İlişkide heyecanın bitmesi

sevdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
666
8
46
Adana
Az önce arkadaşın biri konuyu açınca benim de kafamda soru işareti olan bir konuyu dile getirmek istedim.
(Konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum:44:)

Konularımı okuyanlar bilir 6 yılı doldurmuş olduğum bir ilişkim var. Hala birbirimizi arzularız yan yana olmaktan mutluluk duyarız :16: fakat heyecan ne kadar dikkat edilse de bitiyor gibi.
Sizce bu konuda ne yapmak gerekir ? Sizler neler yapıyorsunuz ?
Sevgilime bir şey yapim aklı başından gitsin diyorum :52: ama ne bilemedim. Önerilerinizi bekliyorum.

daha değişik şeyler yapın canım mesela dans kursuna falan gidin..ne biliyim aklına ne geliyosa.sen onu fişfikle değişik aktiviteler yapmak için.eğlenceli olur.yanında olmaktan zevk alır.bi de çok fazla sıkmamaya özen göster,merak ettir.mesajlarına geç cevap ver mesela :49:
inşallah hep mutlu olursunuz :69:

Bu soruya evliler dahil herkes cevap vermeli. :8:
Benim henüz 1,5 senelik ilişkim var. Bu soruya sen cevap vererek başlamalısın :31:

canım benimde 6 yılı geçkin bir ilişkim var, dediğin gibi bazen heycanı bitiyor gibi oluyor ama bence bununda keyfi bambaşka zaman gectıkçe ilişkin daha da kıymetleniyor. ama erkekler bilirsin monotonluğu seviyorlar.onlar düz mantık biz gibi arayıs ıcıne gırıp değişik heycanlar aramıyorlar:( ne biliyim birbinize zamn zman süprizler yapın:26:

Cevaplar için teşekkürler. Sizlere örnek olması açısından benim yapacağımı anlatıyorum.
6 yılımız bitti. Oturdum kaçıncı günümüz diye hesapladım. :1: 6*365=2190 +120 (4 ay) =2310. günümüz diye kutlama yapmayı düşünüyorum. Onun hiç haberi olmayacak. Baş başa film izleyeceğiz, yemek fln ve pasta üfleyeceğiz üstünde 2310. günümüz seninle 1.000.000 güne vs yazdırmayı düşünüyorum.:16:
Maksat hiç beklemediği bir şey olsun.
Saçma mı sizce ?

Cevaplar için teşekkürler. Sizlere örnek olması açısından benim yapacağımı anlatıyorum.
6 yılımız bitti. Oturdum kaçıncı günümüz diye hesapladım. :1: 6*365=2190 +120 (4 ay) =2310. günümüz diye kutlama yapmayı düşünüyorum. Onun hiç haberi olmayacak. Baş başa film izleyeceğiz, yemek fln ve pasta üfleyeceğiz üstünde 2310. günümüz seninle 1.000.000 güne vs yazdırmayı düşünüyorum.:16:
Saçma mı sizce ?

güzeeeeeellllllllllllllllllllllll........:16:

bayanlar için çok güzel bir fikir ama erkekler için pek bir anlam ifade etmiyor bu tür gün hesaplama işleri. bende daha önce yapmıştım, 1000. günümüzü hesaplamıştım onada söyledim falan eee dedi. iyi işte güzel dedi ruhsuz adam.

bayanlar için çok güzel bir fikir ama erkekler için pek bir anlam ifade etmiyor bu tür gün hesaplama işleri. bende daha önce yapmıştım, 1000. günümüzü hesaplamıştım onada söyledim falan eee dedi. iyi işte güzel dedi ruhsuz adam.

puuuuhahahahahhahahahahhaahha.....
"eeee" dedi demek.....:4:
ben hesaplasam
"böyle şeylere kafa yorupta bana masraf yaratma" der uyuz....

Ya ben odunumdur ama sevgilim tam bir romantik.
Benden böyle şeyler beklemez.
O yüzden fazlasıyla mutlu olabilir :52:

Ee ne oldu canim yaptında bir degisiklik oldu mu?
İliskiniz yeniden heyecan kazandı mı?

Saçma mı sizce ?

duurr,,hesaplamada bi hata vaaarrr
4 ay diyosun ama 4x30 olmuyo,cunku mesela bi ay 31 cekiyo,bi ay 30 cekiyo, ha bide subat bu sene galiba 29 cekiyo,hesap yanlis kizz :DD her ay 30 gun cekmiyoki 4x30 yapasin

yani 2310 yanlis

Back
X