- 21 Temmuz 2016
- 176
- 79
- 98
- Konu Sahibi Bukeycicekk
-
Düşünüyorum düşünüyorum ama bir türlü anlayamıyorum. Nasıl çıkar da içinde kalır kiKızlar acil yardımınıza ihticayım var lütfen bakın.. Dün gece nişanlımla korunarak ilişkiye girdik falan bir kaza oldu, prezarvatif çıkmış yarısı içimde kalmıştı ben çıkarttım... hani olmaz olur ya öyle bir şey gülsem mi ağlasam mı. Neyse prezarvatife baktığımızda delik vs yoktu, afedersiniz ama meni yatağa dökülmüş (hepsi mi bilmiyoruz). Hemen yarım saat içinde ella ertesi gün hapı aldım sizce sorun çıkar mı ? Prezarvatiften sperm yumurtama gitmiş midir ? Ella işe yarar mı ?
Başına gelen çok insan var aslında.. Ben de öyle diyordum ama olabiliyormuş demek ki. Olmaz dememek lazımDüşünüyorum düşünüyorum ama bir türlü anlayamıyorum. Nasıl çıkar da içinde kalır ki
Olmaz ya da yalan söylüyorsunuz demedim zaten. Sadece anlayamadım dedim.Başına gelen çok insan var aslında.. Ben de öyle diyordum ama olabiliyormuş demek ki. Olmaz dememek lazım
Yok zaten biz asla korunmadan ilişkiye girmiyoruz, ne olursa olsun. Çok teşekkür ederimYüzde 98 ihtimalle işe yarar. Yalnız nasıl olsa hap aldım diyerek korunmasız ilişkiye girmeyin bu birkaç gün içinde.
Boyundan büyükse olabilir...Düşünüyorum düşünüyorum ama bir türlü anlayamıyorum. Nasıl çıkar da içinde kalır ki
Çoktan düşünmekten. Öyle hemen mide bulanmıyor.Bende erkek arkadaşımla ilişki yaşadım sonra ella kullandım adetim 8 gün gecikti ama çok fazla evham yapıyorum midem bulanmaya başladı çok düşünmekten mi nedir bilmiyorum psikolojik olabilir mi ???
Peki sizce 8 gün gecikmesi normal midirÇoktan düşünmekten. Öyle hemen mide bulanmıyor.
Benim düşünmekten 5 gün geciktiği olmuştu. Çok merak ediyorsan 5 günlük hamileliği gösteren testler bile var onlardan yap. Ona göre çözüm bulursun artık ne diyimPeki sizce 8 gün gecikmesi normal midir
TeşekkürlerBenim düşünmekten 5 gün geciktiği olmuştu. Çok merak ediyorsan 5 günlük hamileliği gösteren testler bile var onlardan yap. Ona göre çözüm bulursun artık ne diyim
peki adetiniz başlamadan bi süre önce adet sancılarınız olmuş muydu?Benim düşünmekten 5 gün geciktiği olmuştu. Çok merak ediyorsan 5 günlük hamileliği gösteren testler bile var onlardan yap. Ona göre çözüm bulursun artık ne diyim
5 günlük hamileliği hiçbir test gösteremez.Benim düşünmekten 5 gün geciktiği olmuştu. Çok merak ediyorsan 5 günlük hamileliği gösteren testler bile var onlardan yap. Ona göre çözüm bulursun artık ne diyim
Biz de tatile gittik adet geciktirici kullandım normalde ilacı kestikten 3 gün sonra refli olman gerekiyor ama benim 4 gün oldu tık yok. Bugün benim de midem bulandı biraz... allahım benden al isteyene ver gözünü seveyim yaBende erkek arkadaşımla ilişki yaşadım sonra ella kullandım adetim 8 gün gecikti ama çok fazla evham yapıyorum midem bulanmaya başladı çok düşünmekten mi nedir bilmiyorum psikolojik olabilir mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?