptırıp sevgilisine hediye etsin . Ben çiçekleri çok severim o yüzden sana da çiçek hediye etmek istedim desin. Böylece hem erkek arkadaşına tatlı bir ironi yapmış olur hem de bir buket çiçeğin 100-200 TL bandında olduğunu görüp öğrenci adamdan daha da çiçek istemez :)))

bu kadar heveslenmesinin sebebi daha once cicek almamasi oldugunu soyluyor. bence de söylemek pek hos olmaz haklisiniz

İşte birilerine gosterecek demek ki. 😂

Hani karşi tarafin icinden gelir alir, beni düşünmüş diye sevinirsin de durduk yere cicege bu kadar takmak, istemek bir amaca hizmet ediyor olmali. :))))) Yoksa alti ustu bi cicek yani.

Kendisi bi buket çıçek yaptırıp sevgilisine hediye etsin . Ben çiçekleri çok severim o yüzden sana da çiçek hediye etmek istedim desin. Böylece hem erkek arkadaşına tatlı bir ironi yapmış olur hem de bir buket çiçeğin 100-200 TL bandında olduğunu görüp öğrenci adamdan daha da çiçek istemez :)))
harika cevap :D

İşte birilerine gosterecek demek ki. 😂

Hani karşi tarafin icinden gelir alir, beni düşünmüş diye sevinirsin de durduk yere cicege bu kadar takmak, istemek bir amaca hizmet ediyor olmali. :))))) Yoksa alti ustu bi cicek yani.
bilemiyorum artık ne amaçla istediğini, arkadaşımla aramı bozmayın ben yorumsuz kalıcam :D :D

İnstoşta başka kızlara hava basmak için istemiyorsa ne olayım. Kezban stayla Bi hareket olduğunu söyle arkadaşına.

Foto için bakım yapılmış ojeli tırnağı, kart ve buketten oluşan bir foto ile sosyal medyada millete gösteriş yapmak. Kekolukta Nirvana ahahahaa

İnstoşta başka kızlara hava basmak için istemiyorsa ne olayım. Kezban stayla Bi hareket olduğunu söyle arkadaşına.

Foto için bakım yapılmış ojeli tırnağı, kart ve buketten oluşan bir foto ile sosyal medyada millete gösteriş yapmak. Kekolukta Nirvana ahahahaa
kendisi mesajları okuyor zaten keko konusunda biraz kırıldı ama fikri değişti çiçek istemiyor artık :D

İnsanin takilip dertlendigi seye bak cicek istiyormus ama soyluyemiyormus. Onu da ben soylemeden aldi diye hava atmak icindir. Kocamin elinde bir kaktusle geldigini gorsem tutup sarilirim o kaktuse o derece birsey gormedik hediyesi ayri cicegi ayri istiyelim.

İnsanin takilip dertlendigi seye bak cicek istiyormus ama soyluyemiyormus. Onu da ben soylemeden aldi diye hava atmak icindir. Kocamin elinde bir kaktusle geldigini gorsem tutup sarilirim o kaktuse o derece birsey gormedik hediyesi ayri cicegi ayri istiyelim.
soylemeden aldı demekten ziyade istemek ayıp geliyormuş o yüzden söylemiyor

daha önceden ufak tefek hediyeler almış sevgilisi ancak çiçek almamış örneğin. x bu konudan biraz muzdarip. hediye ayrı çiçek ayrı diyor. ama sevgilisine istediğini söyleyemiyor. istemek zor geliyormuş.
biraz saçma buldum. hatta bayağı saçma buldum özür dilerim :)

çocuk özel günleri hatırlayıp hediye alıyormuş işte ,nedir yani,bence bu kadarı biraz şımarıklık.

ayrıca madem böyle bir düşüncesi var sevgilisine söylesin yani, hem zoraki bir dayatma yapmak istiyor hem de söyleyemiyorum kendisi anlasın diyor.

beyin mi okusun çocuk napsın?

konu sahibi size değil sinirim,lütfen yanlış anlamayın. böyle küçük şeyleri büyütüp deve yapan insanlara hayret ediyorum sadece :olamaz:

Sevgiliyken çiçek hoşuma giderdi,sosyal medya için.İş yerime gelince hele daha bi mutlu olurdum😅Ama evlenince çiçek bana çok saçma geldi.Alınıyor ve kuruyor ve çöp oluyor.Ama özel günlerde hediye beklerim her zaman.Hediye geliyorsa dert edecek bir şey yok bence.Adam da belki çiçeğe verilen paraya acıyordur..

ben de cicek cok seviyorum soyluyorum da bana cicek al diye ama bir sey degismiyor almıyor :D

biraz saçma buldum. hatta bayağı saçma buldum özür dilerim :)

çocuk özel günleri hatırlayıp hediye alıyormuş işte ,nedir yani,bence bu kadarı biraz şımarıklık.

ayrıca madem böyle bir düşüncesi var sevgilisine söylesin yani, hem zoraki bir dayatma yapmak istiyor hem de söyleyemiyorum kendisi anlasın diyor.

beyin mi okusun çocuk napsın?

konu sahibi size değil sinirim,lütfen yanlış anlamayın. böyle küçük şeyleri büyütüp deve yapan insanlara hayret ediyorum sadece :olamaz:
anlıyorum ben sizi :)
benzer seyleri ben de soyledim zaten

Back
X